fbpx

Lahjakortti 40€

40,00 

Kuvaus

40€ lahjakortti

No, ei ole ainakaan hinnalla pilattu! Anna lahjaksi kätevä personal training lahjakortti ja paketti tai ilahduta itseäsi! Soveltuu erittäin hienosti syntymäpäivä lahjaksi tai vaikkapa pukin kontiin.

Onko läheiselläsi tai ystävälläsi hankaluuksia treenaamisessa, ravitsemuksessa tai motivaatio hukassa? Voit ostaa nyt palan hyvinvointia ja ilahduttaa lahjan saajaa.

Tämä lahjakortti soveltuu parhaiten valmis treeni ja valmis ruokavalioon liittyen. Hinta siksi 40€ 

1. Osta suoraan verkkokaupasta

Maksa suoraan verkossa ja saat lahjakortin sähköpostiisi. Maksu tapahtuu kätevästi suomalaisilla verkkopankeilla, maksukorteilla, laskulla sekä paypalilla. Lahjakortit ovat voimassa 6 kk ostopäivästä. Voit tulostaa lahjakortin tai lähettää sen myös suoraan sähköpostitse lahjansaajalle. Helppoa ja nopeaa!

2. Toimitus postitse

Ilmoita haluamasi lahjan summa jolle lahjakortin haluat sekä tilisiirron toimitusosoite. Lahja on perillä 2-5 arkipäivässä ja käytettävissä maksusuorituksen jälkeen.

3. Lunastus

Lahjakortit ovat voimassa aina 6 kk ostopäivästä. Mahdollisesta lisäajasta sovittava lahjakortin voimassaoloaikana.

4. Lahjakortin käyttö

Lahjakortti toimii parhaiten valmis treeniohjelma tai valmis ruokavalioon liittyen. Lahjakortilla voi myös varata ajan kanssani treeni- tai ravinto kartoitukseen liittyen.

Ota tarvittaessa yhteyttä ptanttirossi@gmail.com

Lahjakortti 1

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahjakortti 40€”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *