PERSONAL TRAINER PALVELUT

personal trainer palvelut

Valmennus suunnitellaan aina sinun henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Valmennuksen kesto määräytyy sinun tavoitteesi ja toiveidesi mukaisesti.

Valmennuksessa pääset harjoittelemaan, joko kuntosalilla, kotona, työpaikalla, lenkkipolulla tai muussa liikuntaan sopivassa ympäristössä.

Valmennuksen alussa alkutapaamisella kartoitan sinun lähtötilanteesi, taustasi, tavoitteesi, terveydentilasi sekä siihen liittyvät mahdolliset rajoitukset.

Samalla tarkistan sen mitä nykyisin suuhusi pistät ruokapäiväkirjan avulla. Annan sinulle laajan palautteen nykyisestä ravitsemuksestasi. Valmennussuhteen alussa saat henkilökohtaisen, herkullisia ja terveellisiä ohjeita sisältävän, ravintosuunnitelman sekä liikuntasuunnitelman ohjelmineen.

Pidempiaikaisissa valmennuksissa asetamme välitavoitteet ja seuraan aktiivisesti miten se rasva palaa ja hauis kasvaa. Henkilökohtaisten tapaamisten ja viikkoraporttien lisäksi pidän sinuun yhteyttä sähköpostitse sekä puhelimen välityksellä säännöllisesti vaikka päivittäin,  jotta sinä ja minä tiedetään missä mennään!

PT KEVYT 107€ / KK

PT KEVYT on sinulle, joka haluat saada tuloksia aikaan, mutta riittää, että tapaat valmentajasi vain kerran kuukaudessa!

Valmennus sisältää kaikki tarvittavat ohjeet joita tarvitset liikunnan- ja ravinnon tueksi ja, että saavutat haluamasi tulokset! 

Valmennuksen kesto 6 - 12 kk / sisältäen 1 tapaamisen / kk

107€

PT PERUS 167€ /KK

PT PERUS valmennus on ollut suosituin valmennukseni jo vuodesta 2013 asti! 

Tiivis seuranta, yhteydenpito ja säännöllisesti päivittyvät ohjeet liikuntaan ja ravitsemukseen takaavat sinulle, että rasva palaa ja lihaskunto kehittyy! 

Valmennuksen suositeltu kesto 3 - 12  kk tavoitteesta riippuen! 

167€

PT PRO 247€ / KK

PT PRO valmennuksessa liikut yhdessä Personal trainerisi kanssa 4 x kuukaudessa aina 90 minuutin ajan per tapaaminen! 

Valmennus sisältää sinulle kaikki tarvittavat ohjeet liikuntaan ja ravitsemukseen, että pääset kuntoon kuin kuntoon! 

Valmennuksen suositeltu kesto 3 - 12  kk tavoitteesta riippuen! 

247€

OHITUSKAISTA KUNTOON 477€ /KK

OHITUSKAISTA KUNTOON on todellinen kiihdytyskaista kohti haluttuja tuloksiasi!  Tämä teho-valmennus sopii sinulle, joka toivot erityisen vankkaa tukea harjoittelun aloittamiseen, kaipaat tehotreeniä kohti tavoitteitasi, tai haluat ripeästi viedä tuloksesi räjähtäen eteenpäin! 

8 x 90 minuutin valmennustapaamista kuukaudessa,  tiivis yhteydenpito tapaamisten välissä, viikoittaiset päivittyvät ohjeet ravitsemukseen ja liikuntaan takaavat, että valmennuksen jälkeen sinä olet kunnossa! 

Valmennuksen kesto 1  -  12  kk! 

477€

treeni, ravinto ja ohjaus! 

PT Valmennus sisältää! 

Treeniohjelmasi valmennnuksen ajalle laaditaan yksilöllisesti! 

Harjoittelussa huomioidaan aina lähtötasosi, tavoitteesi, toiveesi sekä mahdolliset rajoitteesi liikunnan suhteen! 

Et saa vain yhtä vaan saat n. 1kk välein vaihtuvan harjoitusohjelman! Tämä takaa sinulle 100% takuuvarmat tulokset! 

 

Valmennuksissani on paljon esim: Selkä, olkapää, lonkka, polvi kipuisia ihmisiä, jotka käyneet myös leikkauksessa. 

Harjoittelu sovitetaan aina arkeesi ja elämääsi sopivaksi. Harjoitusmäärät, treenimuodot salilla, kotona, toimistolla, matkoilla ja lenkkipolulla mietitään aina sinun kohdallesi sopivaksi! Aikaisempi liikunnallinen kokemus otetaan myös huomioon harjoittelua suunniteltaessa! 

Valmennuksen koko sisältö räätälöidään ja määräytyy  tavoitteesi ja yksilöllisyytesi huomioiden! 

Ravintosuunnitelmat ovat henkilökohtaisia! 

Ravitsemuksen pääteemoina valmennuksissa on syödä riittävästi, monipuolisesti, laadullisesti hyvin ja myös herkullista ruokaa! 

Ruokavalion tarkoitus on aina tukea hyvinvointiasi ja saada se istumaan sinun elämäntyyliisi sopivaksi!

Ruokavalioita laadittaessa otan huomioon nykyisen ravistemuksen tilanteesi, haasteet, sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat, yliherkkyydet sekä muut syömiseen vaikuttavat tekijät. 

Ravintovalmennus on tärkeä osa Personal trainer valmennustani. 80% tuloksista on aina kiinni ravitsemuksesta ja loppu 20% liikunnasta! Siksi panostamme ravisemukseen paljon!

Ammattivalmentajana tuen sinua kohti tavoitettasi! 

Valmennuksessani saat automaattisesti käyttöösi kaiken sen osaamisen jota minulle on kertynyt yli 20 vuoden liikunnallinen historian aikana.

Kokemukseni perustuu satoihin ja satoihin valmennettaviin, vuosien kouluttautumiseen, kokemukseen työstä sekä tuhansista ohjatuista PT-Tunneista. 

Valmennuksessani saat automaattisesti käyttöösi kaiken sen osaamisen jota minulle on kertynyt yli 20 vuoden liikunnallinen historian aikana. Kokemukseni perustuu satoihin ja satoihin valmennettaviin, vuosien kouluttautumiseen, kokemukseen työstä sekä tuhansista ohjatuista PT-Tunneista. 

Valmennuksen ajalle saat myös rajattoman yhteydenpidon aina valmennuksen päättymiseen asti! 

Valmennuksessani voit aina kysyä kaikesta taivaan- ja maan väliltä liittyen liikuntaa, ravitsemukseen ja hyvinvointiin! Sinä maksat palvelusta, minä palvelen sinua joten ole hyvä! Käytä tilanteesi hyödyksesi ja ota valmennuksesta 200% hyöty irti! 

 

Pt KEVYt 107 € / kk

 

 6 tapaamista / 6 KK. Valmennuksen kesto 6 - 12 KK

Valmennus sisältää kaikki päivittyvät ohjeet liikuntaan, ravintoon sekä jatkuvan seurannan ja tuen! 

PT PERUS 167 € / kk

2 tapaamista / KK. Valmennuksen kesto 3 - 12 KK

Valmennus sisältää kaikki päivittyvät ohjeet liikuntaan, ravintoon sekä jatkuvan seurannan ja tuen! 

 

PT pro 247€ / kk

4 tapaamista / KK. Valmennuksen kesto 3 - 12 KK

Valmennus sisältää kaikki päivittyvät ohjeet liikuntaan, ravintoon sekä jatkuvan seurannan ja tuen! 

Ohituskaista kuntoon 477€ / kk

8 tapaamista / KK. Valmennuksen kesto 1 - 12 KK

Valmennus sisältää kaikki päivittyvät ohjeet liikuntaan, ravintoon sekä jatkuvan seurannan ja tuen! 

Walk In - konsultaatio 15min / 17€ 

Apua ravintoon, liikuntaan ja hyvinvointiin littyen! Seuraa Facebookissa ilmoittelua WALK IN - Konsulaatio ajoista. Voit varata ajan lyhyelläkin varoitusajalla ja soitan sinulle lähettämääsi numeroon! 

Ota yhteyttä

+35845 890 3985 / ptanttirossi@gmail.com

Sähköposti

Kuinka voin auttaa sinua?