fbpx

Antti Rossi

PERSONAL TRAINER KUOPIO

RAVINTO-, VOIMA- JA HYVINVOINTIVALMENTAJA

Tuloksellista lähi- ja etävalmennusta ajasta - paikasta riippummatta - verkkokauppa 

Personal training

Haluatko sinäkin lisää energiaa, vähemmän kipuja,

parempaa jaksamista ja vahvan kehon?

   

Personal trainer palvelut

Personal Trainer auttaa sinua onnistumaan – kerro tavoitteesi, minä autan!

Tuntuuko treenaaminen ylivoimaiselta, et tiedä mistä aloittaa? Etenevätkö tulokset hitaasti tai ovatko ne jääneet kokonaan saavuttamatta? Epäröitkö kehossasi tapahtuvia muutoksia? Onko ravitsemus yksi iso kysymysmerkki ja vaikeasti hallittava? Kaipaako kehosi lisää liikettä ja energiaa?

Tuntuuko, että tarvitset tukea näissä asioissa? Olet oikeassa paikassa. Olen kokenut ja korkeasti koulutettu Personal Trainer, ja ymmärrän haasteesi. Voimme yhdessä selvittää ne ja auttaa sinua kohti tavoitteitasi.

Mistä sinä unelmoit? Onko tavoitteesi pudottaa painoa? Ehkä jopa -40kg tai enemmän? Haluatko vahvan selän ja kasvattaa lihaksia? Haaveena kehonmuokkaus ja kurvit kuntoon? Tavoite nostaa paljon maasta, jalkakyykky ja penkkipunnerrus tuloksen parantaminen? Haluat olla nopea kuin gepardi ja viedä suorituskykysi uudelle tasolle? Miltä kuulostaisi olla oman elämänsä supersankari, jolla on virtaa ja hyvinvointia kehossa?

Kokonaisvaltainen elämäntapamuutos? Ei senkään tarvitse olla mahdotonta. Ammattitaitoisen, koulutetun ja asiantuntevan valmentajan avulla varmistat, että saavutat tavoitteesi ja unelmasi! Henkilökohtainen valmennus tarjoaa sinulle aina parhaat mahdollisuudet saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi! 

 

Personal trainer

Kokonaisvaltaisella valmennuksella - kohti tavoitteita! 

Personal trainer Kuopio tai Etävalmennus suunnitellaan aina yksilöllisesti sinun tarpeidesi mukaan. Valmennuksen alussa järjestetään alkutapaaminen, jossa tarkastellaan huolellisesti lähtötilanteesi. Keskustelemme taustastasi, asetetuista tavoitteista, nykyisestä ravitsemuksestasi, terveydentilastasi ja mahdollisista rajoituksista. Tähän sisältyy myös tarkastelu siitä, mitä syöt päivittäin sekä elämäsi nykyisestä tilanteesta! 

Valmennuksen kesto riippuu täysin sinun tavoitteistasi ja toiveistasi. Voit harjoitella kuntosalilla, kotona, työpaikalla, lenkkipolulla tai muussa liikunnallisesti sopivassa ympäristössä. Harjoitusohjelman suunnittelussa painotetaan nousujohteisuutta, turvallisuutta ja tehokkuutta ottaen huomioon sinun yksilölliset ominaisuutesi. Taitosi, vahvuutesi ja kehityskohteesi otetaan huomioon.

Ravintosuunnitelma ja liikuntasuunnitelma ovat keskeisiä osia valmennusta. Ravitsemus on herkullista, terveellistä ja räätälöity sinun tarpeidesi mukaan. Suunnitelmat päivittyvät saavuttamiesi tulosten perusteella, ja huomioimme mahdolliset rajoitukset, allergiat, toiveet ja tottumukset.

Pidempiaikaisissa personal trainer -valmennuksissa asetetaan selkeät tavoitteet ja seurataan edistymistä eri mittareiden avulla. Kehitys, kun pitää todentaa, jotta tietää - että kulkee oikeaan suuntaan!  Yhteydenpito on aktiivista niin henkilökohtaisten tapaamisten,  viikkoraporttien kuin sähköpostin ja puhelimen kautta.

Psyykkinen ja mentaalivalmennus, muutos- ja ravintopsykologia, viikkotehtävät, elämäntapaohjaus, univalmennus ja stressinhallinta ovat myös osa valmennusta. Tarjoan kokonaisvaltaista tukea, parhaat ja todistetusti toimivat työkalut käyttöösi, jotta saavutat parhaat tulokset.

Lopulta valmennuksen sisältö määräytyy täysin sinun tavoitteidesi ja toiveidesi perusteella. Yhdessä teemme sinusta terveemmän ja vahvemman version itsestäsi.

 

Palveluissa 100% rahat takaisin takuu!

Asiakkaita

Ohjattuja tunteja

Pudotettuja kiloja

PT Työtä vuosina

Personal trainer Antti Rossi, Kuopio. Vahva ammattilainen

kenelle valmennus sopii?

Personal training valmennus sopii sinulle, kun haluat...

 • Tehdä elämäntapamuutoksen fiksusti
 • Olet yrittänyt vähän kaikkea A:sta Ö:hön, ja mikään ei ole antanut haluttuja tuloksia?
 • Epäonnistumisen tunne ja pelko vaivaavat? 
 • Haluat saada ravitsemuksen kuntoon ja lopettaa jatkuvan herkuttelun ja jojoilun, muistaen kuitenkin joustavuuden..
 • Lisätä terveyttä, hyvinvointiasi, energistyyttä, helpottaa stressiä ja arjen kuormitusta
 • Saada apua ruuhkavuosien kiireeseen
 • Lisätä resilienssia ja palautumista - Kukapa ei siitä hyötyisi nykyaikana? 
 • Pohdit liikunnan aloittamista, mutta jännittää ihan hirveästi! 
 • Et uskalla lähteä kuntosalille, tai et tiedä mitä siellä pitäisi tehdä? 
 • Haluat muokata kehosi uuteen uskoon ja saada aikaan kadehdittavan kovia tuloksia!
 • Punainen lanka puuttuu treenaamisesta? 
 • Saada paikallaan junnaavat treenipainot nousuun
 • Oppia treenaamaan tavoitteellisesti
 • Haluat saada opit jotka takuulla toimivat ravinnossa ja harjoittelussa! 
 • Stressittömyyttä, kun ammattilainen suunnittelee kaiken puolestasi
 • Kokonaisvaltaista ja laadukasta valmennusta, jolla saavutat tavoitteesi

Tavoitteena voi olla?

  • Elämäntapamuutos
  • Painonpudotus, rasvanpoltto ja kiinteytyminen
  • Lisätä lihasmassaa ja kehonkoostumuksen muokkaus
  • Voiman ja suorituskyvyn kehittäminen
  • Muuta urheilulajia tukeva voima- ja ravintovalmennus
  • Liikuntaharrastuksen aloittaminen
  • Stressin , unen, palautumisen ja elämän hallinta
  • Vireystilan parantaminen / parempi jaksaminen arjessa
  • Kestävyyskunnon parantaminen
  • Liikkuvuuden parantaminen
  • Kilpailuun / tapahtumaan valmistava projekti

  Kerro mitä haluat, minä huolehdin kaikesta lopusta avaimet käteen periaatteella! 

Personal training Kuopio ja etävalmennus, ruokavalio, treeniohjelma, fyysinen suorituskyky, voimavalmennus, psyykkinen hyvinvointi

Harjoittelu

Harjoitusohjelma suunnitellaan aina yksilöllisesti ottaen huomioon lähtötilanteesi, nykyinen kuntotasosi, tavoitteesi, toiveesi, kehityskohteesi ja mahdolliset liikuntaan liittyvät rajoitteet.

Olipa tavoitteesi laihtua, tehdä elämäntapamuutos, muokata vartaloasi unelmiesi mukaiseksi, lisätä voimaa tai jokin muu tavoite, suunnitellut treenit vievät sinua kohti haluamiasi tuloksia. Treenit ovat aina tehokkaita, nousujohteisia ja tavoitteellisia.

Treeniohjelma päivittyy säännöllisesti varmistaen, että kehosi ei totu samaan ärsykkeeseen vaan jatkaa kehittymistään.

Harjoittelu suunnitellaan joustavasti arkesi ja elämäntapasi mukaan. Treeni voi tapahtua kuntosalilla, kotona, työpaikalla, matkoilla tai lenkkipolulla – aina sinulle sopivalla tavalla.

Vaikka sinulla ei olisi aiempaa liikunnallista taustaa, se ei ole ongelma. Treeniohjelma sopeutetaan sinulle sopivaksi, ja mahdolliset perussairaudet otetaan huomioon. Tärkeintä on, että voit aloittaa ja edetä oman kuntoasi ja tarpeitasi kunnioittaen.

Ruokavalio ja syöminen kuntoon

Ravitsemus

Ravitsemuksen keskeisinä teemoina valmennuksessani on syödä riittävästi, terveellisesti, monipuolisesti ja ennen kaikkea niin, että se sopii juuri sinulle! Haluan sinun olevan osallisena omiin ruokavalintoihisi ja saavan ruoasta iloa ja nautintoa. Tämä myös opettaa ravitsemuksesta! 

Olipa tavoitteesi sitten painonpudotus, lihaskunnon kehittäminen tai yleinen hyvinvointi, ruokavalion tulee antaa sinulle tarvittava energia ja ravintoaineet, jotta voit omistautua tavoitteesi saavuttamiseen.

Ravitsemuksen suunnittelussa otan huomioon elämäntilanteesi, arjen ja työn, nykyisen ruokavaliosi, elämäntapasi ja mahdolliset rajoitteet, kuten allergiat, intoleranssit tai erityisruokavaliot. Haluan varmistaa, että ruokavalio on linjassa elämäntyyliisi ja tukee hyvinvointiasi.

Ravintovalmennus on merkittävä osa Personal Trainer -valmennustani, koska suuri osa tuloksista riippuu siitä, mitä syöt. Ravinnon merkitys on jopa noin 80% tulosten saavuttamisessa, ja loput 20-30% tulee treenistä. Siksi kiinnitän erityistä huomiota ravitsemukseen varmistaakseni, että saavutat haluamasi tulokset.

Psyykkinen valmennus, mentaalivalmennus, psykologia, mieli ja ajattelu

Mieli ja ajattelu

Valmennukseni kattaa paljon enemmän kuin pelkän ruokavalion ja treeniohjelman. Se ulottuu syvemmälle ja sisältää ohjausta monilla elämänalueilla. Voin auttaa sinua seuraavissa asioissa eri psyykkisen valmennuksen keinoin:

 1. Miten asettaa ja saavuttaa omat tavoitteet?
 2. Miten voit onnistua!
 3. Kuinka hallita tunnesyömistä ja syödä tietoisesti?
 4. Mitä tarkoittaa kokonaisvaltainen muutosprosessi?
 5. Miten lisätä jaksamista arjessa?
 6. Miten oppia hallitsemaan stressiä ja omia tunteita?
 7. Miten voit voittaa sokerinhimon?
 8. Kuinka selventää omat arvosi ja tietää, mitä todella haluat?
 9. Miten elää terveellisesti ja kokonaisvaltaisesti?
 10. Mitä tarkoittaa terveellinen syöminen käytännössä ja miten toteuttaa se?

Tämä, sekä paljon muuta ja täysin tavoitteesi ja tilanteesi mukaan. 

Kaikki nämä asiat räätälöidään täysin tavoitteidesi ja tilanteesi mukaan. Valmennukseni kattaa siksi myös psyykkisen hyvinvoinnin ja auttaa sinua saavuttamaan tasapainon kehon ja mielen välillä.

Täältä löytyy lihaksia myös psyykkistä hyvinvointiasi varten! 

personal trainer hinta

Personal Trainer hinta kiinnostaa tietysti ja mitä valmennus maksaa? 

Personal trainer -valmennus on mitä parhain sijoitus itseesi! Tämä sijoitus maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti!

Autoon saa aina uusia osia, miten on ihmisen laita? Tavoitellaan hyvää oloa... treeniä, terveellistä syömistä, parempaa itetuntoa ja onnellisuutta arkeen!

Kukapa ei sitä kaipaa tai haluaisi saada? Valitse haluamasi valmennus …ota rohkeasti yhteyttä…tai osta suoraan verkkokauppa kautta!

Valmennus-suhde on aina 100% luottamuksellinen. Hinnat sisältävät ALV 24% - 100% rahat takaisin takuulla. Pystyn nimittäin antamaan tuloksille ja valmennukselle takuuta! Vielä kertaakaan kukaan ei ole halunnut kyllä rahojaan takaisin - kertoo sekin jotain. 

PT Kuopio ja personal trainer kuopio - lähivalmennukset toteutetaan Kuopio, Siilinjärvi tai Pohjois-Savon alueella. Tarvittaessa myös Iisalmi. Jos lähivalmennus ei onnistu - Saatavilla missä tahansa oletkin - laadukas ja toimiva etävalmennus! 

pt-kevyt

107

1 TAPAAMINEN / KK       KESTO 3 KK

BOOSTIA muodonmuutokseen ja kehitykseen!

Kun haluat asioita oikeasti tapahtuvan, tämä valmennus on sinulle!

Olet voinut palata itse monta kertaa takaisin lähtöruutuun ja tulosta ei vain tule! 

pt-perus

167

2 TAPAAMISTA / KK KESTO 3 KK

Tehokasta valmennusta!

Olipa tavoitteesi painonpudotus, puoli maraton, kiinteytyminen tai maksimaalinen lihasten ja voiman kasvu, Sisältö rakennetaan henkilökohtaisesti sinulle.

Pitää sisällään kaiken mitä tarvitset tuloksien takaamiseksi!

pT-3

187

3 TAPAAMISTA / KK KESTO 3 KK

Valmennuksessa nähdään 3 kertaa kk. Tapaamiset voidaan suunnitella esimerkiksi harjoittelun ohjelmointi huomioiden tukemaan nousujohteista harjoittelua viikkojesi edetessä. 

Avaimet käteen ja tuloksia! 

pT-pro

247

4 TAPAAMISTA / KK KESTO 3-12+ KK

INTENSIIVINEN valmennus, jossa viikoittaiset tapaamiset tukevat sinua elämäntapamuutoksessa tai auttavat optimoimaan kuntosi kokonaan uudelle tasolle! 

pt-omatoimi

67

ETÄTUKI / KESTO 3-12+KK

Valmennus rakennetaan sinun tavoitteesi, arki, toiveet, treenihistoria ja taidot huomioiden! 

Valmennus sinulle, joka kaipaat tuloksia, mutta treenaat pääosin omatoimisesti! 

Räätälöity

? € ?

AVAIMET KÄTEET JA HINNOITTELU!

Räätälöity palvelu jossa voidaan yhdistää tapaamisten määrä, kesto ja hinnoittelu täysin tarpeesi ja toiveesi mukaisesti! 

Esim: Aloitus kuukausi 4 tapaamista, seuraavat kuukaudet 2 tapaamista. 

 

Voit maksaa verkkokaupassa kortilla, laskulla tai osamaksulla
Personal-trainer-Antti-Rossi

yli -20kg painonpudotus

Marin mieletön elämäntapamuutos!

Tuloksellista valmennusta - Perheellisen arki ja ruuhkavuodet huomioiden! Monipuolisen harjoittelun avulla saimme fyysisenkunnon nousemaan ja kehitettyä kehosta vahvemman version itsestään! 

Ravitsemuksessa otettiin huomioon toiveet ja sopivat herkuttelut! Hyvinvointiin panostusta ja järkevää, mutta joustavaa syömistä. 

Haluatko sinäkin samaa? 

Jussi kuin uusi mies!

Jussi on ollut valmennuksessani tavalla tai toisella jo yhteensä 9 vuoden ajan.

Jussi oli ihka ensimmäisiä valmennettaviani ja mitä tuloksia saatiin heti aikaan!

Liikuntaa, ravintoa, hyvää oloa ja paljon muuta! Viimeksi laadin Jussille kunnon ÄIJÄ ruokavalion! 

-20kg painonpudotus

Tyytyväisyys itseä kohtaan on erityisen tärkeää. Onnellisuus ja hyvä elämä.

Se, että voi elää itsensä näköistä elämää, voida hyvin, liikkua ja syödä itselleen sopivalla tavalla.

Tässä piilee salaisuus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!

MAKSUTON ALKUKARTOITUS!

MITEN VOIN AUTTAA? 

Varaa henkilökohtainen maksuton

alkukartoitus!

 

Ota yhteyttä!

045 890 3985 / ptanttirossi@gmail.com

Etu ja sukunimesi