Antti Rossi

Hei, olen PtAntti, koulutettu ja lisensoitu Personal trainer  (Trainer4you), ravintovalmentaja (FIHF) kuntosaliohjaaja, hyvinvointi- ja elämäntapavalmentaja.

OLEN ERIKOISTUNUT KEHONMUOKKAUKSEEN

Eli  ravitsemuksen ja liikunnan optimointiin valjastamalla keho rasvanpolttoon, painonpudotukseen ja lihasten kasvatukseen.  

VALMENNUKSEN KESKIÖSSÄ ON LIIKUNTA, RAVITSEMUS JA RIITTÄVÄ LEPO!

Matkaa kuljetaan portaittain ja jokaisen oman kehityksen ja omien edellytysten mukaisesti. Näin myös samalla saadaan ne parhaat pysyvät tulokset aikaan.

Asiakkaita minulla on laidasta laitaan eri ikäisiä ihmisiä nuorista vanhohin, mutta etenkin ihmisiä, jotka haluavat saada tuloksi aikaan ja päästä tavoitteleemansa kuntoon. 

PT-TÖITÄ ON TULLUT TEHTYÄ JO YLI 5 VUOTTA! 

Aikaisemmin työskentelin pitkään hoitajana 9 vuoden ajan muun muassa Kuopion yliopistollisessa sairaalassa Ortopedian- ja Traumatologian puolella. Ihmisen keho on itselle hyvinkin tuttu jo hoitoalan taustan takia. 

PT-töissä moniammatillista osaamista on tullut  hyödynnettyä valmennettavien kohdalla hyvällä menestyksellä. Olen auttanut monia selkävaivaisia voimaan paremmin ja saanut kiputilat kuriin.

OMA TAVOITTEENI ON AINA ANTAA KAIKILLE PARASTA JA ETTÄ LOPPUTULOS VALMENNUKSEN JÄLKEEN OLISI MOLEMPIA TYYDYTTÄVÄ

Oma liikunnallinen taustani on monipuolinen. Olen harrastant liikuntaa yli 20 vuoden ajan.

Kuntosaliharoittelu vei kuitenkin mennessään  ja sillä tiellä tässä ollaan edellään. Harrastus vei lopulta niin pitkälle että löysin itseni kipailemasta Classisessa kehonrakennuksessa Fitneksen kilpatasolla asti. Paras sijoitus on tähän mennessä 3:s vuodelta 2014!

Antti on nähty muun muassa näissä medioissa

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ / ptanttirossi@gmail.com

Tykkää myös Facebook ja Instagram sivusta ja osallistu keskusteluun!