Antti Rossi

PERSONAL TRAINER KUOPIO

RAVINTO-, VOIMA- JA HYVINVOINTIVALMENTAJA

Tuloksellista lähi- ja etävalmennusta ajasta - paikasta riippummatta - verkkokauppa 

Personal trainer Antti Rossi

Korkeasti koulutettu, vahva liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen on omistautunut auttamaan sinua menestymään!

   

Hei, minä olen PtAntti, eli personal trainer Antti Rossi!

Hienoa, että olet täällä ja löysit sivulleni!

 

Yli 20 vuoden syvä kokemus liikunnasta, urheilusta, ravinnosta ja terveydestä on muokannut minusta arvostetun alan huippuosaajan.

Tuotan myös paljon ihmisiä hyödyttävää sisältöä ja toimin lisäksi nykyisin  liikunta-alan lehden toimittajana.

Aikaisempi urani hoitajana vahvisti taitoani ymmärtää ihmisten fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin yhdistelmää.

Nyt personal trainerina olen auttanut yli 2200 valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa ja muuttamaan elämänsä.

Olen ohjannut yli 11,000 yksilötuntia, ja asiakkaillani on yhteensä pudotettu hämmästyttävät 6500 kiloa painoa. Tulokset puhuvat puolestaan.

Valmennusfilosofiani perustuu tinkimättömään avoimuuteen, rehellisyyteen ja ennen kaikkea korkealaatuiseen valmennukseen.

Tavoitteenani on rakentaa jokaiselle valmennettavalle onnistunut matka, joka perustuu terveelle arvopohjalle, ja tämän kautta saavutetut tulokset ovat pysyvällä kivijalalla.

 

Tavoitteenasettelu, tieteellisen näytön mukaiset harjoitusmenetelmät, ravitsemus ja vaatimustason asettaminen ovat intohimoni ja johdattavat aina parhaisiin mahdollisiin lopputuloksiin! Tutustu tästä osaan asiakkaitani! 

Olen yli 10 vuoden ajan toiminut intohimoisesti liikunta-alan yrittäjänä ja kokeneena personal trainerina.

Klassisen kehonrakennuksen kilpatasolla harrastaminen on saanut minut voittamaan Suomen mestaruuden dopingtestatussa lajissa vuonna 2023 Masters-sarjassa. 

Aikaisempi monipuolinen lajitaustani auttaa minua ymmärtämään, että jokainen haaste on yksilöllinen ja vaatii ainutlaatuista lähestymistapaa.

Painotan kestävää muutosta ja pysyvyyttä. Tämä saavutetaan yhdistämällä ravitsemus, harjoitusohjelmat ja käyttäytymistieteet samaan kokonaisuuteen.

Tehtäväni on auttaa sinua navigoimaan arjen haasteissa vaivattomasti ja saavuttamaan haluamasi tulokset.

Valmennuksessani keskitymme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, joka sisältää liikunnan, terveellisen ravitsemuksen, psyykkisen hyvinvoinnin ja omien arvojesi mukaisen elämäntavan.

Kokonaisvaltaisia tuloksia!

Kokonaisvaltainen elämäntapamuutos, kehonmuokkaus, lihasten kasvattaminen, voiman ja suorituskyvyn kehittäminen ovat intohimoni ja sydämeni asia.

Valmennettavani eivät saa "ihan vain" niitä "kivoja" tuloksia - He saavat erinomaisia tuloksia! Itsevarmasti väitän olevani siksi näissä hommissa erittäin hyvä, ja tavoitteeni on aina viedä asiakkaani huippusuorituksiin ja auttaa heitä saavuttamaan parhaan mahdollisen version itsestään!

Minun tavoitteeni jokaisessa valmennuksessa on saavuttaa kokonaisvaltainen hyvinvointi, joka kattaa terveyden, jaksamisen, onnellisuuden ja elämänlaadun. Pyrin siihen, että jokainen valmennettavani voi elää oman näköistä elämää, joka sisältää liikunnan, terveellisen ravitsemuksen ja psyykkisen hyvinvoinnin.

Minut motivoi voimakas halu auttaa ihmisiä. Haluan auttaa myös sinua saavuttamaan parhaan version itsestäsi. Näen päivittäin, kuinka moni ihminen voi huonosti fyysisesti ja henkisesti, ja uskon, että voimme tehdä siitä muutoksen. Itse olen elävä esimerkki terveellisistä elämäntavoista ja kunnosta, ja uskon, että se on mahdollista myös muille.

Työssäni autan ja ohjaan ihmisiä laajalla kirjolla - nuorista vanhuksiin, vasta-alkajista kilpaurheilijoihin. Olen nähnyt monen saavuttavan menestystä valmennuksessani. Vanhin asiakkaani oli 86 vuotta ja nuorin alle 16 vuotta.

Haluan elää niin kuin opetan. Noudatan terveellisiä elämäntapoja, mutta en ole ehdoton tai nipottaja. Jos haluan syödä jäätelöä, teen sen. Olen vakuuttunut siitä, että kun ravitsemus on muuten kunnossa, pienet herkut ja juhlat, eivät silloin pilaa mitään.

En kannata pikadieettejä tai oikoteitä onneen, sillä ne eivät tuota pysyviä tuloksia. Tavoitteeni on kestävä ja pitkäkestoinen muutos, joka antaa sinulle avaimet elää terveellistä, hyvää ja onnellista elämää nyt ja tulevaisuudessa

 

valmennusta!

Tarjoan valmennusta, joka on paljon enemmän kuin pelkkää rahkan syömistä tai kaloreiden laskemista. Ei tarvitse punnita ruokia tai noudattaa Excel- ja Word-pohjaisia ohjeita, ellei se ole sinulle juuri se oikea tapa.

Jokaiselle meistä on omanlaisensa tavoitteet, olipa kyse sitten ulkonäöstä, vahvasta selästä tai kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä. Kaikilla näillä tavoitteilla on arvonsa, ja ne ovat yhtä arvokkaita. Jokainen tavoite vaatii työtä, mutta minä autan tekemään matkasta mahdollisimman kevyen ja tehokkaan, ilman turhia kommervenkkejä.

Elämäni on ollut kaikkea muuta kuin helppoa, ja se on opettanut minulle paljon. Olen kohdannut haasteita lapsuudessa, nuoruudessa, kokenut burnouteja ja perhekriisejä. Kuitenkin olen selvinnyt kaikesta ja voin väittää olevani psyykkisesti vahva ihmisenä.

Oman kokemukseni perusteella tiedän, että jokaisessa meissä piilee valtavasti potentiaalia. Haluan jakaa tätä vahvuutta ja auttaa sinua elämässäsi. Tiedän, mikä auttaa: omien vahvuuksien tunnistamista, niiden vahvistamista ja liikunnan, ravinnon ja psyykkisen hyvinvoinnin taitojen lisäämistä.

Ota rohkeasti yhteydessä, ja saatat yllättyä positiivisesti siitä, mitä kaikkea voin sinulle tarjota ja saada aikaan!

ANTTI - KÄYDYT KOULUTUKSET 04-23

Alta löydät listauksen osasta käymistäni koulutuksista: 

 • Psyykkisen valmennuksen koulutusta ja kurssit 2020-2022
 • Trainer4You - Voimavalmentajakoulutus -2018-2019 
 • FIHT - Ravintovalmentaja - 2016-2017
 • Urheiluravitsemuksen perusopinnot - Itä-Suomen yliopiosto -2014
 • Trainer4You- Personal trainer -2013-2014
 • Trainer4You- Hyvinvointivalmentaja -2013
 • Trainer4You- Kuntosaliohjaaja -2013
 • Laillistettu terveydenhuoltoalan ammattilainen, hoitaja -2004 (työkokemusta KYS, Ortopedia- nivelkirurgia, traumatologia ja vanhustenhoidosta)
 • Lisäksi lukematon määrä täydennys- ja yksittäisiä hyvinvointi, liikunta- ja ravintokoulutuksia Suomessa ja ulkomailta (koulutuksiin olen käyttänyt rahaa yhteensä jo yli 40,000 euroa) 
 • Aikaisempaa kokemusta työstä ihmisten parissa, asiakaspalvelusta jne. (Tehnyt yli 15 eri työtä elämänsä aikana) ja toki yrittäjänä saa olla "jokapaikanhöylä"
 • Taustalla lisäksi kaupallinen koulutus, tiimivastaava
 • Yli 400 luettua kirjaa, yli 70 seminaaria (20 vuoden aikana), eri mentoreita ja opettajia, kuten Patrik Borg, Reijo Laatikainen, Mikko Paunonen, Timo Haikarainen, Juha Hjulmi, Tuomas Rytkönen jne. 

  MAKSUTON ALKUKARTOITUS!

  MITEN VOIN AUTTAA? 

  Varaa henkilökohtainen maksuton

  alkukartoitus!

   

  Ota yhteyttä!

  045 890 3985 / ptanttirossi@gmail.com

  Etu ja sukunimesi
  Tilausta ei voida lähettää. Kirjoita uudelleen
  Liittyminen onnistui hienosti!

  LIITY mukaan PtAntti 

  hyvinvointi heimoon!

  Saat samalla ilmaisen liittymislahjan joka sisältää hyvinvointi paketin! 

  Boostaa motivaatiosi treenata, kehittyä vahvemmaksi ja tehdä älykkäämpiä ruokavalintoja! Saat ravinto- ja hyvinvointineuvoja sekä apua mielesi vahvistamiseksi. Tämä kaikki suoraan sähköpostiisi tai puhelimeesi nyt heti!