Antti Rossi

Liikunta- ja hyvinvointialan vahva ammattilainen! 

 

Ptantti

Minun tarina,
 minun tavoitteeni!

Hienoa, että löysit sivuilleni. 

Minun nimeni on Antti Rossi. Olen ammatiltani koulutettu personal trainer- ja ravintovalmentaja. Olen pian 40 vuotias perheellinen, joka rakastaa liikuntaa ja hyvää ruokaa! 

Minun tehtäväni on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Jos haluat saada tuloksia aikaan, kuitenkaan tinkimättä hyvinvoinnistasi olet tullut oikeaan paikkaan! 

Hyvinvointi ja liikunta ovat olleet intohimoni yli puolet elämästäni. Ensimmäisen kerran avasin kuntosalin oven yli 20 vuotta sitten! Vielä tällöin en voinut kuvitella edes pienessä unelmassani, että tulen joskus olemaan liikunta-alan yrittäjä ja vaikuttamaan satojen Suomalaisten hyvinvointiin! 

Aikaisemmalta ammatiltani olen laillistettu terveydenhuollon ammattilainen, hoitaja. Vuonna 2013 jouduin tekemään valinnan. Joko jatkan arvostamaani työtä hoitajana tai lähden jahtaamaan unelmaani liikunta-alalla. Liikunta vei voiton ja tällä hetkellä voin sanoa tekeväni unelmatyötäni! 

Antti Rossi 

Koulutettu

Liikunta-alan vahva ammattilainen

Personal trainer

Olen koulutettu Personal trainer (Trainer4You) ja terveydenhuoltoalan ammattilainen (Valvira). 

Minulla on satojen yksilövalmennettavien kokemus takana, yli 7000 ohjattua tuntia sekä lukematon määrä onnistuneita valmennettavia! Olen ollut mukana asiantuntijana tunnetuissa valtakunnallisissa medioissa!

Ravintovalmentaja

Hyvä ja terveellinen ruoka on itselleni elinehto! Tulokset ovat 80% kiinni siitä mitä sinä syöt!

Jotta voin antaa sinulle parasta mahdollista palvelua olen koulutettu ravintovalmentaja (FIHF) ja minulla on takanani myös Itä-Suomen yliopiston urheiluravisemuksen opinnot! 

Voimavalmentaja

Olen kouluttautumassa juuri Voimavalmentajaksi (Trainer4You). Lisäksi minulla on takana lukemattomia yksittäisiä liikunta- ja hyvinvointialan koulutuksia! 

Hyvinvointi

TAvoitteena! 

Rakastan liikuntaa, terveellistä ja hyvää ruokaa ja hyvää-oloa! 

Sitä samaa minä haluan sinulle! Tavoitteenani onkin auttaa niin monta ihmistä voimaan paremmin liikunnan- ja terveellisen ruuan avulla kuin mahdollista! 

 

 

Olen ehtinyt 6 vuoden aikana valmentaa yli 1000 Suomalaista (yksilö, ryhmä ja yritysvalmennukset jne), kohti parempaa oloa ja heidän omia tavoitteita.

 

Työssäni paras palkinto on asiakkaani onnistuminen. Minun tavoitteenani onkin auttaa mahdollisimman monta ihmistä voimaan paremmin, kohti parempaa hyvää oloa ja tervettä suorituskykyä! 

 

Jotta tämä on mahdollista myös 10 vuoden päästä, tavoitteeni on myös valmentajana kehittyä jatkuvasti ja hankkia lisää tietoa ja olla taas päivä päivältä lähempänä omaa ammatillista tavoitettani! 

Olitpa sitten yksilövalmennuksessani tai etävalmennuksessa, pyrin tekemään kaikkeni sen eteen, että sinun kokemus valmennuksestani on paras mahdollinen ja, että saavutat omat tavoitteesi!

 

 

antti Rossi

Personal Trainer & ravintovalmentaja

Ota yhteyttä

+35845 890 3985 / ptanttirossi@gmail.com

Sähköposti

Kuinka voin auttaa sinua?