fbpx

Antti Rossi

PERSONAL TRAINER KUOPIO

RAVINTO-, VOIMA- JA HYVINVOINTIVALMENTAJA

Tuloksellista lähi- ja etävalmennusta ajasta - paikasta riippummatta - verkkokauppa 

Personal trainer Antti rossi

Korkeasti koulutettu, vahva liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen on omistautunut auttamaan sinua menestymään!

Hei, olen Pt Antti, eli Personal trainer Antti Rossi!

Hienoa, että olet täällä ja löysit sivulleni!

 

Yli 20 vuoden syvä kokemus liikunnasta, urheilusta, ravinnosta ja terveydestä on muokannut minusta arvostetun alan huippuosaajan.

Tuotan paljon ihmisiä hyödyttävää sisältöä ja toimin lisäksi nykyisin  liikunta-alan lehden toimittajana.

Aikaisempi urani hoitajana vahvisti taitoani ymmärtää ihmisten fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin yhdistelmää.

Personal trainerina olen auttanut yli 2600 valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa ja muuttamaan elämänsä.

Olen ohjannut yli 14,000 yksilötuntia, ja asiakkaillani on yhteensä pudotettu hämmästyttävät yli 6500 kiloa painoa. Tulokset puhuvat puolestaan.

Valmennusfilosofiani perustuu tinkimättömään avoimuuteen, rehellisyyteen ja ennen kaikkea korkealaatuiseen valmennukseen.

Tavoitteenani on luoda jokaiselle valmennettavalle menestyksellinen matka, joka pohjautuu terveelle arvopohjalle. Pyrin varmistamaan, että saavutetut tulokset ovat kestäviä ja rakentuvat vankalle perustalle ja mahdollistavat omien arvojesi mukaisen elämäntavan.

 

Tavoitteenasettelu, tieteellisen näytön ja vahvan kenttäkokemuksen harjoitusmenetelmät, ravitsemus ja yksilökohtainen tason asettaminen ovat intohimoni ja johdattavat aina parhaisiin mahdollisiin lopputuloksiin! Tutustu tästä osaan asiakkaitani! 

Olen yli 10 vuoden ajan toiminut liikunta-alan päätoimisena yrittäjänä ja kokeneena personal trainerina.

Klassisen kehonrakennuksen kilpatasolla harrastaminen on saanut minut voittamaan Suomen mestaruuden dopingtestatussa lajissa vuonna 2023 Masters-sarjassa. 

Aikaisempi monipuolinen lajitaustani auttaa minua ymmärtämään, että jokainen haaste on yksilöllinen ja vaatii ainutlaatuista lähestymistapaa.

Painotan kestävää muutosta, tuloksia ja pysyvyyttä. Tämä saavutetaan yhdistämällä ravitsemus, harjoitusohjelmat ja käyttäytymistieteet samaan kokonaisuuteen.

Tehtäväni on auttaa sinua navigoimaan arjen haasteissa vaivattomasti ja saavuttamaan haluamasi tulokset.

KOKONAISVALTAISIA TULOKSIA!

Kokonaisvaltainen elämäntapamuutos, kehonmuokkaus, lihasten kasvattaminen, voiman ja suorituskyvyn kehittäminen ovat intohimoni! 

Valmennettavani eivät saa "ihan vain" niitä "kivoja" tuloksia!

He saavat niitä parempia tuloksia! Itsevarmasti väitän olevani työssäni erittäin hyvä - teen asioita toisin kuin muut! Tavoitteeni on aina viedä asiakkaani huippusuorituksiin ja auttaa heitä saavuttamaan parhaan mahdollisen version itsestään!

Tavoitteeni valmennuksessa on saavuttaa kokonaisvaltaiset tulokset, jotka kattavat terveyden, hyvinvoinnin, jaksamisen, onnellisuuden ja elämänlaadun. Motivaationi juontaa voimakkaasta halusta auttaa ihmisiä saavuttamaan parhaan versionsa itsestään. Työssäni autan ja ohjaan ihmisiä laajalla kirjolla - nuorista vanhuksiin, vasta-alkajista kilpaurheilijoihin.

Noudatan itse terveellisiä elämäntapoja, mutta en ole ehdoton tai nipottaja. Uskon kestävään ja pitkäaikaiseen muutokseen, joka antaa avaimet terveelliseen, hyvään ja onnelliseen elämään nyt ja tulevaisuudessa. En kannata pikadieettejä tai oikoteitä onneen, sillä ne eivät tuota pysyviä tuloksia.

Haluan, että jokainen valmennettava voi elää oman näköistä elämää, joka sisältää liikunnan, terveellisen ravitsemuksen ja psyykkisen hyvinvoinnin. Olen vakuuttunut siitä, että pienet herkut ja juhlat eivät pilaa mitään, kunhan ravitsemus on muuten kunnossa.

VALMENNUSTA JA OPASTAMISTA!

PT-valmennus on paljon enemmän kuin pelkkää rahkan syömistä tai kaloreiden laskemista. Jokaiselle meistä on omat tavoitteemme, olipa kyse ulkonäöstä, vahvasta selästä tai kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä. Kaikki nämä tavoitteet ovat arvokkaita ja vaativat työtä.

Elämäni on opettanut minulle paljon haasteiden kautta, mutta olen selvinnyt niistä ja voin väittää olevani psyykkisesti vahva. Kokemukseni perusteella tiedän, että jokaisessa meissä on valtavasti potentiaalia. Tavoitteeni on auttaa sinua löytämään sisäinen leijona ja auttaa sinua elämässä.

Olen oppinut, mikä toimii: omien vahvuuksien tunnistaminen ja niiden vahvistaminen, liikunnan, ravinnon ja psyykkisen hyvinvoinnin taitojen lisääminen. Valmennuksessani pyrin tekemään matkasta mahdollisimman kevyen ja tehokkaan, ilman turhia kommervenkkejä.

Ota rohkeasti yhteyttä, ja saatat kokea positiivisen yllätyksen siitä, mitä kaikkea voin tarjota ja saada aikaan!

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER

Alta löydät listauksen osasta käymistäni koulutuksista: 

 • Psyykkisen valmennuksen koulutusta ja kurssit 2020-2022
 • Trainer4You - Voimavalmentajakoulutus -2018-2019 
 • FIHT - Ravintovalmentaja - 2016-2017
 • Urheiluravitsemuksen perusopinnot - Itä-Suomen yliopiosto -2014
 • Trainer4You- Personal trainer -2013-2014
 • Trainer4You- Hyvinvointivalmentaja -2013
 • Trainer4You- Kuntosaliohjaaja -2013
 • Laillistettu terveydenhuoltoalan ammattilainen, hoitaja -2004 (työkokemusta KYS, Ortopedia- nivelkirurgia, traumatologia ja vanhustenhoidosta)
 • Lisäksi lukematon määrä täydennys- ja yksittäisiä hyvinvointi, liikunta- ja ravintokoulutuksia Suomessa ja ulkomailta (koulutuksiin olen käyttänyt rahaa yhteensä yli 40,000 euroa) 
 • Aikaisempaa kokemusta työstä ihmisten parissa, asiakaspalvelusta jne. (Tehnyt yli 15 eri työtä elämäni aikana) Yrittäjänä saan olla "jokapaikanhöylä"
 • Taustalla lisäksi kaupallinen koulutus, tiimivastaava
 • Yli 400 luettua kirjaa, yli 70 seminaaria (20 vuoden aikana), eri mentoreita ja opettajia, kuten Patrik Borg, Reijo Laatikainen, Mikko Paunonen, Timo Haikarainen, Juha Hjulmi, Tuomas Rytkönen jne. 

  MAKSUTON ALKUKARTOITUS!

  MITEN VOIN AUTTAA? 

  Varaa henkilökohtainen maksuton

  alkukartoitus!

   

  Ota yhteyttä!

  045 890 3985 / ptanttirossi (at) gmail.com

  Etu ja sukunimesi
  Tuloksellinen treenaaminen ja ravitsemus - Maksuton opas

  LATAA 100% MAKSUTON OPAS!

  Täysin uusi 100-sivuinen ladatta opaskirja, joka paljastaa Treenin ja Ravitsemuksen salaisuudet,

  Joiden avulla voit saavuttaa unelmiesi fysiikan ilman kitkaa…