fbpx

Antti Rossi

PERSONAL TRAINER, RAVINTO- JA VOIMAVALMENTAJA

Personal training Kuopio - Laadukasta etävalmennusta ajasta ja paikasta riippumatta - Verkkokauppa

Personal trainer Antti Rossi

Koulutettu liikunta- ja hyvinvointialan

ammattilainen auttaa sinua onnistumaan!

   

Hei, kiva, kun löysit sivulleni! Olen PTAntti - eli Personal trainer Antti Rossi ja autan sinua saavuttamaan tavoitteesi liikunnan ja hyvinvoinnin saralla.  

 

Minulla on yli 20 vuoden kokemus liikunnasta, urheilusta, ravinnosta ja terveydestä! Olen aikaisemmalta ammatiltani hoitaja. Nyt personal trainerina olen auttanut yli 2036  valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa! Minulla on lähes yli 10,000 ohjattua PT- yksilötuntia ja asiakkaillani yli -6000 pudotettua painokiloa..

Valmennusfilosofiani perustuu avoimuuteen, rehellisyyteen ja laadukkaaseen valmennukseen".

Tavoitteeni on rakentaa aina onnistunut matka, joka perustuu terveelle arvopohjalle ja tätä kautta onnistumiset ovat aitoja ja tulokset pysyviä.

Tavoitteenasettelu, tieteelliseen näyttöön perustuvat harjoitusmenetelmät, ravitsemus ja sopiva vaatimustaso kaikessa tekemisessä - sekä sopiva intohimo johtavat aina parhaimpiin lopputuloksiin! 

Olen toiminut liikunta-alan yrittäjänä pian 10 vuoden ajan - valmentajana ja personal trainerina. Harrastan kilpatasolla klassista kehonrakennusta. Olen voittanut dopingtestatussa lajissa Suomen mestaruuden, 2023, Masters sarjassa. Aikaisempaa lajitaustaa löytyy monista eri lajeista.

Olipa kyse sitten esimerkiksi liikkumattomuudesta, painonpudotuksen haasteista, niin jokainen ongelma on yksilöllinen ja yhtä ja kaikille sopivaa lähestymistapaa ei ole olemassakaan.  

Itse pidän tärkeänä kestävää muutosta ja pysyvyyttä. Se saadaan aikaan, kun ravitsemus, treeniohjelmat ja käyttäytymistieteet yhdistetään samaan pakettiin.

Minun tehtäväni on auttaa sinua navigoimaan arjen muuttuvissa haasteissa ilman liikaa vaivaa. Tällä kaikella haluan varmistaa onnistumisesi ja, että saat tuloksia!

Valmennuksessani korostuu kokonaisvaltainen hyvinvointi johon sisältyy liikunta, terveellinen ravitsemus, psyykkinen hyvinvointi ja omien arvojen mukaan eläminen. 

hyvinvointia

Kokonaisvaltainen elämäntapamuutos, kehonmuokkaus, lihasten, voiman suorituskyvyn kehitys on lähellä sydäntäni! Valmennettavani saavatkin keskivertoa parempia tuloksia aikaan! Väitän vieläpä olevani näissä hommissa erittäin hyvä! 

Tähtään kaikissa valmennuksessa aina ihmisen kokonaisvaltaiseen valmentamiseen, hyvinvoinnin, jaksamisen, onnellisuuden, elämänlaadun tavoitteluun ja vieläpä niin, että jokainen ihminen pystyisi elämään itsensä näköistä elämää. Elämää johon sisältyy liikunta, terveellinen ravitsemus sekä psyykkinen hyvinvointi.

Minua eteenpäin vievä ja motivoiva voima on vahva halu auttaa ihmisiä – ja siksi haluan auttaa myös sinua. Näen jatkuvasti, miten huonosti ihmiset voivat henkisesti ja fyysisesti, eikä sen asian todellakaan tarvitsisi olla näin! Olenhan itsekin hyvässä kunnossa, joten miksi se ei olisi mahdollista myös muille?

Autan ja opastan työssäni ihmisiä nuoresta aina sinne vaariin asti, vasta-alkajasta - kilpaurheilijaan (siitäkin on kokemusta ja hyvällä menestyksellä) Vanhin asiakkaani on ollut 86 vuotta ja nuorin alle 16 vuotta. 

Haluan elää kuten opetan. Treenaan, elän terveellisten elämäntapojen mukaan, mutta en suinkaan ole mikään nipottaja ja näe asioita mustavalkoisesti tai ole ehdoton. Jos haluan syödä vaikka jäätelöä, teen niin. Koska voin kertoa, että  jos ravitsemus on muuten kunnossa, se ei pilaa yhtään mitään!

En suosi pikadieetti ajattelua tai oikotietä onneen - koska sillä ei saada aikaan mitään pysyvää! Ennemmin kestävä ja pysyvä muutos, joka antaa avaimet elää terveellistä, hyvää ja onnellista elämää jo nyt heti ja myöhemmin tulevaisuudessa. 

valmennusta!

Tarjoan valmennusta, joka on enemmän kuin vain rahkan syömistä (ellei siten pidä siitä), ruokien punnitsemista, kalorien tarkkaa laskemista (ellei se ole juuri sinun juttusi) tai näitä Exel ja word pohja-ohjeita. Eikä myöskään raakaa treenaamista, ellei se ole tarpeellista tavoitteen saavuttamiseksi!  

Kaikelle on aikansa ja paikkansa ja meidän jokaisen omat henkilökohtaiset tavoitteet ovat yhtä arvokkaita olipa kyse sitten ulkonäöstä, pyöreästä pyllystä, vahvasta selästä tai sitten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnin edistämisestä aina siihen asti, että liikunta ja terveellinen ravitsemus muodostuu osaksi aivan normaalia elämää. Jokaisen tavoitteen eteen tarvitaan työtä. Tiedän sen omastakin kokemuksesta, mutta minä autan siinä, että se matka on mahdollisimman kevyt kulkea ja ilman turhien asioiden tekemistä! 

Elämäni ei ole ollut mitään helppoa, mutta se on opettanut itselleni paljon. Takana on lapsuuden ja nuoruuden haasteet, on burnoutit, perhekriisiä jne. Kaikesta on aina selvitty ja väitän olevani melkoisen vahva ihmisenä. 

Tiedän omakohtaisten kokemusten perusteella, että meissä jokaisessa on aivan hirveästi potentiaalia. Tätä vahvuutta haluan ammentaa myös sinulle elämää varten ja tiedän mikä siihen auttaa! Se on omien vahvuuksien mukaan toimimista, niiden vahvistamista ja taitojen lisäämistä liikuntaa, ravintoa ja psyykkista hyvinvointia kohtaan. 

Ota minuun rohkeasti yhteyttä, tulet lopulta yllättymään positiivisesti mitä kaikkea voin sinulle tarjota!

KÄYDYT KOULUTUKSET VUOSINA 2004 - 2019

Alta löydät listauksen tärkeimmistä koulutuksistani: 

 • Trainer4You - Voimavalmentajakoulutus -2018-2019
 • FIHT - Ravintovalmentaja - 2016
 • Urheiluravitsemuksen perusopinnot - Itä-Suomen yliopiosto -2014
 • Trainer4You- Personal trainer -2013
 • Trainer4You- Hyvinvointivalmentaja -2013
 • Trainer4You- Kuntosaliohjaaja -2013
 • Laillistettu terveydenhuoltoalan ammattilainen, hoitaja -2004 (työkokemusta KYS, Ortopedia- nivelkirurgia, traumatologia ja vanhustenhoidosta)
 • Lisäksi takana lukematon määrä yksittäisiä liikunta- ja ravintokoulutuksia Suomessa ja ulkomailta
 • Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, kuten monesta muustakin. Taustalla lisäksi kaupallinen koulutus, tiimivastaava ja paljon muuta työtä ihmisten parissa.

  MAKSUTON ALKUKARTOITUS!

  MITEN VOIN AUTTAA? 

  Varaa henkilökohtainen maksuton

  alkukartoitus!

   

  Ota yhteyttä!

  045 890 3985 / ptanttirossi@gmail.com

  Etu ja sukunimesi