Harjoitusohjelma naisille, 2 opasta ja pääsy 0€ sisäpiiriin ilmaiseksi! 

Ilmainen harjoitusohjelma +  oppaat! 

  • Nuku takuulla paremmin! - Vinkit unenlaadun parantamiseen
  • Laihdutuksen pahimmat suhdenkuopat! - Kuinka vältät ne?

..Miksi minun kannattaisi ladata ILMAINEN harjoitusohjelma ja oppaat? 

 

Kaikki on sinulle ILMAISTA - nyt ja tulevaisuudessa! 

Harjoitusohjelmast ja yhdestäkään oppaasta ei siis tarvitse maksaa mitään! 

Tarjoan nämä sinulle, koska haluan auttaa sinua saamaan uutta virtaa harjoitteluun, elämäntapamuutoksen tekemistä varten ja lisätä hyvinvointiasi! 

HALUAT varmaan tietää siksi, mikä takuulla toimii esimerkiksi elämäntapamuutoksen tekemisessä, laihdutuksessa, harjoittelussa jne? 

Sisäpiirissäni saat parhaat vinkit ja neuvot, joilla yli 1300 asiakastani on tehnyt aivan mahtavia tuloksia ja tätä tieto, en paljasta blogissa tai missään muualla! 

SHRED1.0

Kotitreeniohjelma kehonpainolla naisille!

Kun haluat timmin ja toimivan vartalon, tämä harjoitusohjelma auttaa sinua saavuttamaan tehokkaasti kuntotavoitteesi!

Ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle tuloksia! Kehity, polta rasvaa ja timmiydy!

Kuntosi ja kestävyytesi kehittyessä huomaat hämmästyttäviä muutoksia kehossasi!

 

Nuku takuulla paremmin! 

- Vinkit unenlaadun parantamiseen

Tiedän tasan tarkkaan mitkä asiat vaikuttavat suoraan ihmisen hyvinvointiin, jaksamiseen, terveyteen, painoon, arkeen ja elämään liittyen. Yksi tärkein asia niistä on UNI!

Tässä oppaassa annan sinulle vinkkejä miten voit parantaa unta ja unenlaatua merkittävästi! 

 

Laihdutuksen pahimmat sudenkuopat! 

- Kuinka vältät ne? 

Miten on sinun laitasi? Olet ehkä aloittanut elämäntapamuutoksen monta kertaa ja yhtä monta kertaa se on päätynyt takaisin aloituspisteeseen. Olet mahdollisesti kokeillut erilaisia dieettejä, valmennuksia ja tapoja laihduttaa, mutta et ole silti onnistunut saamaan aikaan tuloksia!

..tässä oppaassa kerron sinulle mitä ovat nämä laihdutuksen tyypillisimmät sudenkuopat, virheet joita moni laihduttaja tekee! Paljastan sinulle sen, miten voit välttää tekemästä niitä virheitä!

 

Olipas se tehokas treeni. Olen tottunut käymään kuntosalilla, mutta päätin kokeilla Antin kotitreeniä. Ohjeet ovat selkeät, monipuoliset harjoitukset, tämä toimii! 

Jaana, 35 vuotta, kirjanpitäjä

Minulla on ollut unen ja nukahtamisen kanssa jo pidempään ongelmia! Antin uniopas tuli kuin tilauksesta. Suosittelen lämpimästi kaikille. 

Terhi, 29 vuotta, ensihoitaja

Olen kokeillut useamman eri Personal trainerin palveluita, mutta Antin kanssa tuli vasta tunne että on oikeassa paikassa. Oppaan sisältö täyttä timanttia. Samaa tietoa, et saa mistään muualta. 5/5 tähteä! 

Marko, IT yrittäjä, 45 vuotta

Hei, olen Personal trainer Antti Rossi, joka on laatinut nämä ohjeet ja oppaat sinua varten! 

Valmentajana autan ihmisiä kokonaisvaltaisissa elämäntapamuutoksissa, voimaan paremmin niin henkisesti kuin fyysisesti, olemaan vahvempia versioita itsestään, lihaksikkaampia, näyttämään paremmalta jne.

Erityisesti sydäntäni lähellä on kehonmuokkaus. Rasvanpoltto yhdistettynä optimaaliseen lihaskunnon ja voiman kehitykseen.

Personal trainerina olen työskennellyt jo vuodesta 2013 asti. Olen käynyt omat oppivuodet työssäni ja nähnyt paljon. Itselläni on takana lukematon määrä ohjaustunteja, tuhansia pudotettuja painokiloja ja asiakkaita. Väitän olevani työssäni erittäin hyvä ja tulokset puhukoot puolestaan..

Antoisia lukuhetkiä ja treeniä! 

-Antti Rossi

Lataa harjoitusohjelma + oppaat tästä ilmaiseksi  0,00€ 

Saat HETI kaiken täysin ilmaiseksi vain syöttämällä sähköpostiosoitteesi.