fbpx

KUNTOSALIOHJELMA ALOITTELIJAlle

Tervetuloa matkalle kohti vahvempaa sinua ja kehittävää harjoittelua! Kuntosaliohjelma aloittelijalle on suunniteltu juuri sinua varten, jotta voit aloittaa harjoittelun turvallisesti ja tehokkaasti.

Vaikka aloittaminen saattaa tuntua haastavalta tai treenaamaan paalaaminen - muista, että jokainen mestari oli aloittelija kerran. Tämä on sinun matkasi!

Valmis kuntosaliohjelma aloittelijoille on suunniteltu juuri sinua varten. Se tarjoaa selkeät ohjeet ja opastuksen ja varmuuden, että pääset takuulla alkuun ja tavoitteisiin.

Kuntosaliohjelma aloittelijalle tarjoaa selkeästi määritellyt harjoitukset ja treenijaksot sekä voima- että aerobiselle harjoittelulle.

Jokaisesta harjoituksessa on yksityiskohtaiset ohjeet ääniopastettujen videoiden avulla, varmistaen oikean tekniikan ja turvallisen suorituksen.

Ohjelma sisältää myös vaihtoehtoisia liikkeitä tarpeen mukaan.

Edistyvä ohjelma tarjoaa sopivan kuormituksen kehitykselle, mahdollistaen jatkuvan kehittymisen ja tarjoten jatkuvan haasteen treenaukselle.

Selkeyttä treenaamiseen ja lepopäivien pitämiseen tarjoaa yksityiskohtainen viikottainen aikataulusuunnitelma, jotta voit helposti suunnitella kuntosaliharjoittelusi omien aikataulujesi mukaan ja varmistaa kehittävän harjoittelun.

Lisäksi kehittymisen seuranta auttaa sinua pysymään motivoituneena kuntosaliharjoittelussasi, sillä voit seurata edistymistäsi ajan mittaan.

 PAKETIT 

5 ohjelman kuntosalipaketti

Huima hintalenkki: Tarjoamme jopa yli 50% alennuksen valikoiduista kuntosaliohjelmista pakettina naisille ja miehille!

BUNDLET ALKAEN €99

Hintarysäys vain rajoitetun ajan!

Huima hintalenkki: Tarjoamme jopa 50% alennuksen valikoiduista treeniohjelmapaketeista!

Tuloksellinen treenaaminen ja ravitsemus - Maksuton opas

LATAA 100% MAKSUTON OPAS!

Täysin uusi 100-sivuinen ladatta opaskirja, joka paljastaa Treenin ja Ravitsemuksen salaisuudet,

Joiden avulla voit saavuttaa unelmiesi fysiikan ilman kitkaa…