Toimitusehdot

Toimitusehdot

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Maksutavat

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Kaikki maksutavat toimivat verkkokaupassa ja niillä voit ostaa kaikkia verkkokaupan myynnissä olevia valmennuspalveluita ja liikunta- ja hyinvointi tuotteita.

Toimitusmaksu

Lähetettävissä kiinteissä tuotteissa pakkaus- ja toimituskulumme riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Jos tilaussumma on vähintään 100 euroa, emme veloita toimituskuluja. Verkkovalmennukset ja muut vastaavat palvelut saat suoraan käyttöösi ilman toimistuskuluja.

Toimitusaika

Toimitusaika on noin 1 – 7 arkipäivää. Mikäli jokin tuote on loppunut varastostamme, toimitusaika on korkeintaan 15 arkipäivää.

Tuotteen palautusoikeus ja maksu palautuksesta

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamattomassa paketissa. Palautusasioissa voi olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen ptanttirossi@gmail.com tai soittaa suoraan numeroon 0458903985

Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään aina tilauksessa käytetylle maksutavallesi.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen sähköpostiosoitteeseen ptanttirossi@gmail.com Samalla pyydämme ilmoittamaan haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.