fbpx

Etävalmennus

Etävalmennus on sinulle, joka kaipaat laadukasta ja henkilökohtaista ohjausta, riippumatta siitä, missä olet.

Saavuta haluamasi tavoitteet etävalmennuksen avulla - ajasta ja paikasta riippumatta!

Jokaisella meistä on omat unelmamme, tavoitteemme ja taustamme, ja jokainen niistä on yhtä arvokas. Mitä sinä haluat ja toivot?

Etävalmennuksen avulla voimme työskennellä yhdessä juuri sinun tavoitteidesi saavuttamiseksi, olipa se sitten kokonaisvaltainen elämäntapamuutos, painonpudotus, rasvanpoltto, kehonmuokkaus, lihaksikas vartalo, voimaharjoittelu, energisempi olo, parempi terveys, maratonin juokseminen tai mikä tahansa muu tavoitteesi.

Yksilölliset harjoitusohjelmat ja ruokavaliot valmennuksen ajalle suunnitellaan täysin sinun tarpeitasi ja tavoitteitasi varten, ottaen huomioon arkesi ja elämäntapasi. Tavoitteena on tukea sinua kohti unelmiesi ja tavoitteidesi saavuttamista.

 

Tiedätkö, etävalmennukseni tarjoaa samanlaista laadukasta ja yksilöllistä palvelua kuin perinteinen kasvokkain tapahtuva valmennus, ainoana erona fyysisen läsnäolon puuttuminen. Olen kuitenkin täysin saatavilla ja läsnä etänä varmistaakseni, että saat tarvitsemasi tuen ja ohjauksen.

Sinun menestyksesi on minulle ensisijaisen tärkeää, ja uskon vahvasti, että voit saavuttaa samanlaisia hienoja tuloksia kuin monet valmennettavani ovat saaneet.

En tarjoa nopeita ratkaisuja, sillä tiedän, että ne eivät toimi pitkällä aikavälillä. Sen sijaan tarjoan sinulle avaimet pysyviin tuloksiin, joihin voit sitoutua ja jotka tuovat hyvinvointia pitkälle tulevaisuuteen.

 

Etävalmennus

Etävalmennus on erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat tehdä elämäntapamuutoksen, pudottaa painoaan tai treenata tavoitteellisesti. Se tarjoaa joustavan ja tehokkaan tavan saavuttaa omat tavoitteet riippumatta siitä, missä olet ja millaiset tavoitteesi ovat!

Etävalmennus kattaa koko Suomen, Utsjoelta Utöhön asti, joten voit hyödyntää laadukkaita ja edullisia palvelujani suoraan kotiisi riippumatta siitä, missä asut. Tarvitset vain nettiyhteyden, puhelimen tai tietokoneen sekä sähköpostiosoitteen.

Saat oman henkilökohtaisen valmentajan, joka pitää kanssasi yhteyttä internetin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Valmennus etenee viikko kerrallaan, ja joka viikko saat uusia tavoitteita, ohjeita, vinkkejä ja ennen kaikkea, motivaatiota liikuntaan ja ravintoon.

Voit osallistua valmennukseen missä ja milloin vain, täysin oman aikataulusi mukaisesti. Kaikki harjoitus- ja ravintosuunnitelmat saapuvat suoraan sinne missä olet!

"Lopulta yksi asia ratkaisee - tulokset ja niitähän me kaikki haluamme"

Mitä sinä saat? 

Personal Training etävalmennus auttaa sinua onnistumaan – kerro tavoitteesi, minä autan!

Jos olet epävarma siitä, miten treenata oikein, et saa haluamiasi tuloksia, mietit muutoksia omassa kehossasi tai kamppailet ravitsemuksen ja kunnon kanssa - se loppui nyt!

Henkilökohtainen etävalmennus kokeneen ja korkeakoulutetun personal trainerin ja ravintovalmentajan kanssa on ratkaisu haasteisiisi.

Etkö ole saanut aikaan haluamiasi tuloksia? Ymmärrän senkin, olet voinut kokeilla monia eri tapoja treenata, syödä, eri valmentajia ja valmennuksia... Ja jos edelleen mietit, mitä tehdä elämäsi kanssa, henkilökohtainen etävalmennus kokeneen ja korkeakoulutetun personal trainerin ja ravintovalmentajan kanssa on ratkaisu haasteisiisi. Kerro tavoitteesi, minä autan!

ETÄVALMENNUS sisältö 

Etävalmennus treeniohjelma

TREENIOHJELMAT

 • Säännöllisesti päivittyvä treeniohjelma kuntosalia tai kotitreeniä varten tarjoaa tehokkaat harjoitukset ja harjoitusmallin, joka tukee kehitystäsi.
 • Tehokkaat treenit ja nousujohteinen harjoittelumalli
 • Yli 100 tekniikkavideota ääniopastuksella, opi oikeat suoritustekniikat erilaisille harjoituksille ja liikkeille
 • Valmennus sisältää harjoitusohjelmien päivityksen valmennuksen ajalle, harjoituskalenterin sekä kuukausi- ja viikkosuunnitelman harjoittelua varten.
 • Harjoitusohjelma huomioi superkompensaation ja palautumisen.
 • Video lihashuolto ja liikkuvuusohjeet 
 • Kestävyysharjoittelu täydentävät kokonaisuutta.
 • Kattavat ja selkeät ohjeet varmistavat, että treeni sujuu tehokkaasti ja turvallisesti.
 • Ohjelma päivitetään tarvittaessa vastaamaan muuttuvia tarpeita ja tavoitteita.

Etävalmennus ja terveellinen ruokavalio

RAVINTOVALMENNUS

  • Ravintovalmentaja laatii sinulle yksilöllisen ruokavalion, joka perustuu omiin tavoitteisiisi ja tarpeisiisi. Tämä voi sisältää painonhallintaa, lihaskasvua, energianlisäystä tai muita terveyteen liittyviä tavoitteita.
  • Saat ohjeet ja esimerkkejä terveellisistä aterioista, jotka sopivat ruokavalioosi ja tavoitteisiisi. Taulukoiden avulla voit helposti suunnitella aterioita ja varmistaa, että saat tarvittavat ravintoaineet päivittäin.
  • Opit vaikuttamaan omiin ruokavalintoihisi ja valmistamaan maukkaita ja terveellisiä ruokia.  Saat vinkkejä ja ohjeita ruoanvalmistustaitoihin sekä tietoa siitä, miten erilaiset ruoka-aineet vaikuttavat terveyteen ja suorituskykyyn.
  • Ravintosuunnitelma päivitetään rajoittamattomasti, tasaisin välein, tarvittaessa niin usein kuin tarve on. Tällä varmistamme, että saat tuloksia!
  • Saat ohjausta ja opastusta terveelliseen ravitsemukseen, jotta tiedät, mitä teet, miksi ja miten syöt. Opit, mikä toimii sinulle parhaiten ja miten voit saavuttaa parhaat tulokset ruokavalion avulla.
  • Ravintovalmennus ottaa huomioon mahdolliset allergiat, ruokarajoitteet ja erityisruokavaliot. Näin varmistetaan, että ruokavaliosi sopii täysin sinulle ja tukee terveyttäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

etävalmennus yhteydenpito

MOTIVOINTI JA TSEMPPAUS!

 • Etävalmennus alkaa kattavalla alkukartoituksella ja ruokapäiväkirjan läpikäynnillä. Tämä voi tapahtua live-yhteyden, puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Näin saan kattavan kuvan nykyisestä tilanteestasi ja ravitsemustottumuksistasi.
 • Valmennusohjelma sisältää psyykkisen valmennuksen keinoja, kuten mentaalista valmennusta, ravinto- ja muutospyskologiaa. Näiden työkalujen avulla voit käsitellä ja ymmärtää paremmin omaa suhdettasi ruokaan, ravitsemukseen ja muutokseen.
 • Rajaton tuki ja neuvonta valmentajalta puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Valmentaja on käytettävissäsi auttamaan ja tukemaan sinua matkallasi kohti tavoitteitasi sekä tarjoamaan rohkaisua ja motivointia tarvittaessa.
 • Viikkoraportointi sisältää neuvontaa, kehittymisenseuranta ja opastus viikoittain seuraavia viikkoja varten. Näin voit seurata edistymistäsi ja saada tarvittavaa ohjausta ja tukea tuleviin viikkoihin.
 • Valmennuksen päätyttyä, kun olet saavuttanut tavoitteesi, saat ohjeistuksen, joka varmistaa, että saat jatkuvuutta saavutetun edistyksen ylläpitämiseksi. Valmentaja auttaa sinua siirtymään itsenäiseen harjoitteluun ja tarjoaa tarvittaessa tukea jatkossakin.
 • ...JA mitä tulet tarvitsemaan?

Etävalmennus hinta. Mitä Personal trainer etävalmennus maksaa?

HINTA-LAATUSUHDE

HINTA 107€ (sis. ALV 24%)

Laskutus kuukauden välein. Voit hyödyntää myös liikuntaseteleitä kuten Smartum, Edenred, Epassi jne.

Maksu onnistuu myös suoraan verkkokaupan kautta!

Valmennuksen minimikesto on 3 kuukautta - ellei muuta sovita - tässä ajassa saat takuulla tuloksia!

Personal-trainer-Antti-Rossi

vuoden etävalmennus!

Treenaaminen, ruokavalio ja psyykkinen hyvinvointi uuteen uskoon.

Painonpudotus ja rasvanpoltto tavoitteena. Valmennus onnistui erittäin hyvin ja myös ulkoisia tuloksia saatiin - kuten kuvista näkee! 

Treenaaminen tapahtui kotikuntosalilla. 

Kokonaisvaltainen hyvinvointi lisääntyi +100% 

painoa pois -40kg

Valmennuksessa Artun tavoitteena oli kokonaisvaltainen elämäntapamuutos ja reilu painonpudotus! 

Tavoitteena oli lisätä jaksamista arkeen ja  terveellisemmät elämäntavat - toiveena kotona treenaaminen. 

Paino putosi 130 kg > 90kg. Valitettavaa valmennuksessa oli, että vaatekoko meni uusiksi monella numerolla. - Se oli sen arvoista!

Mieletön muutos etävalmennuksella

Ollaan tehty yhteistyötä yli 2 vuoden ajan.

Aluksi tavoitteena oli pudottaa painoa. Paino putosikin -38 kg, Tärkeintä tämä oli hyvinvoinnin ja terveyden takia. 

Korvienväliä harjoittamalla saatiin samalla ajatus ja mieli mukaan tekemiseen. 

Nykyisin keskitymme painonhallintaan ja nostamaan fyysinen suorituskyky entistä ylemmäs. Maasta nouseekin jo 120kg! 

MAKSUTON ALKUKARTOITUS!

MITEN VOIN AUTTAA? 

Varaa henkilökohtainen maksuton

alkukartoitus!

 

Ota yhteyttä!

045 890 3985 / ptanttirossi (at) gmail.com

Etu ja sukunimesi
Tuloksellinen treenaaminen ja ravitsemus - Maksuton opas

LATAA 100% MAKSUTON OPAS!

Täysin uusi 100-sivuinen ladatta opaskirja, joka paljastaa Treenin ja Ravitsemuksen salaisuudet,

Joiden avulla voit saavuttaa unelmiesi fysiikan ilman kitkaa…