Etävalmennus

Etävalmennuksen avulla saavutat tavoitteesi, kuten jo sadat ihmiset ympäri Suomea ovat tehneet.

Etävalmennus tuo sinun luoksesi Personal trainerin minne tahansa milloin vain. Asut sitten vaikka Helsingissä, Utsjoella tai vaikka Kanadassa, enää ei ole estettä sille, etteikö voisi saada laadukkaita ja tehokkaita palveluita suoraan kotiisi.

Onko sinulla ongelmaa, että et löydä sopivaa valmentajaa alueeltasi? Haluaisit palkata juuri minut osaamiseni takia, mutta en asu siellä missä sinä olet? Junnaako kehitys paikallaan ja et saa haluttuja tuloksia aikaan? 

EI HÄTÄÄ! LAITETAAN SINUT KUNTOON!

Etävalmennus sopii harjoittelijalle jolta löytyy sopivaa asennetta toteuttaa valmennusohjelman mukaiset harjoitteet ilman trainerin fyysistä läsnäoloa. 

Etävalmennus sisältää selkeät ja yksilölliset harjoitusohjelmat tavoitettasi silmällä pitäen. Ei siis jippoja tai vaikeita koukeroita halutun kunnon saavuttamiseksi.

Etävalmennus sisältää ohjeet harjoitteluun, ravintoon, lihashuoltoon ja siihen miten tuloksia tehdään. 

*Etävalmennus räätälöidään aina tavoitteesi mukaisesti. 

ETÄVALMENNUS 89,00 €/KK

 

1. Alkukartoitus harjoitteluun

Aluksi teemme tavoitteesi ja lähtötilanteesi kartoituksen sähköisellä lomakkeella. Sen perusteella suunnittelemme sinulle henkilökohtaisen valmennuksen rungon ohjeineen. Saat noin kuukauden välein vaihtuvat treeniohjelmat salille, kotiin, ulos sekä ohjeet harjoitteluasi varten. Harjoittelua varten saat lisäksi harjoituskalenterin rytmittämään harjoitteluasi. 


2. Ravitsemus kuntoon 

Valmennuksen aluksi teemme ravitsemustilasi määrityksen ja arvion siitä. Sinulle laaditaan sitten sopiva ruokavalio, ruoka-ainetaulukot päivittäisiin aterioihin ja vaihtuvat ateriamallit ravitsemuksen tueksi. Saat ohjeet myös ravintosuunnitelmaasi ja ruokailua varten. 

Ravintosuunnitelma päivittyy valmennuksen aikana tavoitteestasi riippumatta. Tämä takaa sinulle parhaat tulokset. Ruoka-aine rajoitteet ja mahdolliset allergiat otetaan huomioon. 

 3.  Kuvallinen liikepankki 

Saat kuvallisen liikepankin harjoittelun tueksi. Opit näin  harjoitusliikkeiden tekniikkaa ja oikeaa suoritustapaa. Näin sinä saat parhaat tulokset ja onnistut harjoittelussa maksimaalisella tavalla. Opit myös harjoittelun jatkuvuuden kannalta tärkeää itsenäistä harjoittelun toteuttamista pysyvien tulosten aikaansaamiseksi. 

HUOM: Tarvittaessa kuvaan valmennuksen edetessä sinulle henkilökohtaisesti videoita valmennuksen tueksi. 

4. Seuranta, tuki ja apu. 

Valmennuksen aikana muuten yhteydenpito tapahtuu sähköpostin, whatsappin sekä netin välityksellä säännöllisesti viikoittain. Voimme ottaa myös videopuheluita aina tarvittaessa. 

5. Kehittymisen seuranta

Kehittymisen seuranta on tärkeä osa edistymistäsi.  Tämä antaa takuun onnistumisellesi. Seuraamme säännöllisesti kehitystäsi ja sen perusteella teemme aina tarvittavia muutoksia ohjeisiisi tilanteen mukaan, jos siihen on tarvetta. 

6. Viikkotehtävät

Jotta saat pysyviä tuloksia valmennukseen kuuluu aina tietoa ravitsemuksesta, liikunnasta ja kaikesta siitä mitä tarvitsetkaan, jotta edistyt ja saavutamme halutun lopputuloksen. Opit valmennuksen aikana muun muassa syömään säännöllisesti, miksi aamupala on tärkeä, miten saat sokerihimon kuriin, miten uni vaikuttaa kehittymiseesi, stressistä ja paljosta muusta..

 

*Personal trainer etävalmennus räätälöidään aina tavoitteesi mukaan.  

Hinta alkaen 89,00 € KK

(sis ALV24%) 

Asiakas kokemukset

Lue ja katso kuvat millaisia tuloksia asiakkaat ovat saaneet valmennuksissa!

PtAntti BLOGI

Blogissa sinulle tärkeää infoa ravitsemukseen, liikuntaan ja terveyteen liittyen. 

POLTA RASVAA - RAKENNA LIHAKSIA -PUDOTA PAINOA -KOHOTA KUNTOA!

TÄSTÄ MUIHIN PT-PALVELUIHIN

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ / ptanttirossi@gmail.com