fbpx

RAVINtovalmennus

Täältä et saa pikadieetti, kidutuskuureja tai yksittäisiä maitorahka ruokavalioita - jotka antavat niitä surkeita tuloksia!

RAVINto-valmennus

Haluatko muutosta nykyiseen ulkomuotoosi? Onko painon jojoilu ärsyttävää? Eikö.. paino putoa tai rasva pala millään? Aiheuttaako syöminen ja Ruokavalio päänvaivaa? Etkö jaksa ja kuntosalilla käyminen tuntuu turhalta? Ratkaisuna ravintovalmennus!

Ravintovalmennuksen avulla saavutat tavoitteesi!

Terveellinen ja tasapainoinen ravitsemus on keskeinen osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ravintovalmennus tarjoaa sinulle ohjeita ja vinkkejä arjen ruokailuihin, mikä auttaa tekemään tietoisempia valintoja ja säästää aikaa ruokavalion suunnittelussa. Näin voit saavuttaa tavoitteesi ja ylläpitää terveellisiä elämäntapoja.

Ravintovalmennuksella tuloksia!

Ravintovalmennuksen tarkoitus on selvittää -onko arjen tottumuksissasi  ja valinnoissasi parannettavaa ja suunnitella sinulle sopiva ruokavalio. Tavoitteena on päästä helposti alkuun oikeiden valintojen tekemisessä.

Jos olet kokeillut monia eri tapoja laihduttaa ja epäonnistunut...

Sinusta saattaa tuntua? Mikään ei oikeasti toimi. Mahdolliset jatkuvat vatsavaivat, allergiat, päänsärky tai terveysongelmat voivat myös vaikuttaa hyvinvointiisi. Joskus myös suorituskyvyn tai energiatason puute voi olla ongelma.

Puntti ei kulje? 

Ravintovalmennus voi tarjota ratkaisun näihin haasteisiin ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi helpommin ja parantamaan hyvinvointiasi.

Tutulta kuulostaa itselleni ja olen auttanut monia ihmisiä näissä ja monissa muissa haasteissa. Ravintovalmennus on usein,  ratkaisu näihin kysymyksiin!

Ravintovalmennuksen avulla 

Ruokaremontti voi sopia sinulle hyvin silloin, kun liikunnasta on taukoa, ja olet päättänyt aloittaa uudelleen! Saat samalla kertaa heti parhaat vinkit syömiseen, kuten konkreettisia ohjeita terveellisiin aterioihin ja ruokavalion tasapainottamiseen.

Ravintovalmennus voi auttaa sinua:

 • Terveys ja hyvinvointi paremmaksi! Saat tukea kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveellisiin elämäntapoihin.
 • Apua painonpuodotukseen, kiinteytymiseen ja rasvapolttoon. Opit terveellisiä tapoja saavuttaa ja ylläpitää ihannepainoasi ja kehonkoostumustasi.
 • Suorituskykyä - urheilijan ravitsemus. Saat räätälöityjä ohjeita ravinnosta, joka tukee optimaalista suorituskykyä treeneissä, kilpailuissa ja palautumista.
 • Lihasmassaa ja voimaa. Opit oikeanlaista ravitsemusta lihasten kasvattamiseen ja voiman lisäämiseen.
 • Parempi vatsan hyvinvointi. Saat tietoa ruokavalion vaikutuksista ruoansulatukseen ja vinkkejä vatsan hyvinvoinnin tukemiseen.
 • Lisää energiaa ja jaksamista arkeen. Ruokavalion optimointi auttaa sinua tuntemaan itsesi virkeämmäksija jaksamaan paremmin arjen haasteissa.
 • Oikeanlainen ravinto voi vaikuttaa positiivisesti myös ihon kuntoon ja ulkonäköön.

Mitä saisi olla, vai laitetaanko kaikki?

Palveluun kuuluu 100% rahat takaisin -takuu!

Tämä tarkoittaa, että mikäli et ole tyytyväinen saamaasi valmennukseen, et saa mitään tuloksia, vaikka noudatat ohjeita, saat rahasi takaisin. Takuu kattaa kakki valmennukseen liittyvät kustannukset. Ps. En ole vielä joutunut palauttamaan rahoja 😉 

EI pikadieetti ajattelua tai kitukuureja!

Syömisen ei tarvitse olla vaikeaa eikä vaatia totaalista kieltäytymistä tai pikadieettejä!

Pitkäaikaiset tulokset eivät usein perustu äärimmäisiin toimenpiteisiin, vaan kestäviin elämäntapamuutoksiin.

Ravintovalmennukseni tavoitteena onkin saavuttaa hyviä tuloksia samalla kun opit nauttimaan joustavasta ja tasapainoisesta syömisestä.

Ravintovalmennuksen aikana opit muun muassa:

 • Syömään terveellisesti ja laadukkaasti.
 • Tekemään pysyviä elämäntapamuutoksia.
 • Valmistamaan terveellistä ruokaa helposti.
 • Tekemään fiksuja valintoja kaupassa ja ravintolassa.
 • Räätälöimään ravitsemuksen sopimaan sinun arkeesi ja liikuntaan sopivaksi.

Ravintovalmennus suunnitellaan aina henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan, ja valmennuksen kesto riippuu tavoitteistasi ja toiveistasi.

Alussa tarkistamme nykyisen syömistapasi ruokapäiväkirjan avulla, jonka perusteella laadimme sinulle sopivan ruokavalion ja ateriaesimerkit.

Valmennuksen aikana ruokavalio päivitetään edistymisesi mukaisesti, niin paljon kuin tarvetta on. 

Tärkeää on huomioida erityistarpeesi, kuten maidottoman, kalattoman tai kasvisruokavalion, tai esimerkiksi IBS:ään liittyvät tarpeet.

Koulutettuna ravintovalmentaja huolehdin, että pääset varmasti tavoitteisiisi ja saavutat pysyviä tuloksia. Lisäksi tarjoan mentaalista tukea ja hyödynnän muutos- ja ravintopsykologiaa, jotta voit saavuttaa pysyviä tuloksia ja muuttaa syömiskäyttäytymistäsi pitkällä aikavälillä. Mieleesi liittyvät tekijät ovat avain parempaan hyvinvointiin!

RAVINtovalmennus hinta

Valmennus toteutetaan pitkälti etävalmennus muodossa, ellet sitten kaipaa henkilökohtaisia tapaamisia

Kaikki hinnat sisältävät ALV24%

Ravintovalmennus

 107

ETÄTUKI 

Aloitus

Lähtötilanteen kartoitus

Lähtötilanteen kartoituksessa arvioidaan nykyinen ravitsemustilanteesi, elämäntapasi ja terveydentilasi perusteellisesti.

Ruokapäiväkirja on väline, jolla kirjaat ylös syömiset tiettynä sovittuna ajanjaksona. Sen avulla voin hahmottaa nykyisen tilanteesi ja suunnitella tulevia muutoksia ravitsemuksessa.

Tavoitteiden selvityksessä keskitytään sinun asettamiisi tavoitteisiin. Näiden perusteella laaditaan suunnitelma ravintovalmennuksen aloittamiseksi ja määritellään tarvittavat toimenpiteet.

Bonuksena saat kattavan "millainen syöjä olen" kysymykset. Tämä kertoo ravitsemuksellisesta taustastasi ja toimintavoista yksityiskohtaisesti lisää ja toimii loistavana välineenä matkallasi.

 

Ravintovalmennus

Ruokavalioiden suunnittelu

Laadin sinulle sopivat ruokavaliot valmennuksen ajalle, jotka tukevat sinun tavoitteitasi ja ravitsemustarpeitasi.

Ruokavalio

Ruokavalio sisältää esimerkiksi tietoa ravitsemuksesta,  ateriasuunnitelmat, taulukot, määrät, reseptejä ja ruokaohjeita ja paljon muuta.

Aterioiden laadinta

Saat suorat mallit aterioiden koostamista varten ja toteuttaa syömistä. Voit hyödyntää joustavaa tapaa ruokailla kämmenmittojen mukaan, hyödyntää lautasmallia tai seurata tarkemmin ravinnosta saatavaa energiamäärä. 

Terveellinen ravitsemus

Saat vinkkejä terveellisteen ja tasapainoiseen ravitsemukseen. Tämä voi sisältää esimerkiksi ravinteikkaan ruoan valitsemisen, annoskoon hallinnan ja aterioiden ajoittamisen.

Kattavat ruokavaliot

Ruokavalioni ovat aina kattavia. Pääset itse vaikuttamaan valintoihin. Tämä opettaa sinulla ravitsemuksesta paljon ja tavoitteena on löytää juuri sinun näköinen malli ruokailla. Näin saamme aikaan parhaat tulokset!

Päivitykset valmennuksen aikana

Valmennuksen edetessä ruokavaliota päivitetään tarpeen mukaan. Tämä voi johtua esimerkiksi saavutetuista tuloksista, tasannevaiheista tai muutoksista arjessa.

Löydämme kyllä sinua tukevan ratkaisun syömiseen liittyen! 

Opastus ja neuvonta

Ravintovalmennuksessa tarjotaan yksilöllistä opastusta ja neuvontaa terveelliseen ruokavalioon. Ravintopsykologiaa käytetään ymmärtämään omia ruokailutottumuksia ja -käyttäytymistä sekä hallitsemaan herkuttelua ja tunnesyömistä.

Valmennuksessa korostetaan säännöllisen syömisen tärkeyttä ja voidaan tarjota keinoja muun muassa tunnistaa ja hallita tunnesyömistä. Tavoitteena on kehittää kestäviä ja terveellisiä ruokailutottumuksia, saavuttaa tavoitteet ja nauttia tasapainoisesta suhteesta ruokaan.

Seuranta ja tulokset!

Ravintovalmennusprosessissa seuranta on olennainen osa, joka varmistaa tarvittavan tuen ja ohjauksen saamisen matkalla kohti tavoitteita.

Säännöllinen yhteydenpito ravintovalmentajan kanssa mahdollistaa edistymisen arvioinnin ja ruokavalion päivityksen tarpeen mukaan.

Seuraamme edistymistä tavoitteiden saavuttamisessa, ruokailutottumuksia ja kehon muutoksia. Tavoitteena on ylläpitää motivaatiota ja tarvittaessa tehdä muutoksia ruokavalioon tai valmennusohjelmaan.

Seuranta varmistaa tehokkaan ja yksilöllisen tuen koko ravintovalmennusprosessin ajan.

ruokavalio

147 

ETÄTUKI 1 KUUKAUSI

Yksilöllinen ruokavalio 3 kuukautta

Laaditaan yksilöllisiä ruokavaliomalleja kolmen kuukauden ajalle, jotka huomioivat henkilön tarpeet, tavoitteet, mieltymykset ja mahdolliset rajoitteet. soveltuvat myös jatkoon.

Tarjoan monipuolisia vaihtoehtoja eri ruoka-aineista ja ruokalajeista, jotka sopivat ravitsemustavoitteisiin ja antavat mahdollisuuden nauttia monipuolisesta ruokavaliosta.

Saat ruokavalioiden suunnitteluun ravitsemuksellista tietoa, joka auttaa ymmärtämään ruoan vaikutusta terveyteen ja hyvinvointiin sekä tukemaan tavoitteiden saavuttamista.

Valmiita ateriamalleja ja reseptejä, jotka helpottavat ruoanlaittoa ja auttavat monipuolistamaan ruokavaliota. Voit noudattaa joustavampaa ruokailua tai jos haluat, olla tarkempi määrien suhteen.

Kuukauden mittainen seurantajakso, jonka aikana seurataan ruokavalion toteutumista ja tarjotaan tarvittaessa tukea ja ohjausta muutosten tekemiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. 

Kuukauden seuranta

Seuranta on olennainen osa ravintovalmennusprosessia varmistaakseen, että saat tarvitsemaasi tukea ja ohjausta matkalla kohti tavoitteitasi.

Seuranta voi sisältää useita elementtejä, kuten ravitsemuksen sujumisen, painonpudotuksen, kehonkoostumuksen muutokset tai suorituskyvyn lisääntymisen ja palautumisen.

Tarvittaessa teen muutoksia ravitsemukseen kuukauden ajan muiden saamiesi ohjeiden lisäksi. Lisäksi laadin sinulle edistymisen mukaisesti loput ruokavaliot ennen seurantajakson päättymistä.

Tällä takaan tulokset! 

ravintovalmennus pro

147

ETÄTUKI +1 ETÄTAPAAMINEN/KK 

Aloitus

Lähtötilanteen kartoitus

Lähtötilanteen kartoituksessa arvioidaan nykyinen ravitsemustilanteesi, elämäntapasi ja terveydentilasi perusteellisesti.

Ruokapäiväkirja on väline, jolla kirjaat ylös syömiset tiettynä sovittuna ajanjaksona. Sen avulla voin hahmottaa nykyisen tilanteesi ja suunnitella tulevia muutoksia ravitsemuksessa.

Tavoitteiden selvityksessä keskitytään sinun asettamiisi tavoitteisiin. Näiden perusteella laaditaan suunnitelma ravintovalmennuksen aloittamiseksi ja määritellään tarvittavat toimenpiteet.

Bonuksena saat kattavan "millainen syöjä olen" kysymykset. Tämä kertoo ravitsemuksellisesta taustastasi ja toimintavoista yksityiskohtaisesti lisää ja toimii loistavana välineenä matkallasi.

 

Ravintovalmennus

Ruokavalioiden suunnittelu

Laadin sinulle sopivat ruokavaliot valmennuksen ajalle, jotka tukevat sinun tavoitteitasi ja ravitsemustarpeitasi.

Ruokavalio

Ruokavalio sisältää esimerkiksi tietoa ravitsemuksesta,  ateriasuunnitelmat, taulukot, määrät, reseptejä ja ruokaohjeita ja paljon muuta.

Aterioiden laadinta

Saat suorat mallit aterioiden koostamista varten ja toteuttaa syömistä. Voit hyödyntää joustavaa tapaa ruokailla kämmenmittojen mukaan, hyödyntää lautasmallia tai seurata tarkemmin ravinnosta saatavaa energiamäärä. 

Terveellinen ravitsemus

Saat vinkkejä terveellisteen ja tasapainoiseen ravitsemukseen. Tämä voi sisältää esimerkiksi ravinteikkaan ruoan valitsemisen, annoskoon hallinnan ja aterioiden ajoittamisen.

Kattavat ruokavaliot

Ruokavalioni ovat aina kattavia. Pääset itse vaikuttamaan valintoihin. Tämä opettaa sinulla ravitsemuksesta paljon ja tavoitteena on löytää juuri sinun näköinen malli ruokailla. Näin saamme aikaan parhaat tulokset!

Päivitykset valmennuksen aikana

Valmennuksen edetessä ruokavaliota päivitetään tarpeen mukaan. Tämä voi johtua esimerkiksi saavutetuista tuloksista, tasannevaiheista tai muutoksista arjessa.

Löydämme kyllä sinua tukevan ratkaisun syömiseen liittyen! 

Opastus ja neuvonta

Ravintovalmennuksessa tarjotaan yksilöllistä opastusta ja neuvontaa terveelliseen ruokavalioon. Ravintopsykologiaa käytetään ymmärtämään omia ruokailutottumuksia ja -käyttäytymistä sekä hallitsemaan herkuttelua ja tunnesyömistä.

Valmennuksessa korostetaan säännöllisen syömisen tärkeyttä ja voidaan tarjota keinoja muun muassa tunnistaa ja hallita tunnesyömistä. Tavoitteena on kehittää kestäviä ja terveellisiä ruokailutottumuksia, saavuttaa tavoitteet ja nauttia tasapainoisesta suhteesta ruokaan.

Etätapaaminen 1x/kk

Ravitsemustapaaminen etänä sisältyy valmennukseen mukaan. 

Ravitsemustapaaminen on tilaisuus, jossa käsitellään ravitsemukseen ja ruokavalioon liittyviä kysymyksiä ja tavoitteita.

Tapaaminen voi sisältää mahdolliset kipukohdat, kehittymisen seurannan ja seuraavat tsepit ravitsemuksen suhteen.

Voimme myös perehtyä tunnin ajan juuri sinua mietittyvään asiaan. Näitä voi olla syömisen haasteet omassa arjessa tai ravintopsykologiaan liittyvät kysymykset?

Etätuki voidaan toteuttaa tarvittaessa livenä, jos asut Kuopiossa. 

Seuranta ja tulokset!

Ravintovalmennusprosessissa seuranta on olennainen osa, joka varmistaa tarvittavan tuen ja ohjauksen saamisen matkalla kohti tavoitteita.

Säännöllinen yhteydenpito ravintovalmentajan kanssa mahdollistaa edistymisen arvioinnin ja ruokavalion päivityksen tarpeen mukaan.

Seuraamme edistymistä tavoitteiden saavuttamisessa, ruokailutottumuksia ja kehon muutoksia. Tavoitteena on ylläpitää motivaatiota ja tarvittaessa tehdä muutoksia ruokavalioon tai valmennusohjelmaan.

Seuranta varmistaa tehokkaan ja yksilöllisen tuen koko ravintovalmennusprosessin ajan.

ravintokartoitus

70

KESTO 60 min 

60 min ravitsemustapaaminen

Tuntuuko siltä, ettet tiedä miten aloittaa painonpudotus tai ratkaista syömiseen liittyviä ongelmia?

Kärsitkö vatsavaivoista, väsymyksestä tai muista ravitsemukseen liittyvistä haasteista?

Tarjoan nyt yksinkertaisen tehokkaan, yksilöllisen kartoituksen etäyhteyden avulla vain 70 € hintaan. 

Ravitsemustapaaminen on tilaisuus, jossa käsitellään ravitsemukseen ja ruokavalioon liittyviä kysymyksiä ja tavoitteita. Tapaaminen voi sisältää muun muassa ruokavalion arvioinnin, ravitsemusohjeiden antamisen, tavoitteiden asettamisen ja seurannan suunnittelun.

Tämän tyyppinen tapaaminen tarjoaa mahdollisuuden saada henkilökohtaista ohjausta ja tukea ruokavalion optimointiin ja terveellisten elämäntapojen edistämiseen.

Ennen etätapaamista saat täytettäväksesi kyselylomakkeen, jossa keräätään taustatietojasi. Tämä auttaa tehostamaan ajankäyttöä ja varmistaa, että voimme käyttää etätapaamisen tehokkaasti hyödyksi.

Personal-trainer-Antti-Rossi

Urheilijan ravintovalmennus

Tarjoan urheilijoille räätälöityä ravintovalmennusta eri lajeihin, oli kyseessä sitten kamppailulajit, juoksu, jalkapallo, jääkiekko, uinti, hiihto, kehonrakennus tai fitness.

Olen auttanut yli 20 eri urheilulajin, urheilijoita menestymään paikallisissa kilpailuissa aina SM-tasolta MM- ja EM-tasolle asti tarjoamalla yksilöllistä tukea ja ohjausta.

Tavoitteenani on optimoida urheilijoiden ravintoa, jotta he voivat saavuttaa huippusuorituksia ja palautua tehokkaasti harjoituksista ja kilpailuista. Olen työskennellyt menestyksekkäästi eri lajien urheilijoiden kanssa ja sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista tukea heidän omien tavoitteidensa saavuttamiseksi.urheilijasta tai lajista riippumatta.

Tavoitteena kehonmuokkaus ja voiman lisääminen!

Ravintovalmennus on erityisen sopiva niille, jotka ovat tavoitteellisia liikkujia.

Valmennuksessa pyritään esimerkiksi kehittämään voimaa, lisäämään lihasmassaa, parantamaan suorituskykyä ja edistämään palautumista samalla kun vaikutetaan positiivisesti kehonkoostumukseen ja mielialaan. 

Tavoitteena järkevä syöminen!

Tavoitteena painonpudotus ja rasvanpoltto? Haluatko saada kiloja pois ja polttaa rasvaa? Haluatko löytää järkevän tavan syödä?

Viikkotehtävät, muutos- ja ravintopsykologia yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon - nämä yhdessä tuovat tuloksia!

Ravintovalmennukseni tarjoaa tukea, ohjausta ja opetusta siitä, miten toimia omassa arjessa parhaalla mahdollisella tavalla!

Lähde mukaan ja saavuta tavoitteesi!

Voit maksaa verkkokaupassa kortilla, laskulla tai osamaksulla

MAKSUTON ALKUKARTOITUS!

MITEN VOIN AUTTAA? 

Varaa henkilökohtainen maksuton

alkukartoitus!

 

Ota yhteyttä!

045 890 3985 / ptanttirossi (at) gmail.com

Etu ja sukunimesi