fbpx

ASIAKAS KOKEMUKSET JA PALAUTTEET

Mitä tyytyväiset asiakkaani sanovat minusta - millaisia tuloksia he ovat saavuttaneet?

"Tehdään yhdessä pysyvästi parempaa"

Täältä löydät Personal trainer kuopio palautteet, kokemuksia etävalmennus, sekä suositukset Pt Antti Rossi valmennuksesta 

Todella vakuuttavia tuloksia kaikille!

Tavoitteenani on räätälöidä sinulle yksilölliset työkalut harjoittelua, ravintoa ja palautumista varten, jotta voit saavuttaa tavoitteesi. Asiakkaani ovat parhaita puolestapuhujiani, kuten esimerkiksi Tiina, yksi monista menestyneistä asiakkaista.

"Yhteistyö kanssasi oli paras päätös elämässäni. Vaikka harkitsin monia personal trainereita, olet ehdottomasti paras PT. Nyt tunnen voivani tehdä terveellisiä valintoja ilman paluuta entiseen." - Tiina (Iisalmi)

Saan jatkuvasti paljon positiivista palautetta asiakkailtani, riippumatta iästä, ammatista tai statuksesta. Tämä johtuu yhdestä syystä: saavutan tuloksia asiakkaileni. Riippumatta tavoitteestasi, minulle on tärkeintä, että saavutat sen, koska silloin olen onnistunut myös!"

 

Personal trainer kokemukset ja asiakaspalautteet on täällä esillä. Löydät ennen ja jälkeen -muutoskuvia, asiakastapauksia sekä muita asiakaspalautteita.

Kuvia on runsaasti – miksi peitellä tuloksia, kun ne ovat näin selviä? En vain jaa koskaan pelkkiä tekstejä ja kokemuksia, koska kuvat ja muu kertoo tuhat kertaa enemmän!  Kuvat ovat myös todella motivoivia!

Ehkä et tiennyt, mutta olen auttanut jo yli 2200 ihmistä parantamaan hyvinvointiaan yli 10 vuoden ajan. Tämä pitkä kokemus on opettanut paljon siitä, mikä toimii ja mikä ei.

Tavoitteenani on pysyä jatkuvasti eturintamassa ja tuottaa entistäkin parempia tuloksia. Erityisen tärkeää minulle on saada aikaan kokonaisvaltaisia ja pitkäkestoisia tuloksia.

Siksi kannustan sinua selaamaan tämä sivu loppuun ja tutustumaan vain murto-osaan niistä asiakkaista, jotka ovat saaneet aikaan hämmästyttäviä muutoksia!

 

"PT PALAUTTEET JA KOKEMUKSIA"

PT Antti Rossi kokemuksia
PT Antti Rossi kokemuksia

"Tuloksellista valmennusta"

PT Antti Rossi kokemuksia

"Järkevää ravitsemusta"

PT Antti Rossi kokemuksia

"Elämäntapamuutos ja painonpudotus"

JUHO

Tavoitteena oli saada juhlakalu hääkuntoon 3 kuukaudessa PT lähivalmennus avulla.
Mies teki paljon töitä, syömiset mitä sattuu,  liikunta vierasta - tai lähinnä kuulosti enemmän kirosanalle kuin mahdollisuudelle!
Elämän tärkein päivä tulossa ja tavoite olla edustavassa hääkunnossa. paitaakin piti uskaltaa ottaa pois sekä tekemään muutama leuanveto. Selän kanssa myös ongelmansa kipeilyn takia.
Säännöllinen syöminen ja sopiva energiamäärä alkoivat tuottaa tuloksia! Kiloja putosi ihan huomaamatta! Mies saatiin hääkuntoon, paita pois ja leukoja meni. Selkäkin tuli vahvemmaksi. 

MIRKA

Tavoitteena painonpudotus personal trainer Kuopio, antti rossi valmennuksessa. 
Valmennuksen alussa paino oli 83kg - tästä 2 kuukautta, paino oli 77,5kg. Rasvanpoltto n. -700g/vko. 2 kuukaudessa senttejä lähti yhteensä -20,5 cm, josta vyötäröstä -9cm.
Mirka ei käynyt valmennuksessa lainkaan kuntosalilla - ei ollut oma juttu! Harjoittelu tapahtui kehonpainotreeni, kiertoharjoittelu ja sopivalla aerobisen harjoittelun yhdistämisellä. 

PIIA

Tavoitteena painonpudotus ja oppia syömään terveellisemmin, liikkumaan ja lisätä energiaa arjen pyörittämistä perheellisenä. 
Valmennuksen kesto 6 kuukautta. Painoa putosi -16kg. Senttejä lähti yhteensä -31,5cm ja vyötäröltä -23,2cm. 
Aikaisemmin vaivasi väsymys, mutta sekin katosi ravitsemuksen ja  säännöllisen syömisen avulla. Liikuntaan tuli selkeät ja toimivat ohjeet.

NILLA

Tavoitteena polttaa rasvaa mahdollisimman paljon vuodessa etävalmennuksessa. "Valmennuksessa oli parasta opettavaiset, selkeät ohjeet. Sain itse osallistua ja määrittää kaiken omaan rytmiini ja oman fiiliksen mukaan" 

Painonpudotus -56 kg. Alle vuodessa. 172kg - 116kg.  

TIINA

Mieletön, tai oikeastaan älytön muodonmuutos - joka on myös pysynyt! 
Jokainen joka nähnyt uuden ja muuttuneen Tiinan, miettinyt pari kertaa ja vetänyt happea. Osalla saattanut sydän jättää muutaman lyönnin välistä. 
Tavoitteelista treeniä, kuntosaliharjoittelua, terveellistä ja monipuolista ruokaa omaan arkeen sopivalla tavalla + riittävä yhteydenpito, tuki, tsemppaus ja motivointi!  

ARTO

Arton kanssa pudotettiin painoa ja tehtiin kokonaisvaltaista elämäntapamuutosta. 
Aluksi mietin, että eikö tämä homma oikein ota tuulta purjeisiinsa. Yritin tsemppaa, lähetin viikkotehtäviä, päivitin ruokavaliota, ohjasin, neuvoin jne.  
Kiirettä piti ja muuttujia matkassa. Sitten tuli tärkeä viesti. "Aloin lukea lähettämiäsi materiaaleja uudelleen ja uudelleen. Paino lähti laskuun ja putoaa koko ajan". Mieli piti vain saada mukaan muutokseen. 

MIKKO H

Tavoitteena kokonaisvaltainen elämäntapamuutos ja fyysisen suorituskyvyn lisääminen. Miehestä taisi hävitä puolet jonnekkin? Ruokavalio kuntoon ja riittävän seurannan kautta ohjeistusta miten toimitaan siinä omassa arjessa. Treenit kohdalleen ja riittävän haastaviksi.
Lopputulos oli tällainen, kun lähti mukaan valmennukseeni!  

SIRPA

Tavoitteena elämäntapamuutos ja painonpudotus etävalmennuksessa. Sirpalla oli vireystila laskenut, liikunnasta puuttui kipinä ja ravitsemuksessa oli myös ne tyyppillisen normaalit haasteet ratkaistavana...
4 kuukaudessa paino putosi -9,4 kg 
Ravitsemuksen suhteen ei noudatettu mitään tiukkaa ruokavaliota, vaan opeteltiin syömään joustavien periaatteiden mukaisesti. Ei ruokien punnitsemista, eikä tiettyä kaavoihin kangistunutta mallia syödä. Liikunnassa huomioitiin kiireinen arki lapsiperheessä laatimalla fiksu harjoituskalenteri, kuntosalille treeniohjelma ja kotiin sekä aerobista liikuntaa varten omat ohjeensa.  

JUSSI

Tavoitteena ULTIMAATTINEN kehonmuokkaus, laittaa ruokavalio paremmaksi ja muuttuu elämäntapoja. Samalla kehittää voimaa ja lihasmassaa. 
Muuttunut mies, kun painoa putosi -30kg ja lihasta tuli lisää useita kiloja valmennuksen aikana.  
Jussi söi valmennuksessa jatkuvasti yli +3000kcal, eli nälkää ei tarvinnut nähdä tai mitään turhia pikadieetti juttuja ei harrastettu. Harjoittelu oli säännöllistä, sopivan tehokasta ja nousujohteista. Jussi on ollut valmennuksessani vuodesta 2013 alkaen tavalla tai toisella pian 10 vuoden ajan....  

KATI

Katin tavoite oli lisätä omaa hyvinvointia ja poltella ylimääräistä rasvaa...
Valmennuksessa keskityttiin ulkona liikkumiseen, ravitsemuksen monipuolisuuteen huomioiden yksilölliset toiveet ja tietyt rajoitteet sekä tukemaan arjessa kokonaisvaltaista hyvinvointia...  
kuukauden valmennuksessa painoakin putosi samalla -8,5kg.  

MERVI F

Mervin tavoite oli pudottaa painoa ja polttaa rasvaa. 
51 vuotias Mervi laihdutti valmennukseni avulla -30kg. Melkoinen muutos aikaisempaan nähden....     
"Olin aika huonossa kunnossa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kiloja oli kertynyt totaalisesta liikkumattomuudesta ja huonosta ravinnosta. Jouduin usein ensiapuun sydämen rytmihäiriöiden takia. Asioita tutkittiin, mutta rakenteellista tai fyysistä ei löytynyt. Traumaattinen stressi todennäköisesti aiheutti ne". Koko projektin isoin asia oli se, että Mervi totesi olevansa niin onnellinen ja kiitollinen, että lähti tähän!

 

SAMI

Tavoitteena painonpudotus personal trainer Kuopio, antti rossi valmennuksessa. 
Samin kanssa painettiin duunia 6 kk ajan. 
Kuukaudessa 2 yhteistä treeniä, ravintovalmennusta sekä psyykkisen hyvinvoinnin lisäämistä! Samalla selkeät ja toimivat ohjeet miten muutoksen pystyy tekemään omassa arjessa! 

MIKKO

"Yhtä äkkiä kevään edetessä huomasin, että paino alkoi pudota normaalilla ruualla ja sopusuhtaisilla annoksilla ilman mitään ”dieettejä”!
Nytten, kun valmennus jo ohitse, olen -20kg kevyempi ja voin kertoa, että olen paremmassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin ja terveempi ja virkeämpi kuin koskaan aiemmin! 
Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat itsestäni, vielä on tavoittelemaani huippukuntoon matkaa, mutta jotakin tässä on jo tapahtunut”  

ARTTU

Artun tavoitteena oli elämäntaparemontti ja -30kg painonpudotus kotiharjoittelun ja etävalmennuksen avulla. 
1,5 vuoden valmennuksen aikana paino putosi yhteensä -38,2kg. Lihaskunnossa tapahtui merkittävä parannus ja psyykkinen hyvinvointi lisääntyi merkittävästi...   
Artulla elopainoa oli kerääntynyt 130kg verran. Valmennuksen lopussa paino oli pudonnut lähelle 90kg. 6 kuukaudessa paino putosi jo lähemmäs -20kg ja loput -18kg sitten pudoteltiin seuraavan vuoden aikana. Olihan siinä välissä juhlia, sairastelua, joulut ja uusivuosi ja vaikka mitä. Välillä syötiin enemmän, välillä vähemmän... 

ELLI

Tavoitteena koko elämän kestävä muutos ja polttaa rasvaa... 
Painonpudotus kuvien välillä -17kg. Nyt se on jo yli -21kg...    
Melkoisia muutoksia sitä saadaan aikaan, huh huh! Samalla henkinen kapasiteetti lisääntynyt, fyysinen suorituskyky, lihasvoimaa tullut paljon lisää ja ylätaljassa menee sarjaa yli 60kg:lla. Jalkakyykyssä yli 100kg ja maastaveto sama. Lähtötilanne oli jotain aivan muuta myös lihasvoimien suhteen. Tämä kaikki on saatu aikaan hieman yli 6kk kestäneessä ja edelleen jatkuvassa valmennuksessa...

TIINA

Ruokavaliolla ja ravitsemuksella on erittäin iso merkitys kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Samalla yksilöllinen räätälöity ravintovalmennus voi parantaa vatsan hyvinvointia ja poistaa turvotukset....
Ero kuvien välillä alle 2 kuukautta siitä, kun ruokavalioon oli tehty sopivia parannuksia.... 
Valmennuksessa senttejä lähti vyötäröltä ja haitallisen viskeraalisenrasva väheni hyvin. Terveydentila ja yleinen hyvinvointi parani paljon! Samalla arkeen ja töihin tuli lisää virtaa...

SATU

Tavoitteena oli aluksi painonpudotus. Nykyisin 2 vuotta valmennuksen jälkeen tavoitteena on kehittää lihasmassaa, voimaa ja fyysistä suorituskykyä. Voima palvelee perheellisen ja maatalon rouvan arkea todella hyvin!  
Paino putosi -38 vuodessa - "Paljon sitä pystyy, kun tsemppari on hyvä ja ohjeistus selkeää..."
Tärkeä rooli oli ravitsemuksella ja, että pyrittiin muuttamaan omaa ajattelua, sekä omaksumaan uusia toimintatapoja vanhojen tilalle. Ps. Tulokset ovat pysyneet... Tai ei ihan, maastavedossa menee nykyisin 120kg. Hieman eri kuin se 14kg kahvakuula 2 vuotta sitten...

JANE

"Tavoitteena oli -15kg painonpudotus, oppia liikkumaan itselle sopivalla tavalla, sekä löytää itselle itsensä näköinen tapa syödä terveellisesti! 
Painonpudotus onnistui hienosti ja 5 kuukauden päästä vaaka näytti -15kg lukemia. Mitoissa tapahtui todella iso muutos, koska - yhteensä puolimetriä hävisi ympäriltä rasvaa
Jane teki kovasti töitä kuntonsa eteen, mutta osasi taas ottaa myös välillä rennosti. Matkan varrelle sattui syntymäpäiväjuhlia sekä muutamia muita juhlia.  Sopivalla ravitsemuksella ja liikunnan yhdistämisellä saavutettiin se mitä pitikin. 

JOHANNA

Johannan tavoite oli elämäntapamuutos ja samalla painonpudotus... ja siinähän onnistuttiin paremmin kuin hyvin! 
Elämäntapamuutos ja -20kg painonpudotus. Fyysinen suorituskyky ylös, lihasvoimaa ja lihasmassaa. Samalla arvojen kartoitusta ja niiden mukaan toimimista oman hyvinvoinnin edistämiseksi...  
Tavoitteena oli lisäksi rikkoa ennätys polkujuoksussa. Ennätys tuli rikottua ja aika parani niinkin paljon edelliseen kertaan kuin -1h 44 min.... Eli lähes 2h parannus!! 

MERJA

Tämän aivan mahtavan ihmisen kanssa olemme miettineet elämää, arkea, omaa toimintaa, arvoja, motiiveja, siirretty ajattelua käytäntöön ja toimintaan. Samalla....
...Laihduttu kuin ohimennen -22kg verran oman terveyden, hyvinvoinnin ja jaksamisen takia!    
Mikä parasta liikunnasta tullut osa arkea. Usein tulee kuvallinen tervehdys kuntosalilta tai lenkkipolulta... ja usein iso kiitos kaikesta ja kehut "olet kultaa"!

”Elämäni paras päätös oli lähteä mukaan valmennukseen” -Juha

"Antti räätälöi treenit asiakkaalle kuin asiakkaalle, täysin tämän tarpeet huomioiden" -Tiina

"Olen kokeillut 15 eri nettivalmennusta ja vihdoin löysin laadukkaan etävalmennuksen joka hakkaa kaikki valmennukset 1000-0"  -Mari I

 

"Vihdoinkin oikea valmennus, eikä mitään sekunda p**kaa" - Marko

"Oot kyllä aivan huikea tyyppi. Aluksi hieman pelotti ottaa yhteyttä, että mikä Bull Mentula siellä oikein on, mutta koko valmennus oli erittäin positiivinen kokemus" -Sari

"Mulla on ollut 3 pt:tä. Sä olet vasta ensimmäinen, joka sai järkeä päähäni, että mikä sopii minulle" -Sussu

"Nyt loppui vihdoin kaikki pikadieetit. Sain mitä halusin ja mistä maksoin.  Kaiken lisäksi onnistuit muuttamaan jääräpäistä ajatteluani. Syöminen on helppoa, eikä tarvitse kieltäytyä mistään" Leena

"100% suositus Antille. Aluksi tarkoitus oli olla valmennuksessa 3 kuukautta, mutta matka venähti huomaamatta yli vuoden mittaiseksi kokemukseksi. Tämä kokemus vahvisti minua ihmisenä. Opin näkemään mitä tarvitsen ja tärkeimpänä Antin opit itsensä kuuntelemisesta tuottivat tulosta. Nykyään osaan asettaa itseni etusijalle elämässä ja sanoa EI!

Alunperin tavoitteeni oli laihtua. Paino putosi -20kg, mutta nyt se on  täysin epäolennaista. Tuntuu, että sain terveellisen uuden elämän" -Kaisa

 

 

"Lihaksia ja voimaa!

Treeniä ja ravintoa- lähellä ja etänä"

ENNI

Tavoitteena juoksijasta Fitness-urheilijaksi ja miten onnistui? 
Enni kasvatti lihasmassaa +10kg 2 vuodessa. Osallistui Fitness SM-Kilpailuun sarjassa Wellness Fitness ja sijoittui tasapisteillä 3 tulleen kanssa 4:lle sijalle. 
"Valmennus on ollut todella tehokasta ja tuloksia antavaa. Tuloksia on tullut jatkuvasti lisää ja treeneissä myös sarjapainot ovat nousseet huimasti. Jalkaprässiä jaksan tehdä 300kg:lla ja kyykyssä menee yli 100kg" Todettakoon tähän vielä, että valmennuksen alussa jalkaprässiä tehtiin 40kg:lla....

MIRKA

Tavoitteena sporttinen vartalo ja kokonaisvaltainen kehonmuokkaus. Unelmana ehkä myös joskus vielä osallistua Fitness-Kilpailuun, mene ja tiedä minne tulevaisuus vie ketäkin....

Kaikista tavoitteista tärkein oli kuitenkin saavuttaa pysyvä muutos ja hyvä olo ravinnon ja monipuolisen liikunnan avulla. Ulkonäkö ja sporttinen vartalo tulivat sitten siinä kaupan päälle, kuten kuvista näkee! 
Todettakoon, että valmennuksen aikana painoa lähti kilotolkulla ja rasvaa paloi!

VILLE

Tavoitteena kokonaisvaltainen kehonmuokkaus sekä voiman kehitys lähivalmennuksessa.  

Ensimmäinen kuva on lähtötilanteesta, jolloin painoa oli 85kg. Toinen kuva on 4kk kunnosta ja painoa taas 85kg. Painossa ei siis ole tapahtunut muutoksia, mutta painonpudotus ei  ollutkaan tavoitteena. 
Kun puhutaan voimatasoista, niin penkkipunnerrus nousee kevyesti sarjaa yli 150kg:lla. Parasta tulos 185kg. Maasta lähtee helposti sarjaa 200kg:lla. Jalkakyykky samoja lukuja Tulokset on saavutettu monipuolisella ruualla, voimaharjoittelu ja palautumisen yhdistämisellä. Ei mitään ylimääräisiä vippaskonsteja kuten doping aineita. 

NIINA

Tavoitteena rakentaa kilpailukykyinen fysiikka Tavoitteena kehonmuokkaus, lisätä voimaa ja lihasmassaa. Ei juurikaan aikaisempaa treenihistoriaa. Valmennuksen kesto 4kk. 

Lihasmassaa tuli lisää +2,5kg
Sentit paranivat +18,5 cm josta esim pakarat kasvoivat +7,5 cm, rinnanympärys +5 cm. Vastaavasti vyötärö kapeni -3 cm. 

 

Ms Joensuu

Tavoitteena kehittää voimaa ja lihasmassaa ja rikkoa kaikissa liikkeissä sarjojen ennätykset 3 kuukauden aikana. Miten kävi kaikki tavoitteet täyttyivät! Nousujohteista treeniä, ravitsemus kuntoon ja toimivat ohjeet... 

Lihasmassaa lisää! Reidet +5cm, pohje +1cm, lantio +6cm, olkavarsi +3,5cm, rinnanympärys +4cm. Vyötärö +/-0. Sanoisiko, että melkoista kehitystä! 

ANTTI 

Eli kaiman kanssa valmennusta. Kuvien väli elokuu - lokakuu 2019. Painossa eroa 86 > 83,9kg -2,1kg. Muutos kuvissa mieletön. Lihasmassaa tullut paljon lisää, koko keho muuttunut kauttaaltaan ja voimatasot kokeneet kovan parannuksen! 

Tavoitteelista nousujohteista voimaharjoittelua ja riittävää ravintoa saa aikaan vastaavia tuloksia...

SAMI

Samin tavoitteena oli vetää oma fyysinenkunto niin pitkälle kuin mahdollista! 
Ero 29.1.2022 - 07.06.2022 (n. 4kk). Rasvaa palanut -11kg, lihasmassan määrä lisääntynyt + voimatasot nousseet merkittävästi! Todella kova muutos!
Voiko rasvaa polttaa samalla, kun kehittää lihasmassaa? Tietysti voi, mutta ei se helppoa ole, kuten ei lopulta mikään elämässä! Sillä pääsee jo pitkälle, kun treenit suunnitellaan fiksusti ja ravitsemus vastaa tavoitetta kehonmuokkauksen, treenaamisen ja palautumisen suhteen...

KATRI

Tavoite yksinkertaisesti kehittää lisää lihasmassaa niin paljon kuin mahdollista. Katri oli 6 kuukauden mittaisessa etävalmennuksessa. Katrilla oli jo jonkin verran treenihistoriaa takana, mutta kehitys oli alkanut junnaamaan paikallaan. Salilla oli käyty, mutta kaikesta tekemisestä puuttui se kuuluisa punainen lanka. Ravitsemuksen kanssa oli myös omat haasteensa, jotka piti ratkaista kuntoon! 

Lähtöpaino 53,4kg. 3kk päästä paino 62,8kg. Painoa lisää +9,4kg ja rasvaprosentti % pysyi samassa! 
Tarkkaan laadittu ravinto ja harjoittelu tuotti ällistyttäviä tuloksia lyhyessä ajassa. Lihasmassaa tuli lisää +9,4kg. Rasva prosentti ei noussut lainkaan. Tulosten kehittymistä seurattiin erilaisilla kehonkoostumuksen mittareilla sekä voimatasoja mittaamalla. Taas kerran äärettömän kovaa kehitystä....

SALLA

Tavoitteena kokonaisvaltainen kehonmuokkaus ja kehittää lihasmassaa. Salla oli vuonna 2013 ensimmäisiä Personal trainer lähivalmennettaviani ja jo silloin, vaikka tekeminen ei ollut samalla tasolla mitä nykyään, niin tuloksia saimme aikaan heti!   

3kk valmennuksen tuloksia

Lihasmassa: +2,1kg
Vyötärö -2cm
Muut mitat +10,6 cm
Esim reidet kasvoivat +1,5cm                  Pakarat +2,5cm!
Tuloksia saatiin aikaan järkevän monipuolisen harjoittelun ja ravinnon avulla! Ruokaa riittävästi ja monipuolisesti. Myös lihashuoltoon ja kehonhuoltoon panostus säännöllisesti!

MIRKKA

Tavoitteena rakentaa kilpailukykyinen fysiikka ja menestyä SM-Tasolla naisten Fitness fysiikassa. Mirka oli valmennuksessani yli 2 vuoden ajan. Valmennuksen aikana Mirkka sai aikaan upeita tuloksia... joskaan ei aivan helpoiten, mutta saimme otettua Mirkasta irti kaiken täyden potentiaalinsa mikä oli mahdollista....  

Lihasmassaa tuli paljon lisää, voimatasot kasvoivat. Paras sijoitus kilpailuista 4:s. 2 muussa kilpailussa tuloksena 5 ja 6 sijat. Tämä on kova SM Tasolla aina, kun taso on äärimmäisen kova! 

SANNI

Voimannostoa ja Triatholia kilpatasolla asti. Siinä monipuolista taustaa. Valmennuksessa keskityttiin voimaharjoitteluun ja ravitsemukseen. 

Vaikka isoimassa roolissa oli  voimatasojen parannus sekä tukea urheilemista  ravintovalmennuksella, niin kuten kuvista näkee kehokin koki ulkoisia muutoksia lisääntyneen lihasmassan takia....  

TONI LIIKANEN

Tavoitteena lähivalmennuksessa kehonmuokkaus 6kk pt valmennuksella. Rasvanpoltto ja samalla kehittää voimaa ja lihasmassaa. Samalla tavoitteena oli vetää oma fyysinen suorituskyky, niin pitkälle kuin mahdollista! 
"Puolivuota kovaa duunia Antin kanssa takana ja voin suositella 100% kaikille".
"Ruoka ohjeet oli tosi simppelit ja opin niistä paljon lisää. Myös säännöllisesti päivittyvät treeniohjelmat oli tällaiselle tuttuun jumiutuvalle huippujuttu ja aina sai apua, vastauksen jos jokin asia mietityttää"

MATIAS

Tavoitteena suoriutua puolikkaasta IRONMAN kisasta eli Triathlonista. Monipuoliset ja vaihtuvat lajiharjoitukset, nousujohteiset viikot sopivalla kuormituksen lisääntymisellä ja levon ja palauttavien viikkojen avulla saimme hyvää tulosta aikaan! Kestävyystreenien lisäksi saimme mahtumaan viikkoon 1-2 kokonaisvaltaista lihaskuntotreeniä kehittämään voimatasoja ylemmäs. 

Tavoite saavutettiin ja Matias osallistui kisaan ja loppuaika oli hieno 2h 28 minuuttia.

JAANA

Tavoitteena oli kehittää fysiikkaansa lihasmassan osalta ja saada lisää lihaksiin paksuutta, etenkin ylävartaloon!   

6 kuukaudessa saimme lihasmassaa lisää yli 3kg. 
Mitoissa parannusta yhteensä +19,5 cm. Tästä reidet kasvoivat +4,5 cm + pakarat +5,5 cm.
Valmennus oli onnistunut kehityksen suhteen, kun ottaa huomioon myös Jaanan aikaisemman treenihistoa sekä, että Jaana ollut aikaisemmin myös nimekkään ja arvostetun valmentajan valmennuksessa.

JOONAS

Tavoitteena optimaalinen kehonmuokkaus! Ylinkuva 25.09.21 - Viimeinen kuva 06.09.22. Kuvien väli lähelle vuosi. Keskimmäinen kuva, kun olimme polttaneet ylimääräiset rasvat pois 5 kuukauden aikana. Rasvanpolton jälkeen on tahkottu kg tolkulla lisää lihasmassaa ja voimaa! Sitä on myös tullut todella paljon! 

LRasvanpoltto maksimoitiin ja samalla kehitettiin lisää lihasmassaa. Paino putosi -18,3 kg.  

LAURA

Tavoitteena optimaalinen kehonmuokkaus ja voimatasojen sekä fyysisen suorituskyvyn lisääminen. Valmennuksessa toteutettu voimavalmennusta yhdistettynä ravintovalmennukseen! 

"Hei rikoin juuri penkkipunnerruksessa oman ennätykseni 60kg:lla" "Leukojakin menee..." 

"Valmennuksen alussa jaksoin tehdä lantion nostoa 80kg:lla. 4kk päästä jaksoin tehdä sarjaa 200kg:lla, voiko tätä jakaa? Eihän kukaan usko näitä tuloksia?" -Matias

"Lihasmassaa on tullut nyt lisää yli 5kg ja penkkipunnerruksessa sain 120kg rikki" -Henkka

"Vitsit on siisti fiilis. 5 vuotta yritin saada ensimmäisen leuan ja nyt se onnistui. Vain 2 kuukautta tätä valmennusta takana" -Noora

"Valmennuksessa oli parasta opettavaiset viikkotehtävät jotka syvensivät ymmärrystäni muutosta ja  ravitsemusta kohtaan. Arvojen kirkastaminen selkeytti mitä todella haluan ja tarvitsen. Kiitos Antti!" -Heidi

"Antin ohjaus oli erittäin hyvää. Tuntuu, että tämä sijoitus on maksanut itsensä takaisin jo lyhyessä ajassa" -Esa-Pekka

"En mä voi sinusta luopua..." -Anna

"Kiitos Antti kuntosaliohjelmista ja hyvästä ohjauksesta. Neuvoit todella perusteellisesti kaikkien liikkeiden suoritustekniikat ja perustelit asiat selkeästi. Jaksoit vastata jokaiseen kysymykseeni vaikka välillä tuntui, että kysynkö vallan tyhmiä. Sanoi, että "tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan" Olet osaava, ellet jopa paras pt. Voin suositella sinun palveluitasi aivan kaikille ja olen niin tehnytkin" -Leena

"Urheilijan ravintovalmennus"

VUOKKO KATAINEN

Tavoitteena ravitsemuksen optimointi, painonpudotus kohti kisoja ja painonvedot kisoissa.urheilijan tavoitteellista harjoittelua sekä kilpailemista.   

"Antti auttoi minua yli 5 vuoden ajan ravitsemuksessa useisiin  ammattilaiskilpailuihin valmistautumisessa. Antti vastannut myös ravitsemuksesta harjoituskaudella.

Ruokaa on saanut syödä riittävästi ja nälässä ei tarvitse olla. Lisäksi riittää valinnanvapautta ruoka-aineiden suhteen, niin ei käy saman ruuan syöminen mielenkään päälle ja tuloksia tulee silti! 

EETU PARVIAINEN

Tavoitteena saada Eetu kisakuntoon 2 kuukaudessa. Aikaa ei ollut paljon hukattavaksi. Lähtöpaino ennen 2kk kilpailua oli 76kg. Kisoissa punnituksessa painon piti olla alle 69kg. Onnistuiko? No tietysti...   

Tavoite saavutettiin heittämällä. 2 kuukauden valmennuksen jälkeen paino oli 67,7kg. Eli painonpudotus oli -8,3kg - 2 kuukaudessa. Tämä mahdollisti myös riittävän tankkaamisen kilpailuun! 

 

Eetun lähtökalorit olivat +3000kcal. Dieetin lopussa 2 kk päästä kalorit olivat edelleen +2000kcal. Ravintovalmennus onnistui todella hienosti ja tulokset olivat todella kovat. Eikä ne kilpailutkaan huonosti menneet...

KAI KURONEN

Bodaava lääkäri Kaitsu! Tavoite saada optimoitua lavakunto kisaviimeistelyjen osalta nappiin... Autoin siis Fysiatrian erikoislääkäri Kai Kurosta ravitsemuksessa ja useissa kisaviimeistelyissä kohti SM- Kehonrakennuksen kilpailuja.  

Kaikki taisi mennä aika nappiin, kun kilpailuista tuli muun muassa Kehonrakennuksen alle -80kg Suomen mestaruus...

Hienoja muistoja nämäkin ja kokemuksia rikkaampi!  

TUOMO ERONEN

Tavoitteena huolehtia Tuomon ravintovalmennuksesta ja saada se vastaamaan urheilijan tavoitteellista harjoittelua sekä kilpailemista.   

Tuomon kanssa on tullut kalhlattua useita kisoja läpi maailman huipulla. Ravintoalmennus toteutui Personal trainer Kuopio ravintovalmennus muodossa  sekä kisamatkoilla etänä jatkuvana yhteydenpitona.

Tuomolle on tullut hienoja voittoja yhteisten vuosien aikana. Tuomon matka jatkuu edelleen ja Tuomo jatkaa edelleen omien unelmiensa jahtaamista urheilijana! 

KASPER

Tavoite optimoida urheilijan ravitsemus ja auttaa kisavalmistautumisessa kohti kisoja. Tukea ravitsemuksella urheilijan tavoitteellista harjoittelua sekä kilpailemista.  

"Ravinto pistettiin kuntoon vastaamaan urheilijan ravitsemusta ja tuloksia alkoi syntyä. Suorituskyky lisääntyi ja treeni kulki haluttua tahtia"

Kasper on otellut  kaikkiaan yli 28 ottelua eri kamppailulajeissa. Näistä on kertynyt 5 SM mitalia (2 kultaa ja 3 hopeaa) Sekä  BJJ no gi Finnish open voitto. 

VILLE NISKANEN

Tavoite optimoida urheilijan ravitsemus sekä pudottaa painoa kohti kisoja.  

Vuoden 2016 BJJ SM-kilpailuissa asiakkaani Ville Niskanen otti SM-pronssia, sarjassa purppura -76 kg.

Painoa pudotettiin tasaisesti -6kg, että pääsemme tankkaamaan jo hyvissä ajoin ennen 3 vuorokautta kilpailua energiaa koneeseen. Suorituskyky saatiin kyllä optimoitua 100% täydellisesti nappiin. Kirkkain mitali jäi harmiksemme saavuttamatta, mutta SM3 sija oli todella hyvä ja kova suoritus. 

MIKA KALLIO

Tavoitteena oli optimoida urheilijan ravitsemus vastaamaan harjoittelua ja kisaamista.  

Ensimmäisessä kuvassa Mika vuonna 2016 jolloin Mika ei ollut valmennuksessani.  ja toisessa vuonna 2017 jolloin Mika kävi kilpailemassa vapaaottelun MM kilpailuissa Bahrainissa .   

Kunnossa tapahtui kokonaan täysi muutos ja suorituskyky optimoitiin vastaamaan urhelijan vaatimuksia. Valmennus kesti usean vuoden ajan.

TUOMO ERONEN

Tavoitteena urheiluravitsemus, elämäntapamuutos, painonpudotus, suorituskyvyn lisääminen ja yleinen hyvinvointi! Paljon siis kerralla. Juhon kokemukset ovat kilpaurheilusta - Etenkin ravinto merkitsee todella suurta roolia, jotta saadaan haluttuja tuloksia aikaan ja vietyä suorituskykyä eteenpäin. Tärkeää on myös mahdollisten painonvetojen jälkeen olla iskussa. 

Juhoa autoin useamman vuoden ajan. Yhdessä saavutimme paljon ja olin muun muassa auttamassa Juhoa voittamaan pronssia Maailmanmestaruuskilpailuista! 

Tavoitteena

Juho oli usean vuoden valmennuksessa. Yhdessä saavutettiin paljon ja olin muun muassa auttamassa Juhoa voittamaan pronssia Maailmanmestaruuskilpailuista.

kanssa on tullut kalhlattua useita kisoja läpi maailman huipulla. Ravintoalmennus toteutui Personal trainer Kuopio ravintovalmennus muodossa  sekä kisamatkoilla etänä jatkuvana yhteydenpitona.

Suosittelen lämpimästi Anttia kaikille jotka tarvitsevat apua ravinnon ja treenaamisen suhteen.  Antti on huippuosaaja ja pääset kyllä haluttuun tulokseen kunhan noudatat Antin ohjeita.  

MAKSUTON ALKUKARTOITUS!

MITEN VOIN AUTTAA? 

Varaa henkilökohtainen maksuton

alkukartoitus!

 

Ota yhteyttä!

045 890 3985 / ptanttirossi@gmail.com

Etu ja sukunimesi
Tilausta ei voida lähettää. Kirjoita uudelleen
Liittyminen onnistui hienosti!

LIITY mukaan PtAntti 

hyvinvointi heimoon!

Saat samalla ilmaisen liittymislahjan joka sisältää hyvinvointi paketin! 

Boostaa motivaatiosi treenata, kehittyä vahvemmaksi ja tehdä älykkäämpiä ruokavalintoja! Saat ravinto- ja hyvinvointineuvoja sekä apua mielesi vahvistamiseksi. Tämä kaikki suoraan sähköpostiisi tai puhelimeesi nyt heti!