fbpx

2-Jakoinen kuntosaliohjelma aloittelija mies

32,18 

Aloittelijalle suunniteltu 2-jakoinen kuntosaliohjelma tarjoaa tehokkaan startin kuntosaliharjoitteluun. Tämä ohjelma tarjoaa erinomaisen tavan aloittaa kuntoilu ja sisältää kaikki tarvittavat harjoitukset, vaihtoehtoiset liikkeet, videot ja viikoittaisen suunnitelman. Aloita matkasi kohti parempaa kuntoa jo tänään

Kuvaus

2-jakoinen kuntosaliohjelma aloittelija miehille

Huippuvalmentaja Antti Rossin laatima miesten 2-jakoinen kuntosaliohjelma aloittelija miehille, on täydellinen aloittelijoille, jotka haluavat päästä alkuun kuntosalilla tai palaavat takaisin treenaamisen pariin tauon jälkeen.

Tehokkaat tulokset

Tämä ohjelma on osoittautunut todella tehokkaaksi, ja sen avulla voit saavuttaa mahtavia tuloksia. Kuntosalitreeniohjelma sisältää 2-3 treeniä viikossa. Voit valita, haluatko treenata kaksi tai kolme kertaa viikossa tiheämmällä treenikierrolla.

Treenit ovat monipuolisia ja tarjoavat sekä Työntävät että Vetävät harjoituskerrat.

Toimiva progressiivinen harjoittelu

Ohjelma on suunniteltu niin, että treenaat viikon aikana kaikki lihasryhmät läpi ja saat toimivan progressiivisen harjoittelun metodin käyttöösi, mikä auttaa sinua kehittymään täysin uudella tavalla hetkessä, aloittamisesta huolimatta.

Treenit sisältävät turvallisen tehokkaita perusliikkeitä sekä eristäviä harjoituksia, jotka vahvistavat tukilihaksiasi. Liikkeet ovat kehittäviä, mutta samalla sopivia aloittelijoille, sillä saat ohjeet siitä, miten kuormitusta voidaan säädellä turvallisesti ja tehokkaasti.

Parhaat mahdolliset tulokset

Pääpaino on lihaskunnon ja lihasmassan kasvattamisessa sekä voiman hankinnassa. Ohjelma soveltuu myös painonhallintaa ja rasvanpolttoa tukevana harjoitteluna. Miesten kahden jaon kuntosaliharjoitusohjelma antaa sinulle parhaat mahdolliset tulokset ja kehityt huippukunnossa!

2-jakoinen kuntosaliohjelma sisältö:
  • Harjoitusohjelma, jota voit noudattaa edelleen yksittäisen treenijakson jälkeen.
  • Kaikki harjoitukset, vaihtoehtoiset liikkeet, sarjat, toistot ja tauot
  • Treeniin opastus ja viikkosuunnitelma harjoitteluun
  • Liikepankki, josta löydät kaikki ohjelman liikkeet videoilla, ääniopastuksella
  • Ohjeet kehittymisen seurantaan ja tavoitteiden asettamista varten

Ota ensimmäinen askel kohti parempaa kuntoa ja aloita treenaaminen heti!

Saat kaikki ohjeet käyttöösi HETI ja pääsyn liikepankkiin!

Lisätiedot

2-JAK-ALOIT

Aloittelijalle toimiva 2-jakoinen kuntosaliohjelma toimii tehokkaana kuntosali starttina. Tarjoaa loistavan tavan aloittaa kuntosaliharjoittelu. Ohjelma sisältää kaikki tarvittavat harjoitukset, vaihtoehtoiset liikkeet, videot ja viikoittaisen suunnitelman. Aloita matkasi kohti parempaa kuntoa tänään!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “2-Jakoinen kuntosaliohjelma aloittelija mies”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...