fbpx

KUNTOSALIOHJELMA kokeneelle

Tervetuloa kohti uutta treenimatkasi vaihetta! Sinulla saattaa jo olla taustaa treenaamisesta, mutta haluat nostaa itsesi uudelle tasolle ja löytää paras mahdollinen kuntosaliohjelma, joka antaa tuloksia.

Olet oikealla polulla. Parhaat tulokset syntyvät, kun omistaudut harjoitteluun ja seuraat tarkasti ohjelmia.

Progressiivisen harjoittelumallin avulla etenet tasaisesti kohti tavoitteitasi ja saat takuuvarmasti tuloksia.

Harjoitusohjelma sisältää selkeästi määritellyt harjoitukset ja treenijaksot, jotka on suunniteltu aloittelijoille sopiviksi. Tämä sisältää sekä voima- että aerobiset harjoitukset.

Yksityiskohtaiset ääniopastetut videot, ohjeet ja kuvaukset jokaisesta harjoituksesta, mukaan lukien oikea tekniikka ja suoritustapa. Näin varmistetaan turvallinen ja tehokas harjoittelu. Treeniohjelma sisältää vaihtoehtoisia liikkeitä, jos jokin harjoitus ei sovellu sinulle!

Kuntosaliohjelma kokeneelle, sisältää eri vaiheet ja sopivan volyymin ja kuormituksen kehityksen,  joka mahdollistaa jatkuvan kehityksen. Voit noudattaa ohjelmaa pidempään, koska jokainen ohjelma tarjoaa jatkuvan haasteen ja mahdollisuuden kehittyä.

 

Viikottainen aikataulu esimerkki, selkeyttää määritellyt treenipäivät ja lepopäivät, jotta treenaaja voi suunnitella harjoittelunsa helposti oman aikataulun mukaan ja tehokkaasti.

Valmis kuntosaliohjelma kokenut tarjoaa sinulle parhaat harjoitusohjelmat, jotka on suunniteltu huolellisesti ja testattu toimiviksi yli 10 vuoden kokemuksella. Ne tarjoavat sinulle tarvittavan haasteen ja mahdollisuuden kehittyä entistä vahvemmaksi versioksi itsestäsi ja saavuttaa haluamiasi tuloksia. 

Uskalla astua mukavuusalueesi ulkopuolelle ja tartu tilaisuuteen haastaa itsesi. Tiedän jo nyt, että voit saavuttaa enemmän kuin kuvitteletkaan!

 

 

 PAKETIT 

6 ohjelman kuntosalipaketti

Huima hintalenkki: Tarjoamme jopa yli 50% alennuksen valikoiduista kuntosaliohjelmista pakettina naisille ja miehille!

 BUNDLE ALKAEN €99 

Hintarysäys vain rajoitetun ajan!

Huima hintalenkki: Tarjoamme jopa 50% alennuksen valikoiduista treeniohjelmapaketeista!

Tuloksellinen treenaaminen ja ravitsemus - Maksuton opas

LATAA 100% MAKSUTON OPAS!

Täysin uusi 100-sivuinen ladatta opaskirja, joka paljastaa Treenin ja Ravitsemuksen salaisuudet,

Joiden avulla voit saavuttaa unelmiesi fysiikan ilman kitkaa…