Valmennusfilosofia, arvoja ja työtä sydämellä

– Yhdessä kohti vahvempaa sinua!

Valmennusfilosofia

Tee todellinen ja pysyvä muutos elämässäsi!

Haluatko kokea vahvan ja väkevän elämän- saavuttaa tavoitteesi ja lisätä hyvinvointiasi ja onnellisuutta? Tervetuloa valmennukseeni, joka antaa sinulle mahdollisuus muutokseen. Onko mitään mikä on esteenä muutokselle Valmennusfilosofia on rakennettu vahvojen arvojen ympärille, ja se ohjaa kaikkea työtäni.

Valmennusfilosofia perustuu keskeiseen 4 asiaan:

1. Itseohjautuvuus: Uskon vahvasti siihen, että jokaisella meistä on sisäistä voimaa ja kyky tehdä muutoksia omassa elämässään. Valmennuksessani kannustan sinua ottamaan ohjat omiin käsiisi ja tekemään tietoisia valintoja tavoitteidesi saavuttamiseksi!

2. Yksilöllisyys: Ymmärrän, että jokainen meistä on ainutlaatuinen, ja siksi valmennus räätälöidään juuri sinulle sopivaksi. Yksilöllisesti suunniteltu valmennus ottaa huomioon ainutlaatuiset tarpeesi ja tavoitteesi, samalla kun tarjoan oman vankan yli 10 vuoden osaamisen sinun käyttöösi. Yhdessä olemme vahvempia ja  matkalla kohti parempaa elämää.

3. Pysyvyys: Muutoksen ei tarvitse olla pikainen tai väliaikainen. Tavoitteeni on auttaa sinua rakentamaan kestäviä muutoksia, jotka parantavat elämänlaatuasi pitkällä aikavälillä. Panostamme yhdessä siihen, että saavutetut tulokset pysyvät ja kasvavat ajan myötä entistä vahvemmiksi. 

4. Avoimuus on kskeinen osa valmennusfilosofiaani, joka korostaa rehellisyyttä, kuuntelemistä, empaattisuutta, luottamuksen rakentamista. Lisäksi jatkuvaa valmennuksen muokkaamista yksilöllisesti. Tavoite on luoda tuloksia antava, turvallinen ympäristö, jossa voimme yhdessä rakentaa sinulle sopivan valmennuspolun kohti vahvempaa elämää!  

PT Antti Rossi kokemuksia

yli 2200 henkilökohtaista valmennusta... 

Sinä olet tärkein ja tulokset! 

Valmennuksessa - Keskityn täysillä sinuun. Se on tärkeintä, koska sinä olet keskiössä! Haluan ymmärtää ja oppia ymmärtämään sinua, tavoitteesi ja tarpeesi. Tästä syystä valmennus suunnitellaan aina huomioiden yksilöllinen lähtötilanteesi. 

Lopulta valmennuspolku on molemminpuolista oppimista toisistamme!

Tarkoitukseni ei ole kuitenkaan ole olla  paras ystäväsi, vaan paras tuki ja apu sinulle! Tämä jo puhtaasti ammatillisuuden ja uskottavuuden takia.  Tästä syystä kuuntelen aktiivisesti, otan toiveesi huomioon, tarjoan tukea, ohjausta ja opetusta - joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

Valmennusotteeni on tästä syystä opettava. Tällä varmistan, että kaikki mitä kerron - pystyt noudattamaan oppimaasi vaikka läpi koko loppuelämän! Tarkoitus on luoda vahva usko onnistumiseesi, sillä olen itsekkin kokenut monia onnistumisia elämässäni! Tiedän siksi, että myös sinä voit onnistua! 

Lopulta- olennaista on  tulokset!  

Kaikessa valmennuksessani lopullinen tavoite on konkreettiset tulokset. Tiedän, että tuloksilla on suuri merkitys, ja ne ovat usein palkinto kaiken työn ja sitoutumisen takana. Siitä myös maksetaan!

Valmennuksessani pyrimme yhdessä saavuttamaan sinulle haluamasi tulokset, oli se sitten terveyden parantaminen, painonhallinta, fyysinen kunto, tai mikä tahansa muu tavoite. Tavoitteenamme on tehdä tuloksista todellisuutta ja auttaa sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen version itsestäsi.

 

 

"Teot - puhetta enemmän" 

PT Antti Rossi kokemuksia

Valmennusfilosofia, Joustavuutta ja motivaatiota!

Joustavuus ja tsemppi ovat kulmakiviä valmennusfilosofiassani. Tavoitteenani on auttaa sinua rakentamaan terveellistä ja kestävää elämäntapaa, joka soveltuu yksilöllisiin tarpeisiisi. Tarjoan käytännön parhaat ja toimivimmat työkalut,  ilman äärimmäisyyksiin asti vietyjä muutoksia tai rajoituksia, sillä kestävä muutos - tavoitteesta riippumatta - edellyttää tasapainoa ja joustavuutta. Meillä jokaisella on erilaisia lähtökohtia, taustoja ja mahdollisia rajoitteita, ja valmennuksessani otetaan nämä kaikki huomioon. 

Motivaatio: On valmennuksessani keskeinen tekijä. Motivaatio, ei synny tyhjästä- ja ole kuin joku JEDI voima, joka nyt vain on!  Motivaatio rakentuu tekojen, hyvien ohjeiden ja onnistumisten kautta. Kun tiedät, mitä haluat saavuttaa, ja näet konkreettisia, mitattavissa olevia tuloksia, se vahvistaa motivaatiotasi.  Motivaation voima voi auttaa sinua ylittämään esteet ja saavuttamaan tavoitteesi.

Tekoja, jotka tuottavat kestäviä tuloksia!

Oikotie onneen - Nopea ratkaisu? Sellaista ei ole edes olemassa! Siksi en tarjoa tätä valmennuksessani. Itse uskon, että pysyvät tulokset ja todellinen muutos rakennetaan pitkäjänteisesti ja kestävillä, vahvoilla muutoksilla. Siksi valmennusfilosofia keskittyy aina kestävyyteen ja pitkäjänteisyyteen.

Haluan auttaa sinua kehittämään elinikäisiä taitoja, tottumuksia ja tapoja, jotka tukevat terveellistä, liikunnallista ja tasapainoista elämääsi.

Tästä syystä tarjoan sinulle - vankkaa osaamista yli 10 vuoden kokemuksella, tietoa, taitoja,  työkaluja, strategioita,  jotka auttavat sinua rakentamaan vankan perustan terveydelle ja hyvinvoinnille!

Valmennus on samalla kertaa omien rajojen löytämistä, rikkomista - oppimista ja kasvua. Pyrin innostamaan ja  motivoimaan sinua haastamaan itsesi, kokeilemaan uusia asioita ja myös oppimaan itsestäsi. Haastamalla itseäsi, asettamalla realistisia tavoitteita ja oppimalla, jokaisesta kokemuksesta, voit saavuttaa menestymistä - ilman pelkoa epäonnistumisesta! Yhdessä voimme rakentaa kestävää muutosta, tuloksia ja saavuttaa vahvoja tuloksia, jotka kestävät pitkällä aikavälillä. 

 

 

PT Antti Rossi kokemuksia

"Henkilökohtainen kasvu ja kehitys!" 

Valmennus  on enemmän kuin pelkkää treeniä ja ravintoa; Se on oma henkilökohtainen matka kohti kasvua, kehitystä ja vahvempaa elämää. Näin on ollut jo yli 7 vuoden ajan, kun huomasin, että ihmisen onnistumiseen vaikuttaa moniulotteisemmat asiat, kuin vain treenaaminen. Siksi lähdin viemään valmennusta jo vuonna 2015 enemmän henkisen ja psyykkisen valmennuksen suuntaan. Tämä on myös toiminut, sillä tulokset puhuvat puolestaan 😉 

Jokaisella meistä oma ainutlaatuinen tavoite, olipa se sitten kovempaa treenaamista tai jotain muuta siltä väliltä? Siksi asetan painopisteen kokonaisvaltaiseen muutokseen!  Valmennuksessani huomioin fyysisen, henkisen ja emotionaalisen hyvinvointisi.

Tavoitteenani on auttaa sinua löytämään kokonaisvaltaisesti tasapaino liikunnan, ravinnon, palautumisen ja psyykkisen hyvinvoinnin välillä. 

PT Antti Rossi kokemuksia

Oppimista ja itsetuntemusta:  oppiminen ja oman itsetuntemuksen lisääminen ovat keskeisiä osia valmennuksessa, joka pyrkii luomaan kestävää muutosta ja mahdollistaa tavoitteiden saavuttamisen!  Oppiminen ei rajoitu vain uusien asioiden ja tiedon omaksumiseen -  se kattaa myös oman kehon ja mielen paremman ymmärtämisen!

Valmennuksessa kannustan jokaista asiakastani omien vahvuuksien ja heikkouksien tunnistamiseen! Itsetuntemus on tärkeää, kun pyritään tekemään tietoisia päätöksiä ja asettamaan realistisia, mutta samalla rohkeita tavoitteita! Tavoitteeni on auttaa tunnistamaan mikä motivoi ja mikä taas voi olla esteenä ja mitkä on todelliset tarpeet ja arvot!  Kun olemme paremmin selvillä itsestämme - voimme saavuttaa tavoitteemme entistä vahvemmin! 

Löydä voimasi ja saavuta tavoitteesi!

Tervetuloa mukaan -valmennukseen, jossa voit löytää sisäisen voimasi, saavuttaa omat tavoitteesi ja elää vahvaa elämää!

Olen sitoutunut tukemaan sinua matkallasi ja auttamaan sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen version itsestäsi. Tarjoan sinulle yli 20 vuoden kokemuksen liikunnasta, ravinnosta ja hyvinvoinnista.

Saat ammattitaitoista ohjausta ja monipuolista valmennusmateriaalia, työkaluja, jotka auttavat sinua kehittymään ja saavuttamaan pysyviä tuloksia! Valmennuksessa korostuu henkilökohtainen muutos - kasvun ja kehityksen kautta!

Olipa sitten tavoitteenasi kovempi treeni tai mikä muu tahansa, olen tukemassa sinua ja yhdessä voimme luoda tuloksia, jotka kestävät!

Älä jää paitsi mahdollisuudesta muuttaa elämääsi. Tartu tilaisuuteen ja ota askel kohti vahvempaa elämää - joka palkitsee!

Ota siksi rohkeasti yhteyttä - Aloita matka kohti vahvempaa elämää jo tänään!  

MAKSUTON ALKUKARTOITUS!

MITEN VOIN AUTTAA? 

Varaa henkilökohtainen maksuton

alkukartoitus!

 

Ota yhteyttä!

045 890 3985 / ptanttirossi@gmail.com

Etu ja sukunimesi
Tilausta ei voida lähettää. Kirjoita uudelleen
Liittyminen onnistui hienosti!

LIITY mukaan PtAntti 

hyvinvointi heimoon!

Saat samalla ilmaisen liittymislahjan joka sisältää hyvinvointi paketin! 

Boostaa motivaatiosi treenata, kehittyä vahvemmaksi ja tehdä älykkäämpiä ruokavalintoja! Saat ravinto- ja hyvinvointineuvoja sekä apua mielesi vahvistamiseksi. Tämä kaikki suoraan sähköpostiisi tai puhelimeesi nyt heti!