fbpx

Valmennusfilosofia ja arvot

PT VALMENNUS SYDÄMELLÄ

VALMENNUSFILOSIA

Todellinen ja se pysyvä muutos elämässäsi!

Kokemus vahvasta ja väkevästä elämästä- jossa saavutat tavoitteesi ja lisäät hyvinvointiasi ja onnellisuutta! Miltä kuulostaa? Tutustu valmennusfilosofia ja arvoihin jotka ohjaavat päivittäistä toimintaani. 

MISSIO..

Tarjoan sinulle kaiken sen tarvittavan tuen ja avaimet jota tarvitset tuloksia ja vahvempaan elämään. 

..Tämä mahdollistaakseni - tavoitteena on olla edelläkävijä personal training- ja ravintovalmennusalalla.

Pyrin tarjoamaan asiakkailleni yhdenvertaisesti laadukkaita ja yksilöllisiä valmennuspalveluita, jotka auttavat saavuttamaan liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tavoitteitaan.

Teen tämän sitoutumalla vahvasti vastuulliseen toimintaan ja asiakkaiden tarpeiden kunnioittamiseen .

Visioni on olla johtava valmennuspalveluiden tarjoaja, joka tunnetaan asiakaslähtöisyydestä, ammattitaidosta ja tuloksellisuudesta.

Haluan olla osa asiakkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä, mahdollistaen heille parhaat mahdolliset muutokset elämässään kohti terveellisempää ja tasapainoisempaa elämäntapaa.

Tervetuloa valmennukseeni, joka antaa sinulle tuloksia. Onko mitään mikä estää aloittamasta? 

PT Antti Rossi kokemuksia

yli 2600 henkilökohtaista valmennusta...

Vastuuta hyvinvoinnista! 

Valmentamiseen liittyy vastuu. Kyse on yksilön terveydestä ja hyvinvoinnista.

Toiminta on eettistä ja vastuullista niin asiakkaita kuin ympäröivää elämää kohtaan. Tämä ilmenee sitoutumisessa valmennuksen laatuun, asiakkaiden hyvinvointiin ja saavutettuihin tuloksiin.

Tavoitteeni on luoda kestäviä muutoksia, jotka parantavat elämänlaatua pitkällä aikavälillä, riippumatta tavoitteesta. Panostan siihen, että saavutetut tulokset pysyvät vahvoina ja kehittyvät ajan myötä entistä paremmiksi. Kestävä kehitys on tärkeää ja ohjaa toimintaa.

PT Antti Rossi kokemuksia

"Tekoja - puhetta enemmän" 

Asiakaslähtöisyys

Asiakas on keskipisteenä. Jokainen asiakas on yhdenvertainen ja arvokas riippumatta taustastaan. Kuuntelen asiakasta herkällä korvalla ja pyrin tarjoan yksilöllisiä ja räätälöityjä valmennuspalveluita heidän tarpeidensa mukaisesti. Ymmärrän, että jokainen meistä on ainutlaatuinen yksilö - joka elää juuri oman elämänsä näköistä elämää. Paras tapa toimia onkin saattaa liikunta ja ravitsemus tukemaan arkeasi ja osaksi sitä.

PT Antti Rossi kokemuksia

Ammattitaito

Koulutettu ongelmanratkaisija 

Panostan jatkuvasti osaamiseen ja ammattitaitooni, jotta voin tarjota parhaat mahdolliset valmennuspalvelut. Tarjoan vankan, yli 10 vuoden osaamisen käyttöösi. Varmistaakseni tämän kehitän toimintaani jatkuvasti ja kouluttaudun edelleen, jotta voin tarjota parasta mahdollista palvelua.

Olen todistanut tuhansia kertoja, että pysyvät tulokset ja todellinen muutos rakennetaan pitkäjänteisillä, kestävillä ja vahvoilla muutoksilla, jotka tukevat yksilön omaa arkea. Autan ihmisiä kehittämään elinikäisiä taitoja, tottumuksia ja tapoja, jotka tukevat terveellistä ja liikunnallista elämäntapaa. 

Yksilöllisyyttä -

kasvu ja kehitys. 

Kestävät tulokset

Tavoitteeni on saavuttaa asiakkaille vahvoja, konkreettisia, näkyviä ja kestäviä tuloksia. Uskon vahvasti, että jokaisella meistä on sisäinen voima tehdä haluamiamme muutoksia elämässämme, ja tuen asiakkaitani matkalla kohti näitä tavoitteita.

Usein heikot toimintatavat ja niiden siirtäminen osaksi arkea ei palvele ihmisistä. Tämän takia teen asiat eri tavalla mitä useat valmentajat.

Valmennuksessa autan, opastan ja kannustan sinua myös itseohjautuvuuteen. Löytämään voimasi ja ottamaan ohjat omiin käsiisi, tekemällä tietoisia valintoja tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Valmennus on enemmän kuin pelkkää treeniä ja ravintoa; Se on oma henkilökohtainen matkasi kohti kasvua, kehitystä ja vahvempaa elämää.

Järkevää toimintaa!

Yksilöllistä ja asiakaslähtöistä valmennusta tarjoamalla pyrin saavuttamaan kestäviä ja näkyviä tuloksia. Vahva ammattitaitoni ja jatkuva kehittyminen alalla takaavat parhaan mahdollisen ohjelman laadun.

Toimintaani ohjaavat vastuullisuus ja turvallisuus sekä vahva yhteisöllisyyden ja tuen tarjoaminen. Innovaatiot ja jatkuva muutos ovat olennainen osa valmennusfilosofiaani, joka pyrkii aina parantamaan ja kehittämään asiakkaideni optimaalista kehittymistä.

Oppimista ja itsetuntemusta korostava valmennus takaa kestävää muutosta ja mahdollistaa tavoitteiden saavuttamisen.

Kannustan asiakkaitani tunnistamaan omat vahvuutensa ja heikkoutensa, mikä auttaa asettamaan realistisia ja rohkeita tavoitteita. Itsetuntemus on avain tekemään tietoisia päätöksiä ja saavuttamaan tavoitteet entistä vahvemmin.

Löydä sisäinen ja ulkoinen leijonasi..

Tarjolla ymmärrystä, avoimuutta - lämmintä ja kannustavaa otetta matkallasi kohti tavoitteita.

Rehellisyyden ja luottamuksen rakentaminen on tärkeä osa kokonaisuutta. Tavoitteena on luoda tuloksellinen, turvallinen ympäristö, jossa voimme yhdessä rakentaa juuri sinun tarpeisiin sopivan valmennuspolun kohti todellisia tuloksia! 

PT Antti Rossi kokemuksia

Tervetuloa mukaan valmennukseen, jossa voit löytää sisäisen voimasi, saavuttaa omat tavoitteesi ja olla vahvempi! Tarjoan ammattitaitoista ohjausta ja monipuolista valmennusmateriaalia, räätälöityjä työkaluja, jotka auttavat sinua kehittymään ja saavuttamaan pysyviä tuloksia.

Valmennuksessa korostuu henkilökohtainen voima, olipa se sitten fyysistä tai henkistä! Tavoitteena kovempi treeni tai muu tahansa - olen tukemassa sinua ja yhdessä voimme saada tuloksia, jotka näkyvät!

Tartu tilaisuuteen, kerro tarpeesi ja ota askel kohti vahvempaa sinua - joka palkitsee!

Ota rohkeasti yhteyttä, kerro tarpeesi - ota askel kohti vahvempaa sinua joka palkitsee! 

MAKSUTON ALKUKARTOITUS!

MITEN VOIN AUTTAA? 

Varaa henkilökohtainen maksuton

alkukartoitus!

 

Ota yhteyttä!

045 890 3985 / ptanttirossi (at) gmail.com

Etu ja sukunimesi
Tuloksellinen treenaaminen ja ravitsemus - Maksuton opas

LATAA 100% MAKSUTON OPAS!

Täysin uusi 100-sivuinen ladatta opaskirja, joka paljastaa Treenin ja Ravitsemuksen salaisuudet,

Joiden avulla voit saavuttaa unelmiesi fysiikan ilman kitkaa…