fbpx

4-Jakoinen kuntosaliohjelma aloittelija mies

36,21 

Aloittelijalle suunniteltu 4-jakoinen kuntosaliohjelma tarjoaa tehokkaan startin kuntosaliharjoitteluun. Tämä ohjelma tarjoaa erinomaisen tavan aloittaa kuntoilu ja sisältää kaikki tarvittavat harjoitukset, vaihtoehtoiset liikkeet, videot ja viikoittaisen suunnitelman. Aloita matkasi kohti parempaa kuntoa jo tänään

Kuvaus

4-Jakoinen kuntosaliohjelma aloittelija

Kokeneen valmentajan Antti Rossin suunnittelema 4-jakoinen kuntosaliohjelma tarjoaa täydellisen lähtökohdan aloittelijoille, jotka haluavat astua kuntoilun maailmaan tehokkaasti, turvallisesti, jossa nautit tuloksista, jotka odottavat sinua!

4-jakoinen kuntosaliohjelma on harjoitusohjelma, joka jakaa viikon treenit neljään erilliseen osaan, eri lihasryhmien mukaan. Tämä antaa kullekin lihasryhmälle enemmän aikaa palautua treeneistä ja mahdollistaa tarkemman ja tehokkaan harjoittelun jokaiselle alueelle.

Miksi tämä ohjelma on ideaali aloittelijoille?

4 jakoinen treeniohjelma tarjoaa yksiselitteisen suunnitelman ja ohjeet, jotka on suunniteltu helpottamaan ensiaskeleiden ottamista kuntoilun parissa. Ohjelma toimii hyvänä teho-starttina myös treeniin paalaamisessa.

Monipuoliset Harjoitukset sisältävät vaihtelevia liikkeitä, jotka tukevat tasapainoista kehitystä ja auttavat sinua oppimaan uusia liikkeitä.

Ohjelma huomioi aloittelijoiden tarpeet, sopivan kuormituksen lisäämisen ja mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan edistymisen treenijaksojen välillä. Aloittaminen on tehty siksi helpoksi,  joka helpottaa aloittelijoiden kuntoiluun lähtöä.

Tämä 4-jakoinen-kuntosaliohjelma erottuu muista vastaavista – monipuolisella ja kehittävällä lähestymistavallaan kuntosaliharjoitteluun. Siinä yhdistyvät riittävän tehokkaat ja monipuoliset harjoitukset, selkeät ohjeet sekä motivoiva viikkosuunnitelma, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon aloittelijoille. Lisäksi ohjelmassa huomioidaan yksilölliset tarpeet tarjoamalla vaihtoehtoisia liikkeitä ja säätämällä kuormitusta turvallisesti ja tehokkaasti.

Tämä ohjelma on osoittanut toimivuutensa lukuisien aloittelijoiden keskuudessa, ja nyt on sinun vuorosi kokea samat mahtavat tulokset. Aloita matkasi kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia jo tänään Antti Rossin huippuvalmennuksen avulla!

4-jakoinen kuntosaliohjelma sisältö:
  • Harjoitusohjelman, jota voit noudattaa jatkuvasti yksittäisen treenijakson jälkeen ja jatkaa kehittymistä.
  • Kaikki harjoitukset, vaihtoehtoiset liikkeet, jos joku liike ei sovellu juuri sinulle, sarjat, toistot ja tauot.
  • Treeniin opastus ja viikkosuunnitelma harjoitteluun
  • Liikepankki, josta löydät kaikki ohjelman liikkeet videoilla ja paljon muutakin.
  • Kaikki tämä ääniopastuksella, joka auttaa ymmärtämään ja suorittamaan liikkeet oikein ja turvallisesti.
  • Ohjeet kehittymisen seurantaan ja tavoitteiden asettamista varten heti nyt.

Saat kaikki ohjeet käyttöösi HETI ja pääsyn liikepankkiin!

Tee päätös tänään ja ota askel kohti parempaa tulevaisuutta!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4-Jakoinen kuntosaliohjelma aloittelija mies”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *