fbpx

Lahjakortti 1

99,00 

Personal trainer lahjakortti 1

Anna lahjaksi kätevä personal training paketti ja lahjakortti.

Hinta 99,00€ 

Kuvaus

Lahjakortti 1

Anna lahjaksi kätevä personal training lahjakortti ja paketti tai ilahduta itseäsi! Soveltuu erittäin hienosti syntymäpäivä lahjaksi tai vaikkapa pukin kontiin.

Onko läheiselläsi tai ystävälläsi hankaluuksia treenaamisessa, ravitsemuksessa tai motivaatio hukassa? Voit ostaa nyt palan hyvinvointia ja ilahduttaa lahjan saajaa.

1. Lahjakortti – Osta suoraan verkkokaupasta

Maksa suoraan verkossa ja saat lahjakortin sähköpostiisi. Maksu tapahtuu kätevästi suomalaisilla verkkopankeilla, maksukorteilla, laskulla sekä paypalilla. Lahjakortit ovat voimassa 6 kk ostopäivästä. Voit tulostaa lahjakortin tai lähettää sen myös suoraan sähköpostitse lahjansaajalle. Helppoa ja nopeaa!

2. Toimitus postitse

Ilmoita haluamasi lahjan summa jolle lahjakortin haluat sekä tilisiirron toimitusosoite. Lahja on perillä 2-5 arkipäivässä ja käytettävissä maksusuorituksen jälkeen.

3. Lahjakortti – Lunastus

Lahjakortit ovat voimassa aina 6 kk ostopäivästä. Mahdollisesta lisäajasta sovittava lahjakortin voimassaoloaikana.

4. Lahjakortin käyttö

Personal training lahja oikeuttaa ja käy kaikissa personal trainer ja ravintovalmennus palveluissani. Summalla voidaan myös räätälöidä täysin asiakkaan toiveita vastaava palvelukokonaisuus! Valmennukset voi toteuttaa myös täysin etänä, henkilökohtaisesti tai lahjakortin voi käyttää verkkokaupan muihin palveluihin.

Ota tarvittaessa yhteyttä ptanttirossi@gmail.com

Lahjakortti 2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahjakortti 1”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *