fbpx

Personal trainer – lahjakortti 3

241,13 

Personal trainer lahjakortti 3

Anna lahjaksi kätevä personal training paketti.</strong> Maksu tapahtuu kätevästi suomalaisilla verkkopankeilla, maksukorteilla, laskulla sekä paypalilla. Lahjakortit ovat voimassa 6 kk ostopäivästä.

Hinta 299,00

Kuvaus

Lahjakortti 3

Anna lahjaksi kätevä personal training -lahjakortti ja paketti tai ilahduta itseäsi! Tämä sopii myös erinomaisesti syntymäpäivälahjaksi tai vaikkapa joulupukin konttiin.

Jos läheiselläsi tai ystävälläsi on vaikeuksia treenata, pitää kiinni terveellisestä ravitsemuksesta tai säilyttää motivaatiota, voit nyt hankkia heille palan hyvinvointia ja antaa heille motivaatiota hyvinvointia varten. Kannustetaan yhdessä kohti terveellisempää ja onnellisempaa elämää!

1. Osta suoraan verkkokaupasta

Maksa suoraan verkossa ja saat lahjakortin sähköpostiisi. Maksu tapahtuu kätevästi suomalaisilla verkkopankeilla, maksukorteilla, laskulla sekä paypalilla. Lahjakortit ovat voimassa 6 kk ostopäivästä. Voit tulostaa lahjakortin tai lähettää sen myös suoraan sähköpostitse lahjansaajalle. Helppoa ja nopeaa!

2. Toimitus postitse

Ilmoita haluamasi lahjan summa jolle lahjakortin haluat sekä tilisiirron toimitusosoite. Lahja on perillä 2-5 arkipäivässä ja käytettävissä maksusuorituksen jälkeen.

3. Lunastus

Lahjakortit ovat voimassa aina 6 kk ostopäivästä. Mahdollisesta lisäajasta sovittava lahjakortin voimassaoloaikana.

4. Lahjakortin käyttö

Lahja oikeuttaa ja käy kaikissa personal trainer ja ravintovalmennus palveluissani. Summalla voidaan myös räätälöidä täysin asiakkaan toiveita vastaava palvelukokonaisuus! Valmennukset voi toteuttaa myös täysin etänä, henkilökohtaisesti tai lahjakortin voi käyttää verkkokaupan muihin palveluihin.

Ota tarvittaessa yhteyttä ptanttirossi@gmail.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Personal trainer – lahjakortti 3”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *