fbpx

Hyvinvointipaketti ja

räätälöity treeniohjelma naisille

Saat sen täysin ilmaiseksi!

Hae oma hyvinvointipaketti ja opi uutta liikunnasta, ravinnosta ja palautumisesta!  

Treeniohjelma ja ilmaiset oppaat! 

Hyvinvointipaketti sinulle! Haluatko saada kuntoilusi uudelle tasolle?

Etsitkö ilmaista treeniohjelma naisille? Ohjelma joka soveltuu kotitreenaamista varten? 

Hyppää mukaan SHRED1.0:aan, täysin ilmaiseen treeniohjelmaan, joka antaa sinulle voiman ja energian tavoitteidesi saavuttamiseen!

SHRED1.0 on suunniteltu erityisesti naisille, jotka haluavat parantaa kuntoaan, polttaa rasvaa ja muokata kehoaan. Tämä treeniohjelma tarjoaa monipuolisia ja tehokkaita harjoituksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan haluamasi tulokset.

Olitpa aloittelija tai kokenut kuntoilija, SHRED1.0 soveltuu kaikille kunto- ja kokemustasoille!

Mutta se ei ole kaikki ja vaikka ohjelma suunnattu juuri naisille, toimii se lopulta kenelle tahansa. Sukupuoleen katsomatta hyvinvointipaketissa on muutakin mukana…

Vauhdita kuntoasi ja saavuta tavoitteesi täysin maksutta!

Vaikka treeniohjelma on suunnattu naisille - toimii se lopulta kenelle tahansa - sukupuoleen katsomatta! 

Saat treeniohjelma naisille - Lisäksi kaksi ilmaista BONUSTA, jotka täydentävät treeniohjelmaa täydellisesti. Tai lataa oppaat ihan vain erikseen luettavaksi..

Bonus 1 - Arvo 49,00€

"Nuku takuulla paremmin!" -opas auttaa sinua parantamaan unenlaatuasi ja palautumaan paremmin harjoitusten välillä.

Hyvä uni on elintärkeää terveydelle ja kuntoilulle!

Bonus 2 - Arvo 59,00 €

"Laihdutuksen pahimmat suhdekuopat!" antaa sinulle arvokkaita vinkkejä ja neuvoja siitä, kuinka vältät yleiset sudenkuopat laihdutusmatkallasi. Opit tehokkaita tapoja saavuttaa pysyvä painonhallinta ja saavuttaa terveelliset elämäntavat.

Liity mukaan ilmaiseen SHRED1.0 -treeniohjelmaan (arvo 79,00€) 

Saat samalla nämä kaksi arvokasta opasta täysin ilmaiseksi!  Yhteisarvo lahjoillasi on huimat 187,00 €

Valmistaudu tavoittelemaan unelmiesi kuntoa, terveyttä ja ole valmis haastamaan itsesi ja muuttamaan elämäsi!

Hei, olen Antti Rossi, Personal Trainer ja ravintovalmentaja. Olen luonut treeniohjelman ja oppaita juuri sinua varten!

Valmennan ihmisiä kokonaisvaltaisissa elämäntapamuutoksissa, painonpudotuksessa, kehonmuokkauksessa ja autan heitä voimaan paremmin sekä henkisesti että fyysisesti. Tavoitteenani on auttaa sinua saavuttamaan vahvempi versio itsestäsi!

Olen toiminut personal trainerina jo vuodesta 2013, joten minulla on yli 10 vuoden kokemus alalta ja yli 20 vuoden kokemus liikunnasta, ravinnosta jne. Olen ylpeä siitä, että olen tehnyt työni erittäin hyvin ja saavuttanut näkyviä tuloksia asiakkaideni kanssa.

Valmennuksessani pyrin luomaan yksilöllisiä ja tehokkaita ohjelmia, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. Keskityn myös tukemaan sinua henkisesti matkallasi, jotta voit saavuttaa kehon ja mielen hyvinvoinnin.

Olen innoissani voidessani jakaa treeniohjelmani ja oppaani kanssasi. Uskon, että ne auttavat sinua ottamaan ensimmäiset askeleet kohti parempaa kuntoa ja terveyttä.

Ole valmis haastamaan itsesi ja ottamaan vastaan uusia mahdollisuuksia! Yhdessä saavutamme tuloksia ja autan sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen version itsestäsi.

-PtAntti

Personal trainer

...Lataa ilmainen treeniohjelma naisille ja Ilmaiset oppaat tänään!

Hyvinvointipaketti, eli ilmainen treeniohjelma naisille ja ilmaiset oppaat vielä tähän päälle

..Uskomaton tarjous! Hyödynnä ilmaiset ohjeet nyt - Saatat jäädä ilman huomenna!

Näin nukut paremmin ja laihdutuksen sudenkuopat! Kyseessä siis todellinen hyvinvointipaketti, joka pitää sisällään samalla kertaa treenin, ravinnon ja palautumisen!

Kaikki tämä on nyt sinulle täysin ILMAISTA ja tulevaisuudessa!  Sinun ei tarvitse maksaa tästä yhtään mitään ja tämä ei sido sinua mihinkään.

Tarjoan nämä sinulle, koska haluan auttaa sinua saamaan lisää virtaa harjoitteluun, ravintoon ja palautumiseen liittyen.

Pääset mukaan samalla vahva elämä yhteisöön! Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon - saat parhaat vinkit treeniin, ravintoon ja hyvinvointiin. Vinkkejä joilla jo yli 2000 asiakastani on tehnyt aivan mahtavia tuloksia! 

Hyvinvointisuunnitelma ja mahtavia tuloksia!

Ei ole mitään parempaa tapaa polttaa rasvaa ja saavuttaa kuntoilutavoitteesi kuin liittyä joukkooni! Saat pääsyn parhaisiin vinkkeihin ja neuvoihin treeniin, ravintoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yli 2000 asiakkaani ovat jo saavuttaneet parhaita ja jopa uskomattomia tuloksia näiden vinkkien avulla!

TIEDÄN kokemuksesta, että painonpudotusmatka voi olla haastava ja siinä voi olla mutkia. Mutta älä huoli, olen täällä auttaakseni sinua. Olen kerännyt vuosien kokemuksen ja tietotaidon, jotta voisin tarjota sinulle parhaat työkalut matkallasi kohti tavoitteitasi.

Ja tiedätkö mikä on yksi tärkeimmistä avaimista onnistumiseen? Uni. Uni on välttämätöntä kehon palautumiselle ja levolle. Sen avulla voit saavuttaa maksimaalisen suorituskyvyn treeneissä ja edistää rasvanpolttoa, tukea treenaamista, syömisen tottumuksia ja tukea arjen jaksamista.

Liity joukkooni ja vahva elämä yhteistöön - saat jatkossa käsiisi parhaita vinkkejä, jotka auttavat sinua treenaamaan, polttamaan rasvaa ja palautumaan tehokkaasti.

Tämä on tilaisuutesi saada tuloksia ja saavuttaa parempi kunto. Oletko valmis liittymään mukaan? Tule mukaan ja yhdessä saavutamme mahtavia tuloksia!

...Älä anna menneiden epäonnistumisten lannistaa sinua!

SHRED1.0

Treeniohjelma naisille!

Haluatko saada timmin ja toiminnallisen kehon? Tämä treenisohjelma tarjoaa sinulle tehokkaan tavan kehittää fyysistä suorituskykyäsi ja saavuttaa haluamasi tulokset.

Ohjelma on suunniteltu takaamaan sinulle näkyviä tuloksia! Voit kehittää samanaikaisesti lihaskuntoasi, polttaa rasvaa ja saada aikaan upeita muutoksia kehossasi!

Kun jatkat treeniohjelmaa ja kehität kuntoa sekä kestävyyttäsi, huomaat hämmästyttäviä muutoksia kehossasi. Tulet huomaamaan lisääntyvän voiman ja energian tunteen, sekä ulkoisten muutosten, kuten lihaskehityksen ja kehon kiinteytymisen.

Ota tämä treenisohjelma haltuun ja ota ensimmäinen askel kohti tavoiteltua kehoa ja terveyttä. Olet valmis tekemään muutoksia ja saavuttamaan upeita tuloksia!

Parasta - että tätä treeniohjelmaa varten et tarvitse lainkaan kuntosalijäsenyyttä - treeniohjelma ei ole siis ilmainen saliohjelma tai ilmainen kuntosaliohjelma - vaan voit tehdä harjoitukset kotona, mökillä tai missä oletkin ja milloin tahansa! 

 

Nuku takuulla paremmin! 

- Vinkit unenlaadun parantamiseen

Tässä oppaassa jaan kanssasi arvokkaita vinkkejä siitä, miten voit merkittävästi parantaa unenlaatuasi ja parantaa siten kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Ymmärrän ja tiedän, että uni on elintärkeä osa terveyttä ja hyvinvointiasi, ja siksi haluan auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen unen.

Oppaassa opit hyödyllisiä strategioita ja tekniikoita, joilla voit luoda ihanteellisen uniympäristön, rentoutua ennen nukkumaanmenoa ja edistää syvää ja palauttavaa unta. Näiden vinkkien avulla voit herätä virkeänä ja energisenä joka aamu, mikä vaikuttaa positiivisesti koko päivääsi.

Parannettu uni voi auttaa sinua lisäämään energiatasoja, parantamaan keskittymiskykyä, vähentämään stressiä ja tukemaan kehon terveyttä ja palautumista. Olen nähnyt näiden vinkkien toimivan omassa elämässäni sekä lukuisilla asiakkaillani, ja olen vakuuttunut siitä, että ne voivat auttaa myös sinua.

Joten, tartu tilaisuuteen ja hyödynnä tämä opas unen parantamiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvointisi edistämiseen. Valmistaudu kokemaan merkittäviä muutoksia elämässäsi ja nauti hyvinvoinnin uudesta tasapainosta!

 

Laihdutuksen pahimmat sudenkuopat! 

- Kuinka vältät ne? 

Kyllä, ymmärrän täysin minkälainen tunne voi olla, kun elämäntapamuutokset eivät ole onnistuneet toivotulla tavalla.

On totta, että monet meistä, myös minä olemme kokeilleet erilaisia dieettejä, valmennuksia ja laihdutustapoja saavuttaaksemme halutut tulokset, mutta emme ole silti saaneet haluamiamme tuloksia.

Tiedän, että tämä voi olla turhauttavaa ja pettymykseen johtavaa. Haluan kuitenkin kertoa sinulle, että et ole yksin tämän kokemuksen kanssa. Monet meistä ovat kokeneet saman. Mutta haluan myös vakuuttaa sinulle, että asiat eivät tarvitse olla näin!

Oppaassani paljastan sinulle laihdutuksen yleisimmät sudenkuopat - virheet, joita monet laihduttajat tekevät. Ja mikä tärkeintä, jaan kanssasi vinkkejä ja neuvoja siitä, miten voit välttää näitä virheitä.

Yhdessä voimme tarkastella näitä yleisiä sudenkuoppia, kuten äärimmäisiä ruokavaliorajoituksia, liiallista keskittymistä pikaratkaisuihin tai epärealististen tavoitteiden asettamista. Opit tunnistamaan ja välttämään näitä ansat, jotta voit luoda kestävän ja terveellisen lähestymistavan laihduttamiseen.

Haluan kannustaa sinua olemaan armollinen itsellesi ja muistamaan, että jokainen meistä on yksilöllinen. Tärkeintä on löytää tasapainoinen ja terveellinen tapa elää, joka sopii juuri sinulle. Lupaankin, että onnistumisen tunne voi olla sinun saavutettavissasi!

Joten tartu tähän oppaaseen ja aloita matkasi kohti terveellisempää ja tasapainoisempaa elämäntapaa. Voimme tehdä tämän yhdessä!

 

...Kuule, mitä asiakkaani ovat sanoneet treeniohjelmastani ja oppaistani

"Matkani kohti parempaa hyvinvointia sai täysin uuden suunnan tämän treeniohjelman myötä. Ohjelma oli selkeä ja monipuolinen, ja huomasin tuloksia jo lyhyessä ajassa!" - Anna

"Oppaat antoivat minulle arvokasta tietoa ravinnosta ja terveellisistä valinnoista. Sain uusia oivalluksia ja nyt osaan huolehtia kehostani paremmin!" - Laura

'Tämä treeniohjelma on muuttanut elämääni parempaan suuntaan! Olen saanut aikaan tuloksia ja löytänyt uuden itseluottamuksen liikunnan kautta. Suosittelen ehdottomasti!" - Markus

Todella tehokas treeni. Olen tottunut käymään kuntosalilla, mutta päätin kokeilla Antin treeniä. Ohjeet ovat selkeät ja  monipuoliset harjoitukset!  tämä toimii ja tuntuu! 

Jaana, 35 vuotta, kirjanpitäjä

Minulla on ollut nukahtamisen kanssa jo pidempään ongelmia! Antin uni-opas tuli vastaan kuin tilauksesta. Suosittelen lämpimästi kaikille. Hyvät ja konkreettiset vinkit!

Terhi, 29 vuotta, ensihoitaja

Olen kokeillut useamman eri Personal trainerin palveluita. Antin kanssa tuli tunne että olen oikeassa paikassa. Opas laihdutuksesta on täyttä timanttia  5/5! 

Marko, IT yrittäjä, 45 vuotta

Hanki heti käsiisi ilmainen treeniohjelma naisille ja huippuoppaat - Koe itse miten oppaat voivat muuttaa elämäsi paremmaksi!

Lataa ne nyt ja aloita matkasi kohti parempaa hyvinvointia!