fbpx

Fyysinen vallankumous – Treenikerta

20,00 

Vapaus Liikkua – Treenaa Kerran! Ota ensimmäinen askel kohti vahvempaa ja energisempää minää ryhmävalmennuksessamme. Kokeile treenata kerran huippuporukassa juuri silloin kun sinulle sopii ilman sitoutumispakkoa! Ammattilaisten suunnittelema treenikerta kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta.

Liity mukaan yhdelle treenikerralle hintaan 20,00€ ja tunne fyysisen vallankumouksen voima! Varaa paikkasi rajoitetun ajan tarjouksesta ja ota ensimmäinen askel kohti parempaa hyvinvointia. Treenikerta maksu on voimassa koko valmennuksen ajan. Tule mukaan, kun sinulle parhaiten sopii”

Kuvaus

Fyysinen vallankumous – Vapaus liikkua – Treenaa kerran!

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden kokea fyysisen vallankumouksen ryhmävalmennuksen yhden treenikerran muodossa!  Nyt voit liittyä mukaan treenaamaan ryhmän mukaan, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii valitsemanasi ajankohtana! Valitse yksittäinen treenikerta, kun sinulle sopii!

Miksi valita meidän ryhmävalmennuksemme?

TEHOKAS SIJOITUS HYVINVOINTIISI: Treenaaminen on investointi omaan hyvinvointiin ja terveyteen. Valmennuksessamme pääset mukaan motivoivaan ryhmään, joka auttaa sinua kehittämään voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta.

AMMATTILAISTEN OHJAUS: Valmennuksen ohjelmat ja treenikerrat on suunniteltu kokeneiden personal trainerien toimesta, joten voit luottaa laadukkaisiin ja turvallisiin harjoituksiin. Tule testaamaan treenien teho ja motivoidu!

JOUSTAVUUS JA VAPAUS: Treenaa juuri silloin kun sinulle sopii. Ei sitoutumispakkoa tai kiinteitä treeniaikoja. Valitse ryhmä, johon haluat osallistua, ja nauti vapaudesta liikkua.

Liity mukaan nyt yhdelle treenikerralle hintaan vain 20,00€!

Tämä on loistava tilaisuus päästä kokemaan ryhmävalmennuksen voima ja inspiroitua treenaamisesta huippuporukassa. Treenaamalla kerran ryhmän mukana, saat maistiaisen siitä, miten valmennus voi auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi.

Ei sitoutumista – Vain mahdollisuus kokea vahva ja energinen tunne, kun liikut ryhmän mukana ja teet hyvää itsellesi!

Tervetuloa kokemaan vapaus liikkua ja tekemään hyvä investointi omaan hyvinvointiisi. Liity mukaan yhdelle treenikerralle nyt ja anna meille mahdollisuus näyttää, miten voimme auttaa sinua vahvemmaksi ja energisemmäksi versioksi itsestäsi!

Huom: Ryhmävalmennuksen hinnasta 20,00€ on voimassa vain rajoitetun ajan, joten varaa paikkasi nyt ennen kuin tilaisuus menee ohi!

Klikkaa ostoskoriin ja aloita matkasi kohti parempaa kuntoa jo tänään!

Yksittäinen treenikerta maksu on voimassa koko Fyysinen vallankumous valmennuksen ajan 04.09.2023 – 31.10.2023. 

Valmennus järjestetään Kuopiossa 04.09.2023 alkaen…

Huom: 8 Viikon valmennus

https://www.anttirossi.fi/tuote/fyysinen-vallankumous-8-viikon-ryhmavalmennus

Huom: 4 Viikon valmennus

https://www.anttirossi.fi/tuote/fyysinen-vallankumous-4-viikkoa-ja-suorituskyky-nousuun

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fyysinen vallankumous – Treenikerta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *