fbpx

Fyysinen vallankumous – 8 viikon ryhmävalmennus

247,00 

Liity Fyysinen Vallankumous – Ryhmävalmennukseen – Nosta kuntosi uudelle tasolle!

Etsitkö innostavaa ja tehokasta tapaa kohottaa kuntoasi? Nyt on mahdollisuutesi liittyä tuloksia antavaan ryhmävalmennukseen ja ottaa kuntoilusi uudelle tasolle! Tässä ryhmävalmennuksessa saat ammattitaitoisten valmentajien johdolla monipuolista treeniä, joka tuo energiaa ja voimaa elämääsi. Unohda yksin puurtaminen ja liity huippuporukkaamme, jossa treenaaminen on hauskaa ja motivoivaa.

Osta valmennus nyt ja valmistaudu nousemaan huippukuntoon! Rajoitettu osallistujamäärä – varmista paikkasi ja tule mukaan innostavaan treeniin!

Kuvaus

Fyysinen vallankumous – Ryhmävalmennus

Tervetuloa Huippukuntoon 8 viikossa! 

Haaveiletko huippukunnosta ja paremmasta suorituskyvystä? Nyt se on mahdollista! 2 kokenutta PT:tä yhdistää kestävyyden ja voimaharjoittelun toimivimmat keinot samaan pakettiin sinua varten! Meidän 8 viikon ryhmävalmennus on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan parhaat tulokset suorituskyvyn lisäämisessä, kehon ja mielen hyvinvoinnissa. Valmennuksessa saat 8 viikon mittaisen (4 viikon välein vaihtuvan) tehokkaat ja takuulla tuloksia antavan treeniohjelman kestävyyden ja voiman kehittämistä varten. Ruokavalion valmennuksen ja tulosten saavuttamisen tueksi sekä 8 ohjattua treenikertaa, kahden ammattilaisen vetämänä. Lisäksi ryhmän tuki, tsemppi ja motivointi vie sinua viikoittain eteenpäin!

Miksi lähteä valmennukseen mukaan?

✅  TULOKSIA: Valmennus perustuu yli 20 vuoden kokemukseen ja sisältää tehokkaimmat kestävyyden ja voimaharjoittelun keinot, jotka auttavat sinua viemään suorituskykysi kokonaan uudelle tasolle, uudistamaan olemuksesi, lisäämään energisyyttä, arkeen virtaa ja jaksamista sekä lisäämään hyvinvointiasi nyt ja myös tulevaisuutta varten!

ENNEN VALMENNUSTA: Ennen valmennuksen aloitusta, tulet saamaan ohjeistuksen valmistautumista varten, eli täytettäväksi taustatietokyselyn, jotta saamme luotua sinulle sopivan kokonaisuuden harjoittelua varten ja valmennusta varten kuntotasosi mukaan! Me huolehdimme kaikesta ja sinusta! Tarvitset vain halun lähteä tekemään muutoksen meidän kanssa!

✅ MONIPUOLISUUS: Valmennus sisältää voimaharjoittelun ja kestävyysharjoittelun parhaat puolet. 8 ohjattua treenikertaa kestävyyttä ja voimaharjoittelua ja 4 viikon välein vaihtuvat harjoitusohjelmat takaavat tehokkaan ja vaihtelevan treenin. Harjoituskalenteri rytmittää tekemistä ohjattujen tapaamisten ulkopuolella ja joka 4 viikko pidetään kevennys harjoittelussa, mikä nostaa suorituskykyäsi jatkuvasti ylös. Treenaaminen on nousujohteista ja vastaavanlaista millä asiakkaat saavat todella kovia tuloksia aikaiseksi!

✅ HENKILÖKOHTAINEN TUKI:  Meidän tiimimme on sitoutunut auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Jokainen osallistuja saa yksilöllisen ohjeen ravitsemukseen, ravintovalmennusta sekä valmennuksen aikana säännöllistä seurantaa ja tsemppausta.

✅ KOKONAISVALTAINEN HYVINVOINTI: Ryhmävalmennus ei rajoitu pelkästään liikuntaan, vaan käsittelemme myös ravitsemuksen ja oikeaoppisen treenaamisen merkityksen. Valmennukseen sisältyy luento, jolla lisäämme tietoisuutta suorituskyvyn lisäämisestä ja terveellisestä elämäntavasta. Ota siis kynä ja paperia, tee muistiinpanoja, sillä hyödyt tästä mittavasti!

✅ JOUSTAVUUS: Saat juuri sinun kuntotasolle suunnitellut ohjelmat, joiden avulla voit treenata tapaamisten ulkopuolella missä ja milloin tahansa, tehokkaasti ja turvallisesti!

✅ KESTÄVYYTTÄ!  Ohjelmassamme on myös nousevaa ja vaihtelevaa 8 viikon aerobista treeniä, joka kehittää yhdessä voimaharjoittelun avulla kestävyyskuntoasi ja lisää arkeen merkittävästi virtaa. Huomaat, että kun pääset ylittämään omaa potentiaalisia, tulet vahvistumaan samalla myös mieleltäsi!  Saat henkilökohtaisen ruokavaliomallin, joka auttaa sinua kohti terveellistä ruokavaliota, tukee tavoitteiden saavuttamista, terveyttäsi, jaksamista ja hyvän olon saavuttamista.

✅ RAVITSEMUS: Ryhmävalmennus ravintovalmennuksen materiaalit laaditaan koulutetun ravintovalmentajan toimesta, joten ohjeet ovat ammattilaisen suunnittelemat.

✅ TUKI JA YHTEISÖ:  Saat valmennuksen ajalle koko tiimin sekä pääsyn suljettuun valmennusryhmään, joka sparraa sinua matkallasi kohti huippukuntoa.

Bonukset

✅ BONUKSET: Saat pääsyn laajaan liiketekniikkavideoihin ja voit käyttää materiaaleja joustavasti myös valmennuksen loputtua!

✅ TULOSTAKUU: Laitamme itsemme likoon takiasi, joten tarjoamme 100% tulostakuun valmennuksellemme. Jos noudatat ohjeitamme etkä saa tuloksia, palautamme maksun sinulle viimeistä euroa myöten! Voimme tämän luvata, koska luotamme palveluumme ja haluamme sinun onnistuvan!

Valitsemalla meidän 8 viikon valmennuksen, valloitat huippukunnon ja saavutat energisen, vireän ja terveemmän elämän!

Klikkaa ostoskoriin ja aloita matkasi kohti parempaa kuntoa jo tänään!

Valmennus järjestetään Kuopiossa 04.09.2023 alkaen…

Huom: Valmennusohjelman voit maksaa halutessasi yhdessä tai useammassa erässä. Ilmoita tästä tällöin meille, niin huolehdimme asiasta! Muista, että maksuna toimii myös liikunta ja kulttuurisetelit ja verkkokaupassa on myös ohjeet muita maksutapoja varten! 

Huom: Valmennusohjelma on räätälöity yksilöille, jotka ovat perus-terveitä ja valmiita harjoittelemaan nousujohteisesti. Jos sinulla on terveyteen liittyviä haasteita, suosittelemme konsultoimaan lääkäriä ennen ohjelman aloittamista! Tarvittaessa kysy lisää ptanttirossi@gmail.com, niin tiimimme auttaa sinua kaikessa! 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fyysinen vallankumous – 8 viikon ryhmävalmennus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *