PERSONAL TRAINER PALVELUT

 

 

Personal Training -palveluillani saavutat tavoitteesi, kuten jo sadat ihmiset ympäri Suomea ovat tehneet. 

 

Oletko kyllästynyt paikallaan junnaavaan kuntoon ja peilikuvaasi, joka ei muutu toistuvista yrityksistä huolimatta?

Tuntuuko, että energia loppuu arjessa, mutta haluaisit olla väsymyksen sijaan täynnä energiaa?

Oletko sekasin kaikesta siitä ristiriitaisesta tiedosta, mitä pitäisi tehdä? Haluat jonkun kertovan ja näyttävän sinulle mikä todella ja todistetusti toimii? Ja tuottaa tuloksia? 

Olipa tavoitteesi sitten reisien,  vatsan kiinteyttäminen, pakaroiden kasvattaminen, painonpudotus, lihaksikkaampi ja kiinteämpi keho ennätysvauhdissa, tai vaikkapa maraton, auttavat personal trainer –palveluni sinua takuuvarmasti saavuttamaan tavoitteesi. 

HUOM: Käytän omia valmennettavia yhteistyökumppaneiden saleilla jonne on mahdollisuus päästä treenaamaan. Jos haluat ohjauksien tapahtuvan kotisalilla varmista tämä mahdollisuus ensin omalta saliltasi. 

 

PT-VALMENNUS 149,00 €/KK

 

 

 1. Alkukartoitus valmennukseen

Aluksi teemme tavoitteesi ja lähtötilanteesi kartoituksen. Sen perusteella suunnittelemme sinulle henkilökohtaisen valmennuksen rungon ohjeineen. Saat noin kuukauden välein vaihtuvat treeniohjelmat salille, kotiin, ulos sekä ohjeet harjoitteluasi varten. 

2. Ruokavalio ja vaihtuvat ateriamallit 

Valmennuksen aluksi teemme ravitsemustilasi määrityksen ja arvion siitä. Sinulle laaditaan sitten sopiva ruokavalio, ruoka-ainetaulukot päivittäisiin aterioihin ja vaihtuvat ateriamallit ravitsemuksen tueksi. Saat ohjeet myös ravintosuunnitelmaasi ja ruokailua varten. 

Ravintosuunnitelma päivittyy valmennuksen aikana tavoitteestasi riippumatta. Tämä takaa sinulle parhaat tulokset. Ruoka-aine rajoitteet ja mahdolliset allergiat otetaan huomioon. 

 3. Harjoitusohjelman liikkeiden ja oikeiden tekniikoiden läpikäyminen 

Ensimmäisillä tapaamisilla käymme läpi harjoitusliikkeiden tekniikkaa ja oikeaa suoritustapaa, vaikkakin pääset jo heti treenaamaan. Näin sinä saat parhaat tulokset ja onnistut harjoittelussa maksimaalisella tavalla. Opit myös harjoittelun jatkuvuuden kannalta tärkeää itsenäistä harjoittelun toteuttamista pysyvien tulosten aikaansaamiseksi. 

 

4. Valmennuskerrat, tuki ja apu

Personal trainer valmennuspakettiin sisältyy 2 tapaamiskertaa kuukaudessa (tarvittaessa määrää voidaan nostaa) jotka ovat kestoltaan 1,5h mittaisia.

Tapaamiset ovat joka toinen viikko tai valmennuksen alussa useammin. Tapaamiseten ulkopuolella yhteydenpito tapahtuu sähköpostin, whatsappin sekä netin välityksellä säännöllisesti viikoittain.

5. Kehittymisen seuranta

Kehittymisen seuranta on tärkeä osa edistymistäsi. Seuraamme säännöllisesti kehitystäsi ja sen perusteella teemme aina tarvittavia muutoksia ohjeisiisi tilanteen mukaan jos siihen on tarvetta. 

 5. Viikkotehtävät ja muu sisältö

Jotta saat pysyviä tuloksia valmennukseen kuuluu aina tietoa ravitsemuksesta, liikunnasta ja terveydestä laajemmassa merkityksessä. Opit valmennuksen aikana muun muassa syömään säännöllisesti, miksi aamupala on tärkeä, miten saat sokerihimon kuriin, miten uni vaikuttaa kehitykseesi, miten voit vähentää stressiä ja paljon muuta...

 

*valmennus räätälöidään aina tavoitteesi mukaan.  

Hinta 149,00 € KK

(sis ALV24%) 

OHJAUSTA SIELLÄ MISSÄ SINÄ HALUAT, KOTONA, OMALLA SALILLASI, LENKKIPOLULLA, URHEILUKENTÄLLÄ JNE.  SINUN AIKATAULUJESI MUKAISESTI. 
TYÖSKENTELEN KOKO UUDENMAANALUEELLA. 

PT-STARTTI-VALMENNUS 

350,00 € kesto 1 kk

 

 1. Alkukartoitus valmennukseen

Aluksi teemme tavoitteesi ja lähtötilanteesi kartoituksen. Sen perusteella suunnittelemme sinulle henkilökohtaisen valmennuksen rungon ohjeineen kuukauden ajalle. 

2. Ruokavalio ja vaihtuvat ateriamallit 

Kuukauden ajalle laadimme sinulle sopivan ruokavalion, ruoka-ainetaulukot päivittäisiin aterioihin ja vaihtuvat ateriamallit ravitsemuksen tueksi. Saat ohjeet myös ravintosuunnitelmaasi ja ruokailua varten. Ruoka-aine rajoitteet ja mahdolliset allergiat otetaan huomioon. 

Ravintosuunnitelmaasi voit noudattaa edelleen valmennuksen päätyttyä.  

 3. Harjoitusohjelman liikkeiden ja oikeiden tekniikoiden läpikäyminen 

Tapaamisilla voimme käydä läpi harjoitusliikkeiden tekniikkaa ja oikeaa suoritustapaa, vaikkakin pääset jo heti treenaamaan. Näin sinä saat parhaat tulokset ja onnistut harjoittelussa maksimaalisella tavalla. Opit myös harjoittelun jatkuvuuden kannalta tärkeää itsenäistä harjoittelun toteuttamista pysyvien tulosten aikaansaamiseksi. .

 

4. Valmennuskerrat, tuki ja apu

Personal trainer- STARTTI- valmennuspakettiin sisältyy yhteensä 4 tapaamiskertaa kuukaudessa (tarvittaessa määrää voidaan nostaa kuukauden ajalle) jotka ovat kestoltaan 1,5h mittaisia.

Tapaamiseten ulkopuolella yhteydenpito tapahtuu sähköpostin, whatsappin sekä netin välityksellä säännöllisesti viikoittain. Voit kysyä valmennuskuukauden aikana rajattomasti liikuntaan, ravintoon ja terveyteen liittyen. 

5. Kehittymisen seuranta

Kehittymisen seuranta on tärkeä osa edistymistäsi. Seuraamme säännöllisesti kehitystäsi ja sen perusteella teemme aina tarvittavia muutoksia ohjeisiisi tilanteen mukaan jos siihen on tarvetta. 

 

*valmennus räätälöidään aina tavoitteesi mukaan.  

Hinta 350,00 € KK

(sis ALV24%) 

LUE JA KATSO KUVAT MITÄ MITÄ ASIAKKAAT OVAT SAANEET AIKAAN VALMENNUKSISSA!
PAINOA POIS -46 KG, LIHASTA LISÄÄ +10 KG, ELÄMÄNTAPAMUUTOS,  SUOMENMESTARUUS...

HENKILÖKOHTAINEN HARJOITUSOHJELMA 99,00 €

 

 1. Alkukartoitus 

Aluksi teemme tavoitteesi ja lähtötilanteesi kartoituksen. Sen perusteella suunnittelemme sinulle henkilökohtaisen valmennuksen rungon ohjeineen.

2. Harjoitusohjelmasi

Saat harjoitusohjelman, kalenterin harjoittua varten joka rytmittää harjoittelua omaan arkeen sopivaksi, kuvalliset ohjeet liikepankin muodossa sekä ohjeet harjoitteluun. Tämä kaikki takaa sinulle maksimaaliset tulokset. 

3. Kehittymisen seuranta

Kehittymisen seuranta on tärkeä osa edistymistäsi. Saat ohjeet omatoimiseen kehittymisen seurantaan. 

3. Jatkuvuus

Ohjelmasi salille tai kotiin on aina pidempi kuin kuukauden mittainen. Ohjelma on usein +3kk. Tämä on tärkeää, että sinulla on aikaa kehittyä ja saavuttaa haluamasi tulokset. 

 

*Harjoittelu räätälöidään aina tavoitteesi mukaan.  

Hinta 99,00 €

(sis ALV24%) 

 

PIENRYHMÄVALMENNUS

 

Sisältö räätälöityy tarpeen mukaan 2-5 henkilölle
Harjoitukset tapahtuvat yhdessä. jokaiselle ryhmäläiselle laaditaan myös oma henkilökohtainen ravitsemussuunnitelma.

Hinta 129,00 € hlö kk

(sis ALV24%)

MUUT PT-PALVELUT

 

HINNASTO

 

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ /

ptanttirossi@gmail.com