Personal trainer valmennus

Ohituskaista kuntoon!

Ravintovalmennus

Yksittäiset ohjelmat

yritysvalmennukset ja luennot

PTAntti jäsenyys (kuukausi) *TULOSSA!

Mitä sinä saat?

Valmennus suunnitellaan aina sinun henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Valmennuksen kesto määräytyy sinun tavoitteesi ja toiveidesi mukaisesti. Harjoittelemaan pääset, joko kuntosalilla, kotona, työpaikalla, lenkkipolulla tai muussa liikuntaan sopivassa ympäristössä. Valmennuksen alussa alkutapaamisella kartoitan sinun lähtötilanteesi, taustasi, tavoitteesi, terveydentilasi sekä siihen liittyvät mahdolliset rajoitukset.

Samalla tarkistan sen mitä nykyisin suuhusi pistät ruokapäiväkirjan avulla. Annan sinulle palautteen nykyisestä ravitsemuksestasi. Valmennussuhteen alussa saat henkilökohtaisen, herkullisia ja terveellisiä ohjeita sisältävän, ravintosuunnitelman sekä liikuntasuunnitelman ohjelmineen. Pidempiaikaisissa valmennuksissa asetamme välitavoitteet ja seuraan aktiivisesti miten se rasva palaa ja hauis kasvaa. Henkilökohtaisten tapaamisten ja viikkoraporttien lisäksi pidän sinuun yhteyttä sähköpostitse sekä puhelimen välityksellä, jotta sinä ja minä tiedetään missä mennään.

Personal

Personal trainEr valmennus

Mistä sinä unelmoit? Haluatko pudottaa painoasi -40 kg. Haluatko nähdä sixpackisi? Haluatko saada yhtä muodokkaan pepun kuin Jennifer Lopezilla tai yhtä lihaksikkaat käsivarret kuin Rambolla? Haluatko juosta kuin gepardi? Haluatko teräsmieskuntoon? Kaikki on mahdollista!

Ollessani sinun personal trainerisi voit olla varma, että autan sinua 200 % saavuttamaan tavoitteesi ja pysyvät tulokset! Olipa tavoitteenasi sitten -10 tai -40 kg painonpudotus, lihasmassan lisäys tai teräskunto, niin kaikki onnistuu! Kerrot vain tavoitteesi ja siitä se lähtee!

Alkaen 107€/kk

ohituskaista kuntoon! 

OHITUSKAISTA KUNTOON on todellinen kiihdytyskaista kohti haluttuja tuloksiasi!  Valmennus sopii sinulle, joka toivot erityisen vankkaa tukea harjoittelun aloittamiseen, kaipaat tehotreeniä kohti tavoitteitasi, tai haluat ripeästi viedä tuloksesi räjähtäen eteenpäin! 

8 x 90 minuutin valmennustapaamista kuukaudessa,  tiivis yhteydenpito tapaamisten välissä, viikoittaiset ohjeet ravitsemukseen ja liikuntaan takaavat, että valmennuksen jälkeen sinä olet kunnossa!  

477€|kk

ETÄVALMENNUS sopii sekä painonpudottajille, että tavoitteellisesti treenaaville. Nettivalmennukseni kattaa koko Suomen Utsjoelta aina Utööseen saakka. On siis ihan sama missä olet, niin saat laadukkaat ja edulliset palveluni suoraan kotiisi. Et tarvitse muuta kuin nettiyhteyden ja sähköpostin käyttöösi.

107€|kk

Trainer

Ravintovalmennus

Oletko kyllästynyt nykyiseen ulkomuotoosi? Ärsyttääkö painon jatkuva jojoileminen? Tuottaako ruokavalio päänvaivaa? Onko sinulla jatkuvia vatsavaivoja turvotuksineen, allergioita, päänsärkyä tai muita terveysongelmia? Tarvitsetko tukea urheiluravitsemukseen?

Syömisen ei tarvitse olla vaikeaa ja totaalista kieltäytymistä. Ravintovalmennukseni tavoitteena on antaa sinulle hyviä tuloksia unohtamatta herkutteluja. Ravintovalmennuksessani opit muun muassa syömään terveellisesti ja laadukkaasti, tekemään pysyviä elämäntapamuutoksia, laittamaan aitoa ruokaa helposti ja tekemään fiksuja valintoja kaupassa ja ravintolassa..

107€|kk

Haluatko lisää senttejä hauikseen, kapeamman vyötärön ja pyöreyttä peppuun? Haluatko kiinteytyä ja treenata itsesi hyvään kuntoon? Harjoitusohjelmallani saat hyviä tuloksia ja saavutat tavoitteesi!

Ärsyttääkö vatsamakkarat? Puristaako vaatteet? Haluatko kiinteytyä? Haluatko lisää lihaksia? Ravintosuunnitelmallani saat uudistuneen ulkomuodon! Samalla pääset kohti parempaa ja terveellisempää elämää, saat lisää energiaa ja jaksat paremmin!

Alkaen 147€ 

Mitä asiakkaat sanovat? 

Asiakaskokemuksia

”Antti on valmentaja todella ammattitaitoinen! Persoonana helposti lähestyttävä. Osaa motivoida, mutta on riittävän jämäkkä auktoriteetti, jota on helppoa uskoa!Mies tietää mitä tekee! Kiitollinen kaikesta -20kg hoikempi! 

*12 kk etävalmennus

Tarja, 37v

Todella asiantunteva, kannustava ja motivoiva trainer! Olen saavuttanut asettamani tavoitteet Antin ohjauksessa, vaikka maantieteellisistä syistä face-to-face ohjaus ei ole onnistunut. Erittäin onnistunut ja toimiva etäohjauskonsepti. Inspiraatiota ja virtaa riittää treenauksen jatkamiseen ja uusien tavoitteiden asettamiseen, koska Antin valmennus on myös kasvattanut uskoa omiin kykyihin ja osaamiseen. Voin suositella, just do it!

*5kk Etävalmennus

Riikka Pauliina 

"Antti on ihan huippu! Kolme kuukautta treeniä Antin kanssa takana, ja voin lämpimästi suositella ihan kaikentasoisille urheilijoille. Antilla on hyvä ihmistuntemus ja hän osaa räätälöidä jokaiselle sopivan treenin omien tavoitteiden mukaan."

*3kk PT PERUS valmennus

Jenni Repo

Suosituimmat palvelut

Ostetuimmat palveluni!

100% rahat takaisin takuu!

Ota yhteyttä

+35845 890 3985 / ptanttirossi@gmail.com

Sähköposti

Kuinka voin auttaa sinua?